Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana - zdesperowana :?

Czy ja nie jestem normalna?

Polecane posty

Ej pomocy, mam 18 lat, jestem wysoką (178), szczupłą dziewczyną - nie jestem kanonem piękna, jestem normalna. Spokojna, chciaż czasami szalona, wesoła, potrafię żartowac i śmiac sie nawetz siebie, potrafię słuchac tak samo chętnie jak mówic, nie mam większych wad. Ludzie lubią moje towarzystwo, bo ze mną się nie da nudzic. I problem wygląda tak: marzę o chłopaku, o zakochaniu się. I nic. Nigdy nie miałam chłopaka, raczej nie zauważam zainteresowania ze strony płci przeciwnej. DLACZEGO? CO MOŻE BYC POWODEM? CO ZMIENIC? Pomóżcie - czekam na odp. :*

Gość jesteś chora
lecz się.

Gość dsddssds
może to,że czujesz się lepsza od innych i mam wysokie mniemanie o sobie co widać po postach

Gość on i tyle
badź moja ;-)

Gość ania11111111111122333333
może to ,ze nie jestes zbyt ladna? ja nie jestem miss świata choc uważam sie za ładną osobe i powiem Ci ,ze wieelu facetów sie mna interesowało w Twoim wieku i nadal sie interesuje

a do tego do powiedzmy 23 roku zycia byłam bardzo niesmiała osoba. no może na dyskotekach sprawialam inne wrazenie bo potrafilam wyluzować czasem ,ale ogolnie byłam nieśmiala i cicha. i nie miałam wielu znajomych ,ale powodzenie u facetów tak

Nie mam wysokiego mniemanie, raczej w drugą stronę, muszę się pilnowac żeby nie wpaśc w kompleksy. A po czym uważasz że tak jest? Znajomi mówią, że jestem osobą, z którą nie da się nudzic i która rozbawi każdego ponuraka, a z kolei potrafi też pomóc w trudnych chwilach. Naprawdę, kiedy patrze na niektóre laski, złośliwe, puste itp, które zmieniają chłopaków jak rękawiczki, zastanawiam się co jest nie tak. Naprawdę, mnie to martwi...

te laski choć są złosliwe i puste jak piszesz pewnie są ładniejsze to gorzka prawda ,ale skoro nie widzisz wogole zaisteresowania facetów to .. znaczy ,ze cos nie jest tak

Może i zainteresowanie jest, ale ja nie potrzfię tego dostrzec? Może traktuję wszystkich jak kumpli, bo przyjaciół mam naprawdę wielu...

Gość Spoko, spoko
18 to jeszcze nie dużo, a poza tym taka wysoka dziewczyna na pewno zjadzie kogoś XD

Gość no może właśnie wszyscy
odbierają Cię jako fajną kumpelę. To czasem może być problematyczne.

No to co zmienic? Nie rozumiem złośliwych komentarzy pod tym postem. Zwracam się do dziewczyn, a nawet chłopaków, którzy może mi coś doradzą. Nie, to nie ;/

Gość Nieźle,
mogę się tb zając xd