Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapinnn

policjant popełnił samobójstwo

Polecane posty

Gość eimiejomnatazs
przyjdzie pora i na Donalda :classic_cool:

Gość sadfdggh
Komentarz z forum Onetu: Zielona wyspa Polandia - samobójstwa, najniższe zarobki w Unii, drożyzna, katastrofy lotnicze z udziałem najważniejszych przedstawicieli państwa, gaz najdroższy w Europie, tyranie do śmierci zagwarantowane przez rząd, monstrualne obciążenia fiskalne obywateli w porównaniu do przychodów, burdel w służbie zdrowia, nieudolny rząd ustawicznie wspomagany przez usłużne "opiniotwórcze" media, bezrobocie, brak własnego przemysłu, technologii, bankowości, kraj supermarketów, magazynów, banków będących obcym kapitałem - wyprowadzających miliardy bez opodatkowania. Ponadto gwarantowane takie atrakcje jak wszechobecne kolesiostwo, cwaniactwo, krętactwo, głupota, szczucie jednego człowieka na drugiego, ignorancja, bezmyślność, naiwność. Zapraszamy chętnych przyjaciół z Unii i nie tylko, na prawdziwy życiowy survival- i to na własne życzenie owego Narodu. Niestety brutalnie prawdziwy :(

Gość policjancinaa
szkoda faceta

Gość warszawski policjanttt
dzisiaj mój przełożony powiedział do mnie 'gamoniu' a to jedno z łagodniejszyxh okreslen no ale to własnie jest policja

Gość wklej to w wątku szmatyna
Zielona wyspa Polandia - samobójstwa, najniższe zarobki w Unii, drożyzna, katastrofy lotnicze z udziałem najważniejszych przedstawicieli państwa, gaz najdroższy w Europie, tyranie do śmierci zagwarantowane przez rząd, monstrualne obciążenia fiskalne obywateli w porównaniu do przychodów, burdel w służbie zdrowia, nieudolny rząd ustawicznie wspomagany przez usłużne "opiniotwórcze" media, bezrobocie, brak własnego przemysłu, technologii, bankowości, kraj supermarketów, magazynów, banków będących obcym kapitałem - wyprowadzających miliardy bez opodatkowania. Ponadto gwarantowane takie atrakcje jak wszechobecne kolesiostwo, cwaniactwo, krętactwo, głupota, szczucie jednego człowieka na drugiego, ignorancja, bezmyślność, naiwność. Zapraszamy chętnych przyjaciół z Unii i nie tylko, na prawdziwy życiowy survival- i to na własne życzenie owego Narodu.

Gość mjuytr
dosadfdggh wszystko to prawda , Polska to nie normalność ,powiedział doniek , hasło , Po , by żyło sie lepiej .