Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostatnia kretynkka

Mój ukochany ruchał facetów...a kto wie czy nie w drugą stronę...

Polecane posty

Gość Ostatnia kretynkka

Nie wiem czy to się nadaje do życia erotycznego czy uczuciowego, ale raczej to ostatnie, bo w tej chwili mam ochotę umrzeć. Wiadomości na jego temat zdobyłam podstępem, wynikało też z tego że nadal szuka uległego chłopaka. Jest Aktywnym. Podejrzewałam, że zdradza mnie z kobietami, ale to czego się dowiedziałam, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jak sobie pomyślę, że ten jego kutas, któremu tak lubiłam robić laskę, był w d... innego faceta, to mam ochotę upieprzyć sobie jęzor siekierą. Jutro idę zrobić badania. Jak mam hiv to kurwę zabiję. Jestem nadal roztrzęsiona. Musiałam to z siebie wyrzucić, bo moja przyjaciółka dopiero będzie po 21 godz.... :(

Gość dziewczyna z badoo
o raju wspolczuje Ci... zapewne umawia sie przez neta, na jakichs poratalch spolecznosciowych? i na czatach? nie zalamuj sie dziewczyna olej dziada :O

Gość a jaka ty widzisz
różnice czy pedał pedałuje cze go pedałują? fujjjjjjjjjjjjjjjj

Gość kretynzniego
bardzo współczuję rozumiem bycie bisexualnym jeszcze ale to nieusprawiedliwia do zdrady:( powinnaś się na nim zemścić niestety i znaleźć wiernego faceta.... bo ten to kompletny degenerat...

Gość a jaka ty widzisz
przy okazji badania na hiv i tak wychodzą najwcześniej około 4 miesięcy po. Więc i tak będziesz musiała powtórzyć. No i jeszcze WZW bo to też popularna choroba przenoszona seksualnie.

Gość Ostatnia kretynkka
Jasne, że przez neta. Włamałam się na jego pieprzony kurewski profil... Chciałam go dawno olać, ale on zawsze histeryzuje w takich przypadkach. Wyglądało jakby mu bardzo zależało na mnie. Już nawet nie mam ochoty na niego patrzeć. Nawet mu się nie przyznam że wiem. Coś innego mam zamiar wymyślić, bo nawet nie mam zamiaru o tym z nim rozmawiać. ;

Gość kretynzniego
w sumie dobrze mówisz po co ma wiedzieć że czujesz się zraniona. lepiej po prostu wymysl cos ze jest nie jest osobą dla ciebie ze zaslugujesz na kogos lepszego ze jest zbytt kiepski w roznych sprawach dla ciebie...

Gość Ostatnia kretynkka
Mógłby powiedzieć: "Jestem Bi, mam potrzeby większe niż jesteś w stanie zaspokoić", ale on zawsze zgrywał anioła bez skazy. I jeszcze ciągle powtarzał, że nie lubi kłamstwa. Gdyby mi powiedział, jakoś bym się zabezpieczała, jeżeli w ogóle chciała bym z nim być. Wiem że na hiv muszę powtórzyć kilka razy.\ masakra słowem

Gość pewnie całował ciebie tymi
samymi ustami którymi robił lody innym facetom i lizał im odbyty :O

Gość flesh and bones
kochałem się parę razy z biseksami (jestem aktywny), jeden ma nawet żonę :P gdybym wiedział wcześniej to bym chyba mu odgryzł ch...ja za cierpienie tej kobiety :( autorko, współczuję Ci, zemścij się jakoś anala bez gumy raczej nie uprawiali, a lizanie d*py to jakaś moda z jednego forum obok

Gość to strasznie o czym piszesz
ja ostatnio mam zamiar umowic sie z kim s czata,ale cos mnie powstrzymuje, gosc tak nagminnie napiera na spotkanie,zeniewiem co mam o tym myslec,nawet sie nie widzielismy.. widac,ze mu zalezy,ale moze ma podobne potrzeby do Twojego:O az sie wierzyc nie chce,ze istnieja tacy popaprancy!:O

Gość kretynzniego
to że jest bi to jest, ale jest parszywym zdrajcą i naraził Cie na choroby i upokorzenie. odejdź od niego, ochłoń a po jakimś czasie jak sie uspokoisz wymyśl jak się odegrać i jak go upokorzyć,

Gość kretynzniego
zamiast z czata lepiej idź z kolezankami do klubu moze kogoś fajnego zapoznasz, potańczysz...

Gość flesh and bones
skompromituj go przed rodziną i znajomymi, na pewno większość uzna go za zboczeńca, pedofila prawie :D osobiście uważam, że byłoby to o gorsze niż to, co on Tobie zrobił, ale w końcu działasz na prawie zemsty :P

Gość gwwwwwwwwwiazda telewizyjna
buahaha słaba prowokacja jakiegoś pedała, który jara się takimi historyjkami :-)

Gość Ostatnia kretynkka
Za kompromitację to obawiam się, że mógłby mnie zabić. Jest biznesmenem średniej wielkości w sąsiednim powiecie. Dlatego też nie za często się spotykaliśmy. Może to i dobrze. Bardzo dba o swój wizerunek. Zakłamane bydle. Teraz najważniejsze moje zdrowie... a potem powoli pomyślę co z nim zrobić.

