Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaWR

TEST przed okresem POMOZCIE

Polecane posty

Gość ZakochanaWR

11 listopada mialam ostatni okres, cykle trwaja u mnie 33 dni. No wiec nastepny okres powinnam dostac 13 grudnia, i nie dostalam. Natomiast 10 grudnia robilam test i wyszlo ze w ciazy nie jestem. Dodam ze ten test miala wykrywac ciaze juz 4 dni przed spodziewanym okresem. Okresu nie dostalam wiec zrobilam test ponownie 29 grudnia i okazalo sie ze jestem w ciazy. Kiedy wiec moglo dojsc do zaplodnienia? Bo nie wiem czy obliczanie u mnie daty porodu wg terminu ostatniej miesiaczki bedzie skuteczne..Ktos moze mi poradzic??

Gość ZakochanaWR
Myslicie ze jak zrobie usg to lekarz mi powie bo to jednak roznica miesiaca? A moze tamten test wyszedl nieprawidlowy, nie wiem co o tym myslec. czy powiedziec lekarzowi ze 10 grudnia robilam test i wyszlo ze nie?

przetsan...skoro nie masz @ do tej pory to znaczy ze jestes w ciazy..a skoro chcesz sie upewnic powtorz test a do lekarza jest za wczensie

Gość ZakochanaWR
zrobilam 3 testy ciazowe wiec wiem ze jestem, tylko poprostu 11 listop. mialam pierwszy dzien ostatniej, a 10 grudnia test wyszedl ze nie jestem w ciazy natomiast 29 grud.wyszedl ze tak wiec nie wiem poprostu kiedy doszlo do poczecia

pisalam ci kiedy doszlo... powinnas dostac 13 grudnia nastepna @ a nie dostalas tak?? wiec juz wiesz co i jak

Nikt Ci nie powie kiedy doszło do zapłodnienia. najprawdopodobniej 10 grudnia miałaś jeszcze za małe stężenie hormonu ale w ciąży już byłaś. Jak pójdziesz do lekarza to on Ci wszystko wytłumaczy, wiek ciąży jeszcze potwierdzi na usg

Gość ZakochanaWR
22 a ma to jakies znaczenie?

no nie tylko tak sie dopytujesz jakbys miala 15 lat... zaszlas w ciaze wiec czekaj cierpliwie zeby pojsc do lekarza i on ci wszytsko wytlumaczy

Gość ZakochanaWR
Dopytuje bo to wszystko jest dla mnie nowe.. chcialabym zeby bylo wszystko wporzadku. A kalkulatoru przyblizonego terminu podaja mi kazdy co innego..Ma ktos moze sprawdzony?

autorko dokladnie jak ty mialam @ i test zrobilam 10.11 wyszedl negatywny,12.12 cien cienia 16 pozytywny..cykle mam 35 dni owulacja okolo1 grudnia.dzis 7tc 4dn

Gość ZakochanaWR
cinamoonka a bylas juz na usg. na kiedy masz termin? misiaczek ja wiem ze dokladnie nie powie ale mniej wiecej a to mniej wiecej sie tu waha za bardzo na kazdej innej stronie

Gość ZakochanaWR
No widzisz a mnie wyszlo na 18 sierpnia... podasz mi stronke twojego kalkulatora?Albo jak Ty to obliczasz?

Gość ZakochanaWR
Ale to nie adres..nie wchodzi mi;/

Gość ZakochanaWR
oki dzieki. Wyszlo mi 22 sierpnia;)

Gość ZakochanaWR
a ja sie musze wybrac w tym tyg.;) A jak sie czujesz? jakies dolegliwosci?ja troche bole jajnikow, piersi, ogolnie nawet caly ten tydz.zaparcia.

Gość ZakochanaWR
a ogolnie tez swietnie.chociaz jeszcze do mnie nie dociera...moze jak pojde na to usg i zobacze fasolke..