Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdwqdqwddd

czego byście nie zjadly

Polecane posty

Gość dwqdwqdqwddd

1. sarniny lub koniny 2. owoców morza 3. nerek 4. wątróbek 5.sera lub szynki które leżały długi czas ,ale tak specjalnie leżały i nie zepsuły się ( np robi sie tak we francji) 6. ślimaków lub żab

Gość Pani Bovary z daleka
dziczyznę nawet lubię - mam wujka leśniczego więc trochę tego zjadłam :p owoce morza są pyszne! nerki się je? wątróbkę i flaczki uwielbiam ale to naprawdę trzeba umieć zrobić nad ślimakiem był się zastanowiła.... a sama bym nie zjadła chyba żadnych robali, węży, świnek morskich, pancerników, i czerniny

Gość różowa pomarańcza
żywych robali jak to robi Bear Grylls w ,,szkole przetrwania,,:D

Gość fgvfdv
twojej starej bym nie zjadla

flaków, czerniny, szparagów, miesa w galarecie, buraków, wiadomo ze splesniałej rzeczy tez nie chyba ze ser plesniowy ale to co innego.

Gość ....eeee....
nerek płuc serc jąder ale wątróbkę zjem aż mi się uszy trzęsą poza tym nie zjem ślimaków, węży itp

Gość glutyyyyy
A ja czarnine kiedyś jadłam i uwielbiałam a teraz nie wzięłabym do buzi. Małże takie zielone ze słoika mój Tato takie lubi i jeszcze tak glonki pływaja ;-/ Wątroba jest bleeee... A flaki uwielbiam :-)

Gość kurde to ja codziennie wstaje
Ja owoców morza też (chociaż kiedyś próbowałam i mi nie smakowały więc już bym nie zjała -nerek, serc, wątróbek tak samo -flaków -czerniny -surowego mięsa -baraniny -mięsa z kozy

Gość ludzkiego
miesa :O

Gość ja bym nie zjadla
slimakow,zab, ozorow, malpy,psa, kota, flakow,jelit,czerniny, kurzych lapek,watroby,jader, nerek, robakow, surowego miesa, baraniny,sera plesniowego, kawioru, pasztetowej,salcesonu, zylcu,mozgu... ale prawda jest taka jakby naprawde doswkieral nam glod i nie mielibysmy co jesc to zjedlibysmy i to🖐️

Gość franiaaaaaa
Wątróbka jest pycha - nie znacie się:P najlepsza z jabłkiem i cebulką mmm...:) Osobiście nie zjadłabym móżdżku - raz że wygląd nieciekawy, a poza tym jeść coś czym zwierzę kiedyś myślało...jakoś nie bardzo...myślę, że miałabym też opory przed zjedzeniem świńskich uszu i ozora. Na bank nie tknę nigdy psa, kota i konia Sarninę jadłam, nie smakowała mi, to samo czernina, ale kaszankę lubię!:)

Gość xendźia
znam osobę która zjada surowa wątróbkę ja bym tego nie zrobiła nie zjadłabym krewetek, miałam na talerzu i to były tłuste glisty z oczami , dotknęłam zębów i języka ale nie mogłam widziałam w tv na discovery jak facet je surowego raka wyłowionego z rzeki, urwał mu łeb i zjadł mieso spod skorupki , później sie okazało że od tego nabawił sie pasożyta żerującego w płucach i pluł krwią ślimaków nie jadłam, mózgu , jąder byczych, robaków bym nie zjadła jak np w Chinach jedzą suszone przyprawione np karaluchy , jedzą jak chipsy nie jem flaków, salcesonu, golonki,koniny , nie jem miesa z psa

Gość różowa pomarańcza
ale samego Gryllsa bym chrupnęła :P

Gość Mister111
moja narzeczona uwiódł autokar nigeryjskich studentów prawa:classic_cool:

Gość gfgf
dzdzownicy , glisdy , oka , slimaka . najbvardziej mnie przeraża robactwo i larwy . A wnetrznosci ssakow to bez problemu moge zjesc...

Gość gfgf
jąder tez nie mam zamiaru jeść Ale jesli byłby wybór zjeść jądra czy jakąs żywą dzdzownice to zjem jądra . flakow nie lubie , ale nie obrzydzają mnie tak jak robaki

Gość a ..........
robala bym nie tknęła brrrrrrrr......

Nic co jeszcze żyje psa kota mózgu wszystko inne zjem nawet pasikonika w cukrze

Gość ryrty
sarniny i koniny niestety inne mięsa jem ale nie rozszerzyłabym diety na kolejne, nieszczęsne gatunki które mają pecha dzielić ziemię z plagą ludzi

Gość 743576354
mięsa