Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostatnia kretynkka

Mój ukochany ruchał facetów...a kto wie czy nie w drugą stronę...

Polecane posty

Gość kretynzniego
to musi się wydać KOCHANA nie zostawiaj tak tego !!! pamietaj że Cie skrzywdził i nalezy mu się kara, niech ludzie się dowiedza co robi wydrukuj jego koswersacje na tym sex portalu i porozsyłaj gdzies kopie, pokopiuj te wwsystkie texty co pisze mogą ci sie przydac...możesz popodsłyłac te teksty znajomym jego z zasugreowniem ze to on. PAMIETAJ rób wszystko anonimowe. ZEMSTA SMAKUJE DOBRZE!!!

Gość autorkooooooo
chyba wiem o kogo chodzi. czy to dawid z łomży? wiem ze takie rzeczy robił

Gość do flesh and bones
a byłeś kiedyś w dłuższym związku z kobietą??

Gość niedowierzanie....
Ludzie o czym wy mówicie, o jakiej zemście ? Mało to jest facetów którzy zdradzają swoje kobiety ? Dlaczego akurat ten ma być "wyróżniony" publicznym upokorzeniem albo inną wymyślną zemstą ? Tylko dlatego, że jest biseksualny ? Co za różnica czy zdradzał autorkę z mężczyznami czy z kobietami ? Chyba zapomnieliście o tym że Aids dawno przestał być chorobą narkomanów i gejów. Obecnie najwięcej zarażeń tym wirusem obserwuję się u osób heteroseksualnych. Inne choroby weneryczne też są niezależne od orientacji seksualnej. Godnym potępienia jest fakt, że chłopak autorki współżył bez zabezpieczenia z przygodnymi partnerami a nie że tymi partnerami byli akurat mężczyźni. Zresztą to, że współżył bez zabezpieczenia wcale nie jest takie oczywiste, co innego niechęć do prezerwatywy w stałym związku a co innego niechęć przy przygodnych kontaktach, myślę że większość ludzi ma na tyle oleju w głowie że niepotrzebnie nie ryzykuje. Autorka ma prawo czuć się zraniona jego postępowaniem - ja bym się na przykład nie czuła, bo zdrada z facetem to dla mnie nie zdrada - ale napiętnowanie kogoś tylko z powodu jego orientacji seksualnej nie jest dobre.

Gość Nie wiesz co mówisz
Ja bym zniszczyła takiego faceta który by sie peurdolil z facetem Ryzyko JEST większe i dobrze o tym wiesz Poza tym to oszustwo Była jego przykrywka Zniszczylabym jak robaka Bo nim jest

Gość tarata ta ajajaj
niedowierzanie? moze i nikt nie zasluguje na zemste, a jednak uwazam, ze PRAWDA nalezy sie kazdemu, i znajomi powinni wiedziec... skoro gosc nie mial na tyle odwagi, zeby powiedziec, iz jest bi, to moze nastepnym razem znajomi zrobia to za niego i uprzedza kolejna dziewczyne 🖐️

Gość tarata ta ajajaj
bo ten gosc jest poprostu chory, pierdoli co tylko sie nadarzy.... i niema znaczenia czy facet czy kobieta zalosne:O

Gość niedowierzanie....
Nawet jeśli prześpisz się z kimś kto jest nosicielem wirusa hiv bez prezerwatywy to nie musisz się zarazić, a co dopiero z prezerwatywą....W tym przypadku nie wiemy jak było bo ta kobieta była jego stałą partnerką a w stałych związkach panowie lubią grymasić w związku z prezerwatywami. I nie, ta kobieta nie była jego przykrywką, chyba wiesz że oprócz heteroseksualistów i homoseksualistów jest też trzecia orientacja: biseksualizm ? Co do osoby która mówi że prawda należy się każdemu : Czy gdyby ten facet zdradzał ją notorycznie z innymi kobietami to też byś chciał to rozgłosić wśród jego znajomych i powiadomić potencjalne kobiety z którymi się zwiąże ?

Gość biseksy,
czy robiliście sobie badania na hiv i inne choroby weneryczne???

Gość niedowierzanie..
jesteś pedałem? ;(

Gość Ostatnia kretynkka
O shit mada faka! Zesrałam się na brązowo!!!! Czy to normalne????

Gość Ostatnia kretynkka
Nie, sorry.. chyba na czarno? Mam sobie powróżyć z "fusów" gówiennych? Ech, sama nie wiem, co zrobić z tym fantem. Może jednak powinnam usiąść z nim i porozmawiać? Nie tyle byłoby mi szkoda związku, co kasy którą od niego siorbałam.. A to nadstawiacz odbytu z tego mojego biznesmena :D Jestem załamana, makijaż mi się rozmazał i złamałam paznokcia. Ja nie wiem, ale dla mnie jest nienormalne, jak ludzie piszą, że im źle! A co ja mam powiedzieć???

