Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina666

40 -czas zaczac diete -do lataaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

u mnie dzis niecale 1000 kcal :) jescze kolacja pzrzedemna ( liczona w tych 1000 kcal no prawie jestesmy rowiecniczkami :) pozdrawiam

Hej Serene! Nie potrafię tak jak Ty kalorii zliczyć. Mogę jedynie wymienić co dzisiaj zaliczyłam. 8:00 płatki owsiane i kawa z mlekiem 10:30 2 kiwi 13:00 warzywa ugotowane z kawałkiem piersi kurczaka 15:30 pół litra kefiru 18:00 kolacja... co na kolację? nie mam jakoś pomysłu :(

Serene, dzięki za przeliczniki! :) Już sobie w Zakładkach zapisałam. Białko i warzywko mówisz. To może 2 jajka na twardo i ogórek kiszony? Jak myślisz, dobrze będzie?

moze byc :) ja dzis na kolacje jem jajecznice z 2 jajek na sucho ( na teflonie), pomidora i zupe jarzynową ( ugotowalam ja wczoraj i nie zjadalm - same warzywa ( mrozone ) na wegecie bialka nie odloża sie w postaci tluszczu a zostana strawione a węgle niestety nie :)

Podpowiedziałaś mi z tą zupą. Też miałam wczorajszą jarzynówkę. Zupę wypiłam, warzywka zjadłam, kluchy które w niej pływały wywaliłam. :P Tak, tak, tak. Chili, pieprz cayenne piecze, pali i odchudza. :D

Hej Kalina- dziś robię dzień warzywno- owocowy. Na raie idzie dobrze, waga systematycznie w dół:) Dziś mam długi dzień w pracy, ale mam nadzieję,że po południu zajrzę.

Hej dziewczyny! Ale mam dzisiaj zwariowany dzień. Tak właściwie to on wczoraj się zaczął. W związku w tym spać poszłam po drugiej, a zasnęłam przed trzecią. I za tego powodu właśnie dopiero wstałam. :P Zważyłam się na czczo. W zasadzie żadnych zmian ( 83,9) więc stopkę uaktualniam wpisując 84 kg.

Już po 11:30 a ja dopiero przy pierwszym śniadaniu jestem. Tradycyjne płatki owsiane. Co dalej? Jeszcze nie wiem.

ja juz po 2 snaidaniu :) snaidanie rano to podstawa!!!!!!!!!!! mam juz 439 kcal - zaraz jade z psem na bieganie - a potem mam gosci to zjem dopiero cos pozniej :)

Co porabiam? Dom prowadzę. Dzisiejszy dzień zwariowany. :P :P Dietowo kiepścizna. Śniadanie w południe. A o 16 obiado-kolacja, czyli dwa naleśniki na suchej patelni usmażone. Teraz już drugą herbatę piję, takie mam pragnienie.

Jestem Ada ,mialam problem z kotem ale juz jest ok. taka prawdziwa diete zaczne w przyszlym tygodniu ,po wyjezdzie mojej mamy bo teraz same ciasta i rozne pysznosci mam w lodowce i za miekka jestem....

Hej! Ja też z poranną kaweczką witam. Kalina, no tak, dobrze to rozumiem, trudno mamie odmówić. ;) U mnie śniegu niema. Był dwa dni temu. Teraz krajobraz jesienny. :( A u Ciebie jak jest? A co z kociem było? Zachorował?