Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raz1 dwa 2trzy 3

Dziecko nie chce nosic kapci a ciagle choruje na pecherz :/

Polecane posty

Gość dobrekajsa
dobrze ktos napisal rozsyp klocki lego. przecież małej sie krzywda nie stanie a jak ją zaboli to sama sie poprosi o kapcie.... druga sprawa ze widze ze wystroj mieszkania jest dla ciebie wazniejszy niz zdrowie dziecka

Gość lilouuiui
ja pierdole jakie matki-polki :o papcie, papucie, skarpetki,nóżki,siusiu zaraz się porzygam PRZESTAŃCIE ZDRABNIAC TE WYRAZY jakbyście miały coś z mózgiem, głupie kwoki :/

Gość jjjjhhhhhhhhhhh
albo ze stoperami właśnie

Gość musisz się pogodzić z
a może spyta się jeszcze czy księżniczki za uchem nie podrapać,ja ona tobą rządzi w tak bzdurnej sprawie,to ciekawe co będzie jak w pózniejszym wielu każesz iść jej odrabiać lekcje a nie obijać się

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
ma 4 lata, co do buntu to watpie bo by też z innymi rzeczami problemy robila a tak nie jest, tylko w tym temacie jest zawzieta, ale mnie to nie obchodzi, Każe jej cos zrobic i ządam aby mnie posluchala, bo to dla jej dobra, a ona dalej swoje w zaparte.I najgorzej jakona sika pod siebie i nawet nie czuje, dopiero gdy po nogach jej poleci to sie zrywa na rowne nogi

Chowasz przyszłą kaferiankę,nie wiedzącą jaki ma cel w życiu.

W takim razie skoro nie pomaga tłumaczenie ani przekupstwo pozostaje założyć ogrzewanie podłogowe :p ale ja bym jednak spróbowała najpierw tańszej metody na nową zabawkę.

Gość czemu tak drastycznie od razu
moze zamiast standartowych kapci kup jej sandalki? z kwiatkami , kolorowe?

Gość sdfghc
nowa zabawka i masz ubrac kapcie a jak nie ubierze to pasekdo postaszenia

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
musisz się pogodzić z , no to rzuc poradą, czekam :)kazdy mniej wiecej napisal swoj pomysl ,nie wazne czy mi sie zgadzam czy nie, ale napisal, a ty ani razu jeszce pomyslu nie podalas

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
Sandałki? na pewno nie, to obciach straszny. a zreszta mam juz to powoli gdzies, jak jest taka zawzieta to niech cierpi moze kiedys sie nauczy... dam jej mopa niech sama sprzata jak pod siebie nasika... jezu, dlaczego dzieci są takie straszne

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
corka bardzi nie lubi kolorowych rzeczy, ani tym barzdiej zadnych wzorkow, Woli ciemne i jednolite.Wtedy sobie wybrala taki ciemny fiolet, ii co rusz sciaga.Nie che robic ogrzewania podlogowegoo ,nie mozemy sobie na to pzowolic z roznych przyczyn

A rozmawiałaś z córką poważnie czym może grozić długotrwałe chorowanie na pęcherz? Pięciolatka nie jest już taka głupia, może zamiast wymagać wyjaśnij dokładnie dlaczego ma nosić te kapcie i nie wyziębiać sie.

Może nie od razu uciekać się do bicia to jest skrajność niekiedy konieczna,ale jakieś poważne sankcje to należałoby konsekwentnie zastosować.Ma na pewno jakieś przyjemności,których ją pozbaw chociażby płakała,ryczała itd.

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
te wyzej z sandalkami to PODSZYW :)

Gość Mama_małego_synulka
Moim zdaniem traktujesz swoją dzidzie zbyt pobłazliwie. Na mojego synulka dzialaja małe straszaki- pasek, maska osamy binladena hehhe :) nie bijemy go ale pokazujemy pasek i mowimy ze jak nie bedzie grzeczny to bedziemy go tym lac po dupce hihi :) dziala jak nic synulcio jest grzeczniutki

Gość lilouuiui
synulcio pierdulcio zamknij doope kwoko i naucz sie mówić normalnie obłąkana idiotko

pozbaw ją tego colubi twardo i konsekwentnie,możesz powiedzieć,że to w ramach oszczędności na lekarstwa

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
rozmawialam z nia,dobrze prztytaknie.A za chwile widze gołe stopy.Dopiero gdy jest ukarana wtedy nie sciaga skarpetko kapci, ale to dzien w dzien musi byc karana aby je nosila,a inaczej cos ty, wtedy swoje dalej robi

Gość Mama_małego_synulka
hehe żal ci dupcie ściska bo nie mozesz miec dzidzi? a moze nikt nie chce z tobą zrobić bzy**-bzy**?

Gość ciapy to nie problem
bo zimne stopy nie wpływają na choroby pęcherza. zapalenie prawie zawsze ma podłoże bakteryjne - zrób posiew przelecz antybiotykiem (oczywiście z lekarzem :)) i niech dalej biega boso - będize ci się "tylko" pzreziębiać. I jak nie czuje parcia to chyba jeszcze jakiś inny problem, każdy kto miał zapalenie pęcherza wie jak to wygląda i nie sika się bezwiednie. Może za długo nosiła pieluszki i nie do końca ma wyrobione odruchy.

Gość Mama_małego_synulka
nie wiem autorko czy ty w ogóle czytasz to co ludzie piszą... postrasz ją jakos!!! nie jestem w ogole za biciem dzieci nigdy ale mozesz postraszyc dzidziusia!!!! mężus moj dostał kiedys taką maske osamy binladena i czasem jak synio marudzi to mężuś zakłada maske i syncio szybko sie grzeczniutki robi że hoho :)

Gość lilou a po chu...
zaglądasz na to forum jak cię wkurza?

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
przestalanosic pieluchy gdy miala 1.5 roku.Ja jednak uwzam tak jak pediatra ze wlasnie przez to iz biega na bosaka wten czas przeziebia drogi moczowe i stąd ten problem

Gość jjjjhhhhhhhhhhh
naucz się pisać a nie wkółko zdrabniasz :O

Gość Mama_małego_synulka
jak będe chciala to będę zdrabniać i koniec :O a ty sie naucz pisać w kółko a nie wkółko!!!!!

Gość hahaha zajebiste, o tym
ryju w szczochach i żyletkach :D Piszcie jeszcze :D

Gość Raz1 dwa 2trzy 3
nie mam dzidziusia, mam 4 letnia corkę ktora nazywa sie Nadia a nie dzidzia