Gość Ostatnia kretynkka
Ale tak naprawdę to mu kilka razy anusa wylizałam nie wiem co robić.

Gość Ostatnia kretynkka
Hejjj, ktoś się pode mnie podszywa!!!! Pewnie jego brudny penis, bleeeee

Gość drogi podszywaczu...
zastanawiam sie jaki niski poziom inteligencji trzeba soba prezentowac, zeby pisac tak "ambitne" komentarze. moze zaloz sobie nowy watek pt. "jestem debilem i nie moge spac" bawi cie czyjas krzywda, bo mozna sobie jaja porobic. trzeba byc prawdziwym kretynem.. przez takich jak ty zastanawiam sie dlaczego aborcja jest nielegalna... takich nalezy eleminowac przez wykluciem.

Gość niedowierzanie...
Jestem heteroseksualną kobietą i dalej podtrzymuje to co napisałam.

Gość Zapewne wyższy od twojego!
Dobra wyobraźnia świadczy o dużej inteligencji. A te swoje uwagi, to możesz włożyć między swoje podpaski...

Gość drogi podszywaczu
nie mam zamiaru sie z Toba wyklocac, bo to nie ma sensu... moze fakt ze masz "tak duzego", ze ciezko go znalezc bez interwencji osob drugich powoduje taka usilna chec zaznaczenia swojej obecnosci. nie wnikam i nie mam zamiaru dalej sie wciagac w rozmowe z takim "przyglupem"- inaczej cie nazwac nie mozna.

Gość oooo00000oooo
Chyba masz okres koleżanko. Nie bądź taka niemiła! A skąd wiesz, że to on??? Czujesz go, no nie??? Na swych ustach...

Gość ludzie ale sie wam nudzi...
a czy to wazne czy to kobieta/mezczyzna? okazujesz brak szacunku dla forumowiczow skoro bawisz sie w taki sposob.

Gość o tak, racja
ale ta osoba, co tak prawi morały, to chyba jakaś zgorzkniała baba! Pozdrawiam i życzę udanych rozmów

Gość a skąd wiesz,
że nie mężczyzna?:D kto by to nie był zgadzam się z nią/nim

Gość dziękuję za pochwały!!!
droga koleżanko pyskaro: jesteś przegłosowana! A teraz idź popłakać trochę do poduszki, bo Dżastin Bieber nie zagrał koncertu w Polsce..

Gość drogi podszywaczu
masz rację.. Kocham Justina Biebera, nawet nie wiesz jak! Mam z nim dziecko i będę bojkotować całe forum kafeterii, żeby się przyłączyli do mnie, w mojej bitwie o alimenty z U ŁES A! Bo tam płacą w dolarach...

Gość $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ blink blink !!

Gość może prowokacja czyli raczej
żałosne :P prowokacja

Gość to nie prowo takie rzeczy
sie zdarzają. znam jednego co tak robi. udaje związek z dziewczyną a rucha sie na potegę z innymi pedałami. dawid z łomży moze znacie :D

Gość Oostatnia kretynkka
Widzę, że w nocy niektórzy się świetnie bawili, haha. Ja niestety spałam, chociaż trzeba przyznać nie najlepiej. Zgadzam się z przedmówcami, że należy to traktować jako typowa niewierność. W sumie wszystko jedno z kim. Jednak dziwię się tylko jego zakłamaniu, bo zawsze stara się pokazać w jak najlepszym świetle we wszystkich dziedzinach. Nawet chwali się, że umie gotować, wypiekać i robić wszystkie domowe czynności, prowadzić kilka firm i wychowywać samotnie dzieci. Na okrągło klepie o tym, że nie cierpi kłamstwa. O homoseksualistach wyraża się typowo "pedały". Lesbijki lubi bardziej, uważa, kobieca zdrada z druga kobieta to nie zdrada. Ciągle opowiada jaki to on zapracowany i przemęczony. No nie dziwie się teraz... kursować do stolicy województwa, żeby spotkać się z facetem.. W sumie to nie czuje do niego żalu. Już dawno chciałam to zakończyć, bo coś podejrzewałam. Ale łudziłam się, że może faktycznie zapracowany. Nawet myślałam, że potrzebuje jakiejś baby do bardziej ostrego seksu... bo taki mu odpowiada a mnie NIE. Nie chce mi się specjalnie mścić... Właściwie to mi go żal. No bo jak on sam ze sobą wytrzymuje? Dziś byłam w Stacji Krwiodawstwa oddałam krew honorowo. Zanim użyją mojej krwi, zrobią wszystkie badania. Za parę dni wyniki. ; ktoś mi chyba zahasłował nick :o

Gość fddgfhgjhkjl
przeciez to zwykly ZWYRODNIALEC, nawet u zwierzat nikt nie wklada sobie penisa w srake... a ty bralas do ryja... z tymi gownami... oblesne

Gość Oostatnia kretynkka
no, może z międzyczasie wziął prysznic.... hahaha ale na poważnie, to fakt, czuje się przez to nieciekawie :o