Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Doti to mozemy sobie podac reke hehe :P Moj jest na tyle niecierpliwy, ze wszedzie jestesmy godzine wczesniej :) Asia ja mam podobne zdanie. Uzywane rzeczy mozna wyprac, wyparzyc itp, a skoro nie nosza duzych sladow uzytkowania, to po co przeplacac?

wow Doti ale masz juz fajniusi jednak te 2-3 tyg. robia juz teraz duza roznice:D Asia Twoj poobny wielkoscia do mojego:) my taz mamy np lozeczko uzywane ktore jest w ogole nie zniszczone :)

fajnie masz asiu ze Ci promotor zatwierdzial juz prace ja wlasnie jezdze od kilku dni do poznania bo moj promotor widzi smieszne przecinki kropki itd;/ doslownie taklich glupot sie czepia;/ jesli nie oddam pracy do 18 czerwca do dziekanatu to moge se zdawac we wrzesniu;/ a we wrzesniu porod.... dzis juz jestem tak zmeczona podroza ze padam z nog...a tu za 1,5h szkola rodzenia ale to juz ostatnie spotkanie wiec pojde....dzis mamy pediatre na zajeciach :) Amefa ja tez uwazam ze calkiem dobra ta glukoza:d a najlepsze bylo jak moje malenstwo w brzuchu po tym fikalo heheh :)

Ale produkujecie :D Mnie coś sen chwycił. Męczę się cały dzień z tą kolką. Jak na lewym boku leżę, to spoko, nie boli, jak się poruszę to przy wstawaniu masakra. Siedzieć też nie daje rady. Tylko spacerować, ale nie będę przecież po domu w kółko chodzić. Eh... No -spa nie pomogła. Nic nie pomaga, tylko leżenie na tym boku. Normalnie bok mi zwiędnie. Może M wróci to coś zaradzi... Fajne macie wózeczki :) Ten Malinowy wczoraj widziałam w tramwaju. Ładnie na żywo :) Brzuszki przecudne. To my dziś rano - 25 t: http://dl.dropbox.com/u/59469266/25t.jpg

Witaj Mejew ja uwazam ze prac i prasowac ubranka mozna smialo :) lepiej teraz niz pozniej w takie mocne upaly :) Czarnulka super imie wybraliscie :) wszystkie dagmary ktore znam to swietne babki z charakterem :) Amefa nie przejmuj sie ta woda u nas w laboratorium tez mowily ze mozna popijac smialo :)

kochane lece na wizyte jutro albo jeszcze dzis dam znac co i jak buzka

BR brzusio bardzo zgrabniutki-ładniutki :) ile przytylas bo caly laska jestes?:p

tez uwazam ze rzeczy uzywane ktore sa wyprane i nie maja sladow znsizczenia jak nabardziej sie nadaja :) po co przeplacac?:) ludzie jeszcze bedziemy mieli sporo wydatkow na lekarzy, lekarstwa, zabawki, naprawde wydatkow bedzie kupa :) swietne macie te brzuszki jak wroce ze szkoly rodzenia to tez wkleje swoj teraz ide sie polozyc bo padam z nog

Dzięki Megan :) Na początku ciąży schudłam 4 kg. Teraz już jestem 1 kg na plusie w stosunku do stanu 'sprzed". Czyli można powiedzieć, że przytyłam 5 kg w 3 m-ce.

Gość Kasienieczku
pisalam o wozku, nie o lozeczkach i ciuchach ktore mozna umyc, wyprac itp.

wozek tez mozna wyprac przeciez ma zdejmowane pokrowce siedzenie itd....

Kasienieczku, Ty chyba szukasz dziury w calym, co? Czy to bedzie teraz sprawa na 2 h dyskusji, to jaki wozek kupilam? Mi sie podoba, wyglada super, stan techniczny sprawdzony, tapicerke mozna zdjac i wyprac - wiec nie rozumiem o co chodzi w tej calej dyskusji. Bardzo sie ciesze, ze masz nowy wozek - cudownie, ja mam uzywany i nie widze sensu aby to roztrzasac.

