Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.Dabrowska83

grzejniki elektryczne (szamotowe) gromadzące ciepło nocą Dimplex - awaria

Polecane posty

Gość E.Dabrowska83

jak w temacie czy ktoś spotkał się z taką awarią grzejnika? grzejnik zwyczajnie przestał sobie grzać... mąż na szybko sprawdził, iż gniazdko w samo w sobie chyba działa, tzn nie było tam spięcia ani nic czekamy do kolejnej pory nocnego grzania... a jeśli nie to.... wyczytałam, że należy sprawdzic termostat, albo cholera nie wiem co:/ jakies pomocne rady, aby obyło się bez mega wykwalifikowanego elektryka serwisanta, który zedrze z nas zbyt wiele?:/

Gość fkjgdlfgjfdkljlk
ja mam taie grzejniki i mialam tez ten problem. okazalo sie ze porostu jest tam taki przelacznik ktory sie wylacza kiedy np.zakrywasz go i sie przegrzewa. iwalsnie ten przelacznik sie wylaczyl. tyle! wlaczasz i grzeje dalej. trzeba sciagnac pokrywe i tam sprawdzic.

Gość E.Dabrowska83
dzięki;p to właśnie dlatego mąż się wydziera, aby nie suszyć gaciorów i staników na grzejniku;p;D:)

Gość fkjgdlfgjfdkljlk
mozesz suszyc ale tak zeby cieplo mialo ktoredy wychodzic. jak zakryjesz wszystko szmatami to normalne ze sie kiedys przegrzeje.;) a najgorsze to suszenie recznikow na takich kaloryferach,ja wlasnie tak nasz zaltwilam :D:D

Gość E.Dabrowska83
malz stwierdzil tylko ze to glupia kobieta byla;p;D wazne ze juz dziala;p

Gość arooo
a w którym miejscu jest ten włącznik?? zdjąłem pokrywe , patrze patrze i nic nie ma :/