Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

censour

Bóle brzucha , mdłości , senność ..czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Dodaje ten temat ponownie ponieważ nie moge znaleźć tamtego pytania. Z gory przepraszam. Witam mam od kilku dni codziennie bóle brzucha , mam potrzebe czestego oddawania moczu , w niektórych momentach bulgocze mi w brzuchu , chce mi sie spać i mam lekkie mdłosci ( ale mdłości mam od dzisiaj , wczoraj tez miałam ale bardzo słabe) , momentami mam wrażenie jakby kręcilo mi sie w głowie ale to trwa tylko 2 sekundy i juz jest normalnie ...nie wiem o co chodzi. Coś ze mną nie tak czy to normalne ? Może jakieś zatrucie pokarmowe.( toche mnie bolą żebra ale to chyba nie ma nic wspólnego ). A po za tym chce mi sie strasznie pić . Myśle że to nie ciąża .. no bo odbywałam stosunek tydzień temu , było bez zabezpieczania , ale krótko i myśle że sperma nie mogła dostać się do środka . Pomoże ktoś ? :( Ps.Stosunek odbywał się dzień po miesiączce

ale to chyba w polsce jest ten wirus , a ja jestem w Holandii. Nie wiem...ciągle myśle o dzieciach.. Myślałam że może zaszłam ... miałam taką nadzieje , chociaż sama nie wiem, teraz tak jakąś zachciało mi sie dziecka. Moja mama kiedyś poszła do wróżki , wróżka mówiła że mój brat ( który miał być dziewczyną do czasu porodu) , będzie chłopcem i że będe się źle uczyła ;) narazie to co powiedziała okazało się być prawdą. Mówiła też że zajdę w ciąże i urodzę przed określonym wiekiem. Zostało mi jeszcze niecałe półtora roku , więc ciągle o tym myśle . Wychodzi na to że w ciąże najpóźniej moge zajść w następne wakacje. A stosunku nie będę odbywać przez kolejne 7 miesięcy. Gdyż mój partner mieszka w Polsce , a w zyciu go nie zdradzę. . . to akurat nie istotne , ale ...no ciągle myśle o dziecku .