Gość Kasienieczku
chcialabym zobaczyc jak sciagasz wszystko z gondoli. widze ze nic ksiezniczce nie mozna powiedziec. skoro dziewczyny moga mowic ze one chca nowe to chyba tez mam prawo sie wypowiedziec jakie widze roznice miedzy nowym a uzywanym, a ze akurat odbierasz to osobiscie to nie moj problem.

Ale ja znam te roznice, czemu akurat kierujesz to do mnie? Mam juz wozek, wiec te informacje nie sa mi do niczego potrzebne. Poza tym zaczelas od zarzutu - ze chyba ja nie powinnam miec problemu z kupnem nowych rzeczy, wiec sama rozumiesz. Jakbym napisala ze mam wozek za 5000 zl, to uznalabys ze sie przechwalam czy inne cuda, jakie mialy miejsce tu na forum, wiec jak widac - nie dogodzisz. Ja sie ze swojego wozka bardzo ciesze, a kto chce to niech kupuje nowy, tez jest super.

my tez mamy troszke uzywanych ale glownie ubranka:) chociaz ciagle korci mnie zeby jeszcze cos dokupic:)

ja też będę kupowała używany wózek i już się rozglądam. Nie wiem ile Asiu zapłaciłaś ale będę szukała takiego do 500zł. Przy pierwszym dziecku też chciałam wszystko nowe i nawet łożeczka nie wzięłam używanego, a teraz myślę aby jak tu na czymś zaoszczędzić bo wrzesień nieźle trzepnie mnie po kieszeni.

BlackRosssa biedna jestes z ta kolka :( Ile to my musimy poswiecic dla naszych Maluchow :) Ostatnio powiedzialam mezowi, ze dopiero teraz doceniam ile moja mama dla mnie zrobila "noszac" mnie w ciazy ;)

Invictia Twoja corcia czasem nie idzie do szkoly od wrzesnia? Moglabym Ci polecic wozek po moim siostrzencu, ale niestety zielony ::P

Amefa tak idzie do przedszkola, jak ostatnio wyliczyłam to same opłaty za wrzesień wyniosą mnie 700zł a wiadomo że jeszcze będę musiała ją ubrać, a na dzidzię to sama wiesz ile to trzeba. Jak to się zliczy to niezła sumka wychodzi, także nie mam co szaleć teraz za nowymi rzeczami. Myślę że zielony dziewczynce też pasuje ale bardziej się obawiam o owady które lubią ten kolor;)

Gość klara1408
AsiaOle- wózek używany jak najbardziej ok, ale używany fotelik to nie jest dobry pomysł. Chyba, że jest ze sprawdzonego źródła od zaufanej osoby. Nie wolno oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.

Ale sie czepiacie tej Asi... W czym Wam tak dziewczyna przeszkadza? Invictia to wydatki bedziesz miala spore :( A co do wozka to nie zauwazylam, zeby robaczki specjalnie go lubily. Jest w takim ciemnym kolorze i ma tylko wstawki jasne, wiec chyba sie owadom nie podoba :)

Alez ja nic o foteliku nie pisalam. :) Na tamtym zdjeciou byl, ale pisalam ze mam wozek 2 w 1 a zdjecie nie moje tylko przykladowe.

No wlasnie tez to zauwazylam, co bym nie napisala to zawsze ktos komentuje niefajnie i sie nie podoba. Trudno, juz dawno nie wnikam w takie rzeczy :) Jak dzis wasze malenstwa? Bo moj wyjatkowo cichy, moze z 30 ruchow bym dzis naliczyla, ciagle spi. ;)

Dobrze że mnie wózek ominą hihi ;) muszę tylko kupić leżaczek huśtawkę nosidełko i fotelik samochodowy no i łóżeczko ;D z tych takich droższych to wszystko :P

Moj dzisiaj aktywny od rana :) Jak cos zjem to za pol godziny fika :)

Ostatnie 3 dni myslalam, ze mi brzuch rozniesie, a dzis cicho - sza, dziecka nie ma :)

Moja Dagusia nabrała w sile, bo wcześniej tylko jak leżałam to brzuch mi skakał a dziś zobaczyłam że jak i siedzę to cały brzuszek tańcuje hihi

Gość klara1408
AsiaOle- No przecież kupiłaś używany Maxi Cosi Cabriofix na Allegro :)