Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raz1 dwa 2trzy 3

Dziecko nie chce nosic kapci a ciagle choruje na pecherz :/

Polecane posty

Gość Mama_małego_synulka
Czasem dla mojego dzidziusia nadstawiam kakaowe oczko ;)

Gość to juz przesada:/
Moim zdaniem traktujesz swoją dzidzie zbyt pobłazliwie. Na mojego synulka dzialaja małe straszaki- pasek, maska osamy binladena hehhe .... Ten wpis wlasnie przekierrowunkuje do moderacji kafe aby udostepnila twoje IP policji a nast.opieka spoleczna cie nawiedzi w celu sprawdzenia sytuacji domowej co z dzieckiem sie dzieje

Gość cxbbvbcvbcvbcvbcvbv
moja corka ma prawie 7 lat i odkad pamietam nie chodzila nigdy w kapciach bo zawsze je sciagala, jak przychodzi ze szkoly to sciaga nawet skarpetki i tak caly rok po domu chodzi z golymi stopami, nie choruje ma katar tylko, ale katar moze miec ze wzgledu na to ze chodzi do szkoly i tam przychodza prawie wszystkie dzieci zakatarzone,tez myslalam ze bedzie caly czas chora, bo podlogi zimne a tu nie, dzieci nie lubia chodzic w kapciach, widocznie jest im za goraco w stopy lub cos je uciska

mi powodzenia w niczym nie zycz, poprostu wyjasnisz odpowiednim osobom czy to prawda czy glupie prowo.Jelsi to prawda, to powiem tobie ze ty nie masz nic sobie do zarzucenia ale kurator o pracownicy socjalni beda mieli duuuzo tobie do zarzucenia i tyle w tym temaice

to przeczytaj jeszcze raz cały temat, jeszcze kilka osób się znajdzie, które tu proponowaly bardziej drastyczne metody bo przemoc, pasek itp, moze nimi tez sie zainteresuj? naprawmy ten nasz kraj :)

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
Nie zwracaj uwagi na glupie prowokazje, przeciez wiadomo ze ta kobieta o tych pasach, smyczach zyletakch, billadenie jaja sobie robila, nawet nie reaguj na te wpisy, bo ewidentnie widac ze to trool i tyle Moja corcia kare dostanie na bajki itd ale to co tu czytam to mysle że "Mama_małego_synulka " specjalnie pisala o tych sadyzmach aby poprostu zamieszanie zrobic w moim topiku, wiec nie zrwcaj uwagi na tych chorych wpisach

przeeciez to wiadomo ze to ona pisala o tych pasach,smyszcach, zyletkach,rzemieniach. Wiem ,to glupi trool, tylko niestety wiele dzieci jest znecanych jako niemowlaki i kurde wnerwiają mnie takie proowkacyjne wpisy, bo to nie ejst smieszne aby bic czy grozuc biciem lautkie dziecko i to takimi narzedziami :o

proszę napisać gdzie ja pisałam o jakichkolwiek sadyzmach, słucham??? napisałam wyraźnie że jestem za totalnym brakiem bicia dzieci! jestem nawet przeciwko klapsom!!! tylko straszaki!!

Gość co za wpis,nie moge
... pokazujemy pasek i mowimy ze jak nie bedzie grzeczny to bedziemy go tym lac po dupce hihi .... to cop napisalas to jzu zupelne przegiecie, a jesli przestanie bac sie tego pasa to co? wkoncu zaczniecie go uzywac aby zacząl na nowo sie go bac???starszecie roczne dziecko bicie pasem .kurwa straszenie roczniaka i pasem???i to jest karalne ,tyle w temacie powiem

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
Moje dziecko nie zna straszaka jako pas, bo mysli ze pas jest do podtrzymywania spodni, i niech tak zostanie. Kaleczyc dziecka tez nie bede, ale to glupie prowo durnej kobiety wcale nie smieszne Straszyc niema dzioecka czym bo ona sie niczego,nikogo nie boi.Nie starszymy baba jago, cyganka, diablem, pieklem, -nie boi sie tego nie ma takiego czegos i wprowadzac nie bedziemy. Zreszta szkoda ze z mojego topiku jedna drurna osoba drobila sobie topik jak ryć dziecku psyche opisujac po kolei co powinnam robic.(mi nawet na mysl takie przyklady by do glowy nie przyszly)Wkurzylam sie.

Gość Karakule09
Zabierz ją do szpitala i powiedz że jak nie będzie nosic kapci to będzie miała operacje pęcherza i powiedz że będą jej rozcinali brzuch a potem zszywali. Zobaczysz ja tak zrobiłam z obgryzaniem paznokci. Zaprowadziłam do szpitala i mówię że jak będzie obgryzała to wejdą bakterie i trzeba takiego palca rozciac i pozszywac i że to boli. Moja Julka juz nawet rąk do buzi nie wkłada

Gość lukisruki
Dziś zaęliśmy taką metodę: - Chcę bajkę!/Chcę klocki!/Chcę bananka./Chcę kredki./Chcę to i tamto... - Masz kapcie na nużkach? - Nie mam. - No to nie ma bajki!/No to nie ma klocków!/No to nie ma bananka!/No to nie ma kredek!/No to nie ma tego i tamtego... ALBO: - Chcę bajkę!/Chcę klocki!/Chcę bananka./Chcę kredki./Chcę to i tamto... - Masz kapcie na nużkach? - Tak, mam, o tu!! (na nóżkach) - Świetnie, pięknie, brawo! Bardzo ładnie! Proszę bardzo, oto bajka!/Proszę bardzo kredki!/Proszę bardzo oto bananek!/Proszę bradzo kredeki!/Proszę bardzo to i tamto... Należy pamiętać o pochawleniu, za to że ma kapcie, za każdym razem gdy widzimy że dziecko ma kapcie na nogach. Cierpliwie, stanowczo, KONEKWENTNIE!!

Gość sdfgdg
moje dziecko nie nosi kapci i nie choruje w ogole na pecherz. Po prostu nie dbasz o niego jak nalezy

Gość A prawda jest taka, że...
Zakładaj skarpetki antypoślizgowe.

Gość mama bosaka
Na chłopski rozum, to infekje pęcherza, to sprawka bakterii, a nie zimnej stopy. Toczysz boje o nic. Chodzenie na boso jest zdrowe. Gdyby jej było zimno założyłaby skarpetki w trymiga. Chyba nie jest masochistką, na takie dewiacje za wcześnie. Możesz powiedzieć jaki cudem podłoga jest lodowata? Nie jest przecież zimniejsza niż otoczenie. jeżeli masz w domu 22 stopnie, to nie ma innej opcji, podłoga też ma 22, no 21,5 najmniej;).