Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilija czerwona

czy można sobie samej ssać sutki na pobudzenie laktacji?

Polecane posty

Gość lilija czerwona

to nie jest żart, tylko poważnie pytam? słyszałam, ze mężowie to robią czasami, a ja mam tak wielkie cycki, ze sama mogę, ale czy to coś da? juz wszystkiego się chwytam:-o

Gość vhff
matko boska przenajświętsza....:O

Gość Jelcz345
Co ci szkodzi to przetestować. Chyba przed rozinom chłopakiem to będziesz robiła.

Gość Laskowice 543
"przed rodzinom z chłopakiem"? :P

Gość lilija czerwona
naprawde powaznie pytam, wszystko zrobie by miec pokarm, bo moj syn ma straszna alergie a po szpitalu mietoli tylko cyca i nie pobudza do produkcji mleczka, sciagam laktatorem co dwie godziny ale widac to za mało:(

Gość ux 800
:D :D :D sorki, ze sie smieje, ale wyobrazilam to sobie :D :D :D a tak serio to wejdz na ten temat moze razem bedziecie sie wspierac

Gość kaftanik niebieski
jaki rozmiar cyckow masz?

Gość lilija czerwona
na jaki temat mam wejść? ux ja wiem, ze to śmiesznie brzmi, ale naprawdę da radę samemu possać, tylko czy to coś da? wolę sama niż zeby mąż ssał, zresztą on nie za bardzo chętny, bo jakoś go ta idea, ze będzie mleko moje wypijał obrzydza, zresztą mnie też, więc nie łykam tylko wypluwam

Gość lilija czerwona
dzięki ux, poczytam:) a co do drugiego pytania,. to jak można nosić rozmiar cycków? czy ja ubieram cycki? a jeśli chodzi ci o stanik to 80 D

Gość ux 800
no ten co wyzej podalam link, tam dziewczyna tez walczy o relaktacje http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5081733&start=0 no sorki :D 🌻 ja tez walczylam o pokarm i bylam gotowa na wszystko, ale mam za male cycki zeby sama sobie ssac, a moj nie chcial, choc mu to proponowalam -- serio :D

Gość kaftanik niebieski
masz szczescie ze masz takie duze a nikture majom jak madarynki wiesz chialabym miec takie

Gość znawcaaaaa dam
alonuszka widac jestes malo elastyczna i sztywna. na filmach dla doroslych damy czesto same pobudzaja sutki ssac je, a wcale nie maja nie wiadomo jakich warunków:)

Gość llalllinkaa
ja wypróbowałam dosłownie wszystkiego przez prawie 3miesiące i nic, mleka praktycznie nie był, miesiąc nie odciągałam za to regularni co noc sypialiśmy z mężem. juź po 3 dobie pojawiło się mleko!!! i teraz mam ttak: jest sex, jest mleko, tylko dziecko nie chce ssać juz piersi, ściągam laktatorem. nie wiem, ja chyba jestem inna, że sex powoduje u mnie, że pojawia się mleko. strasznie mnie to zaskoczyło.

Gość namaaa
Te, znawca - a ty sam sobie ssiesz? :P

Gość kaftanik niebieski
pytanie do liliji czerwonej-ile mies. ma twoje dziecko? I dlaczego ono nie chece ssac tobie cycki?