Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lord Quadric

Jennifer MA PIĘKNE BŁYSZCZĄCE OLIWKĄ CYCUNIE

Polecane posty

Gość Lord Quadric

i mówcie co chcecie, ale cycków jej bozia nie poszczędziła. To cudowne globusy

Gość rfwbwwbg
pokaż jej cycuchy a nie zmyślaj

Gość Tajemniczy men
Lopez ? zgadzam się .

Gość Tajemniczy men
Lopez kretyński podszywie :classic_cool:

Gość wyobrażam sobie jennifer
jako kaczora donalda z dolarami w oczach:D bo w każdym niemal zdaniu nadmienia ile ma kasy, jeszcze nic konstruktywnego tu nie napisała, żałosna kobieta...

Dżen po raz kolejny Cię proszę nie zakładaj tematów o sobie. Przecież za chwilę polecą steki wyzwisk. Czy ty to tak bardzo lubisz? Być poniewieraną? Jeśli to nie Ty to jakim cudem tak nagle odnajdujesz wszystkie tematy o sobie skoro jak twierdzisz bywasz tu rzadko i nie przegrywasz tu życia? Jesteś uderzająco podobna charakterem do jednej głupiej dziewuchy spod ukraińskiej granicy. Też miała jakieś masochistyczne skłonności.

Gość kdsfokisfs
michail ale Ty jestes tepy ze nie widzisz ze to podszyw jenifer :D

Michaił01 zgadzam sie z Toba. Jennifer, przeciez kazdy tu wie, ze ty zakladasz tematy o sobie, kobieto! Nikomu nie imponujesz pieniedzmi, tym jakie masz samochody. Zajmij sie lepiej dzieckiem, wychowaj je, zeby nie bylo takie egoistyczne, jak ty. Co z tego, ze kase masz? A masz rozum? Tym sie nie potrafisz pochwalic. Dobra rada, poczytaj wiecej ksiazek, znajdz sens zycia i okresl sie kobieto, ZMADRZEJ!

A no fakt tak przelotem przeczytałem i nie zwróciłem uwagi. Możecie mi teraz pojechać od tępych szczał:-P no ale ogromnym prawdopodobieństwem jest że sam topick założyła oryginalna Dżenełe

Gość kdsfokisfs
topik moze i tak, jenny lubila prowokowac zawsze, jadnak ten jej podszyw to juz mnie wkurwia tym swoim pierdoleniem ciagle bo az tak to jenny nigdy nie pisala. teraz gada normalnie, czasami jakies porady co do domu pyta a przez takiego podszywacza ciagle podbudzane sa klotnie i najazdy na nia. nie zebym ja lubila ale gdyby nie podszywy to ona bylaby nudna i nie warta uwagi a tak ludzie tylko podnosza sami ciekawosc o niej