Gość Ostatnia kretynkka
gwwwwwwwwwiazda telewizyjna - chciała bym żeby to nie była prawda. uważasz że historyjka ciekawa? Zawsze chciałam o nim napisać książkę, bo wydawał mi się osobowością porypaną do granic wyobrażenia. Nawet zaczęłam ubolewać, że nie mam zakończenia. A tu zakończenie zrobiło się samo. Chociaż tak się odegram. Sprzedam swoje uczucia. CO do znajomości internetowych to faktycznie odradzam, on tam tez umawia się z kobietami... Nawet mi ich nie żal. Ale w pewnym momencie zauważyłam jak tokuje do jednej kobiety, która znam. Całe szczęście, że poznała się na nim już na etapie konwersacji. Gdy tokuje, to wymyśla cuda niestworzone. Nigdy nie wysyła fotek. jego zdjęcie jest nieosiągalne. A i tak ma chętne... ;

Gość flesh and bones
jak jest aktywny to ciężko byłoby mu się zarazić hivem, chyba że bez gumy... trzymaj się autorko i faktycznie nie radzę go ujawniać, skoro miałoby mu odjebać.

Gość Ostatnia kretynkka
No właśnie on bardzo niechętnie używa gumy... przed chwilą umówił się na jutro z młodym chłopakiem, który mieszka z drugim. Obaj mają wolny związek. Każdy może robić co chce. A mój na koniec powiedział, że mogliby nawet kiedyś spotkać się we trzech... Podejrzewam, że on też bywa czasem bierny. Przypomniało mi się, że kiedyś chciał żeby mu palec TAM włożyć... Mam już dreszcze. :(

Gość a jakze by inaczej
no to teraz chyba masz ciepło

Gość cxbbvbcvbcvbcvbcvbv
a czuby pisza tutaj zeby nie szperac w cudzych majlach, zawsze powtarzam ze jak nie ma co do ukrycia to znamy haslo i login partnera, ktory sam nam go da, pierdolenie o prywatnosci jest nie na miejscu w zwiaku, zapamietajcie sobie, wspolczuje ci dziewczyno, facet okazal sie bi, uciekaj od niego bo tacy sa najgorsi, naprawde mogl cie czyms zarazic

Gość Ostatnia kretynkka
mam teraz ochotę popełnić samobójstwo :(

nie przejmuj się kopnij w dupę tą ciotę - tylko nie wsadzaj tam palca :classic_cool: przynajmniej wiesz , ze to ukryty pedał :P

Gość a jakze by inaczej
18.49 - to podszyw... ale rozważam... to prawda :o

Gość Ostatnia kretynkka
Ty z 18.53 - wygląda, że też chciałeś się podszyć , ale zapomniałeś się wylogować. żal, jak zwykle znajda się tacy co z dramatu robią sobie jaja. nie mam zamiaru się zabijać , jak mam hiv'a to i tak po mnie, jak nie mam to zacznę pracować społecznie w hospicjum

Gość flesh and bones
o hiv trzeba sie dlugo starac, to rzadki weneryk, ale bardzo medialny z kolei bardzo możliwe, że masz od niego hcv, ale to 99% nosicieli nie choruje :P

Gość straszne co piszesz
nie przejmowac sie to zapewne nie da rady, nie jestem w sytuacji autorki a i tak na sama mysl bierze mnie odbrzydzenie :O no al dziewczyno zajmij sie czyms nowym, muszisz na nowo zaczac zycie, w sumie dobrze, ze sie dowiedzialas, teraz, nizeli by to mialo wyjsc znacznie pozniej... tak wiec glowa do gory:P teraz nadszedl czas na zmiany

Gość a to skurczybyk w dupę lizany
"Za kompromitację to obawiam się, że mógłby mnie zabić. Jest biznesmenem średniej wielkości w sąsiednim powiecie. Dlatego też nie za często się spotykaliśmy. Może to i dobrze. Bardzo dba o swój wizerunek. Zakłamane bydle. Teraz najważniejsze moje zdrowie... a potem powoli pomyślę co z nim zrobić." Słuchaj, ale jeśli zmilczysz, to kolejna dziewczyna może znaleźć się w Twojej sytuacji, może ryzykować zdrowiem i życiem. Zbierz dowody, odczekaj pół roku, dziewięć miesięcy może, żeby Cię nikt z tematem już nie kojarzył, i wtedy wypuść publicznie, ale anonimowo te informacje. Przecież Ty pewnie wolałabyś, żeby Ciebie ktoś ostrzegł?

Gość Ostatnia kretynkka
Może to i racja, że trzeba by wszystkich ostrzec. Ale co ja mogę zrobić? Przechwycić wszystkie adresy i numery i z anonimowego konta ostrzegać? Niech każdy raczej odpowiada za siebie. Zrobić szum w miejscu jego zamieszkania to też ryzykowne. Będą tacy co nie uwierzą. Na razie mam trochę czasu. ;

Gość kretynzniego
muszisz go zkompromitować!!! jak się boisz to zrób to anonimowo facet sie z tobą spotykał a w miedzy czasie ma ochote na grupowe zabawy z facetami !!! masakra nie mam nic do gejów ale on krzywdzi ciebie i sam jest męską dziwką puszczalską!!!