Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

malentka to może pogadaj z pracodawcą o tym, jak będzie miał jakieś to może umów sie z nim że zwrócisz mu za ostatni miesiąc który za Ciebie zapłaci bo szkoda po porodzie każdy grosz się liczy

wiesz co prezes mojego sądu raczej nie jest ugodowy, mieli straszny zal do mnie i kierowniczka i on ze zaszlam w ciaze na umowe zastepstwo za kobiete ktora wlasnie jest w ciazy juz, nie dogadam sie z nimi po ludzku....:(

Dziewczyny powiedzcie mi czy wy też litrami pijecie wodę, przy pierwszej ciąży tak nie było, wiem że może zwiększyć się pragnienie ale to już przesada muszę co chwilkę biegać do ubikacji a w nocy dwa razy wstaje.

kajka bardzo dobrze ze pijesz duzo wody ja teraz troszke mniej bo mi ciagle zimno ale musze to nadrobic:) ja w nocy wstaje 3 razy i mam tego dosc a w dzin masakra chodzenia z tym do toalety

Gość Jo-------anna
Brzuszek widać, ale to na razie tak jakbym fasoli się najadła pół kilo. :P Na wadze 3 kg na plusie. Tylko, że ja podjadam, np o 22, 24, bo inaczej będę w nocy wymiotować, z głodu. Ale przemianę mam w miarę - toaleta 2-3 razy dziennie, więc mam nadzieję, że jakoś to będzie. ;) Nad wodę, czekam na to, mamy piękne miasteczko z jeziorem. :) Dzismiałam jakiś kiepski ranek, do 13 przeleżałam w łózku, głowa coś bolała, ale teraz już jest niemal idealnie :) A i co najważniejsze - 3 dni smarowałam się po kilka razy tym kremem na każdą pogode dla dzieci i nie mam już znaku po wysypce. Także wnioskuję, że to zwyczajnie skóra podrażniona płynami do mycia naczyń, mydłami. Bo mam faze na mycie rąk. ;)

o jej to źle kurde a nie masz nikogo kto przyjął by Cię na miesiąc do pracy. sama zapłacisz sobie tą ostatnia składkę, chodzi o to żebyś miała ciągłaść

no bardzo przykre wiesz jak sie poczulam jak kierowniczka powiedziala mi ze specjalnie zaszlam w ciaze zeby ich na kase naciagac?....ale juz mi przeszlo, walic ich...kajka ja tez pije duzo wody i jest prawidlowe ;:) w ciazy powinno sie naprawde duzo pic :)

KAJKA30 ja tez pije duzo wody ale cytrynowej bo zwykła mi nie wchodzi

Gość Jo-------anna
malentka, kurcze,może jakiś znajomy na miesiąc Cie zatrudni? Ja nie umiem dużo pić, przed ciążą nie piłam niemal wcale, nie wiem jak ja żyłam. Teraz się zmuszam, ale i to jest max 2 litry dziennie, bo właśnie wszystko mi się masakrycznie wysusza. Musze kupić jakiś krem na rozstępy i nadal nie wiem jaki ;)

Gość Jo-------anna
Nie no, urósł trochę, tzn mięśnie,które były widoczne są teraz schowane pod piłeczkę, wyglądającą jakbym miała wzdęcia ;) zaraz zrobię zdjęcie.

Doti:) to dopiero 15 tydzień nie chcę nawet myśleć co będzie dalej. Są też tego plusy bo w ciąży z Kalinką ciągle miałam zapalenie pęcherza i dwa razy kolkę nerkową przez co w 6 miesiącu wylądowałam z krwiomoczem w szpitalu. teraz to przynajmniej mam wszystko przepłukane :-)

kremy na rozstępy nie pomagają ja stosowałam oliwkę a moja siostra kremy ona ma rozstępy a ja nie

Doti:) mam jedno zdjęcie właśnie wczoraj siostra się uparła że mi zrobi

Storczyk - dziekuję za wsparcie cieszę się że jest ktoś w moim wieku, i że miał te same dylematy, miło będzie wymienić doświadczenia

Doti:) ja smarowałam się zwykłą oliwką bambino malentka poszukaj znajomego żeby cię zatrudnił na miesiąc sama opłacisz sobie składki, chodzi tylko o ciągłaść.

Doti:) jutro dodam bo nie mam aparatu przy sobie a jutro mam dzień wolny

hmm dziewczyny a zus sie nie bedzie czepial? kurde nie pomyslalam o tym....mam w rodzinie ludzi ktorzy maja wlasna firme moglabym z nimi zagadac tylko czy to nie bedzie podejrzane ze od poczatku ciazy jestem na chorobowym a nagle zmieniam prace?;/

dziewczyny ja to mam taki brzuch duzy że masakra w niedziele musiałam płaszczyk sobie kupic bo w nic sie zapiąc nie moge i jak zawsze nosiłam kurtki 38 tak teraz zeby zapiąć sie i miec trochę luzu musiałam kupic 42 ludzie masakra. Co do oliwki na rozstępy to ja stosowałam na początku a aloesem no i to był mój błąd bo uczulenia dostałam ale tez słyszałam ze na rozstepy najlepsza jest zwykła oliwka