Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu zrobiccc

Nie jestem podniecona w sytuacjach intymnych. On nie ma pojecia jak dotykac..

Polecane posty

Gość co tu zrobiccc

Hej, mam 19 lat, mój chłopak 23. jesteśmy razem pół roku. Nie uprawiamy jeszcze sexu, bo po prostu ja uważam że jesteśmy za krótko ze sobą, wolę go poznawać i być pewna. Ale oczywiście mamy sytuacje intymne, pieszczoty itd. Tylko nie wiem czy ja po prostu mam niskie libido, czy on jest kiepski w te rzeczy. Jak delikatnie mnie dotyka po piersiach itd. jestem podniecona jest wszystko ok, ale on zaraz potem jak sie podnieci robi wszystko 'pod siebie' to co pewnie jego podnieca, silno pieści moje piersi, co powooduje ze mi odpada całe podniecenie;/ Jak się poiescimy nie skupi się ani chwili na łechtaczce... tylko cały czas jego balce wędrują 'do środka' mimo e jego rękę czasem proowadze wyżej, on po 5 sek. znów robi swoje... nie wiem czy on poo prostu nie ma pojecia ze moze mnie zaspokoic wlasnie poieszczac lechtaczke.. Nie wiem... nigdy nie mialam przy nim orgazmu bo 'palcowka' chyba tez mu nie wychodzi bo nie robi ciaglych ruchow tylko pare razy oi tyle.. Dlatego czuje sie tylko jak jakis przedmiot do sprawiania tylkoo jemu przyjemnosci... nieraz jak sie ocieramy to czasem on na mnie, to niemal mnie zgniata, dopiero musze powiedziec 'skarbie nie tak moocno' W oogole nie ma wyczucia jesli choodzi o te sprawy. Bo normalnie jest kochany i delikatny... w dodatku strasznie przystojny a mimo to nie mam ochoty na robienie z nim tych rzeczy;/ Napewno mnie nie wykorzystuje... bo po fakcie przytula sie doo mnie mowi mi jak bardzo mnie kocha, ze jest najważniejsza itd. Dziewczyny mowia zebym sie cieszyla ze chlopak jednej z kolezanek po sexie idzie po prostu spac, nie stac go na czulosci. A on faktycznie taki sloodki potem jest, delikatnie caluje w pooliczek przytula... A jak jest podniecony ty to traci glowe chyba.. co o tym mysliciec?;/

Gość masz 19 lat o matko
użyj buzi i mu to wszystko powiedz w twarz co tu napisałaś, nie każdy ma tak czułe receptory by odczytać jakieś gesty

Gość co tu zrobiccc
19 lat i czemu od matko? Delikatnie juz sugerowalam, nie chce go urazic, zeby poczuł sie jakims fajtłapą . Ale sugestie raczej nie pomogly. A nie poowiem mu 'czy ty nie wiesz co to lechtaczka jest?'

Gość hehe i ty uważasz że to co
robicie to NIE JEST UPRAWIANIE SEKSU?:D :O

Gość mialam podobnegooo
slowa nie pomogly....ale moze bedziesz bardziej cierpliwa i bedziesz go uczyla jak ma cie dotykac.coniektorzy juz tacy sa "bez wyczucia":(

Gość kwaadratt
Ja bym wiedział , jak zająć się taką słodką i jędrną nasteczką jak TY...

Gość nie udolny chlopaczek
Takie przystojniaki, ktorzy sie wydaja ze sa bogami w tych sprawach czesto okazuja sie po proostu fajtulapami.

Gość ar
masakra to jakis ciul