Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Kobiety, naprawdę myślicie, że facet będzie wam wierny całe życie?

Polecane posty

Naprawdę jesteście takie naiwne? A ja powiadam Wam, jeszcze się taki nie urodził, co by wytrzymał całe dorosłe życie dymając tylko jedną kobietę. Przecież to zupełnie niezgodne z naturą. Dlaczego nie umiecie zrozumieć, że tzw. zdrada, która waszym zdaniem jest końcem świata, dla faceta jest tylko czystym zaspokojeniem potrzeb seksualnych. Od czasu do czasu przecież można to zrobić i świat się nie wali. Po co doprawiacie do tego jakieś głupie teorie?

Gość BELLA BELLUSIA
Nie myślimy tak i dlatego same mamy na boku ;) więc luzik :)

Gość dorotAAAAAAA
Nawet jesli kobieta bedzie spelniala wszystki fantazje seksualne faceta?? w takim razie konieta tez moze zdradzac i zostanie jej to wybaczone??

Gość hehehehbe
nie myślimy :P dlatego dymamy na boku :P

Tak, nawet jeśli kobieta spełni wszystkie moje zachcianki seksualne, to i tak z czasem pojawi ochota na kogoś innego, na inne ciało. W końcu te sane zachcianki może spełnić także inna kobieta.

Gość doddle doodle
Nie wcale tak nie myśle. Serio nie ludze się że będę jego ostatnią i właściwie mi to wisi i powiewa. :D bo on też będzie w jajo robiony

Gość dorotAAAAAAA
ja od razu bede wiedziec kiedy moj mnie bedzie w ch... robil dlatego sie zrewanzuje:)

Gość tak to jest jak chcesz wiedzie
nie, nie myślimy tak i zgadzam się z przedmówczyniami - też robimy swoje na boczku :D

Gość szczeeera prawdaa
dlatego ja nie spełniam jego kadej zachcianki :D po co mam robić coś czego nie dość ze nie lubię to jeszcze nie mam gwarancji że mnie i tak kiedyś nie zdradzi? nie rozumiem kobiet które wbrew sobią robią wszystko w łóżku bo facet chce - i co za to mają wzamian? no właśnie nic, a faceci się dla was jakoś poświęcają? jesli zmuszałabym się do czegoś w łóżku, a później i tak zostałabym zdradzona - to poczułabym sią jak gówno, moje ego nie zniosłoby tego - zrobiłabym wszystko żeby zemścić się na takim facecie 🖐️

Gość ghjhkjhljk;lk
moj tata jest wierny ale teraz takich facetow juz nie ma