Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas ona 11111

czy ja mam obsesje?

Polecane posty

Gość jakas ona 11111

hej otoz nie wiem co sie ze mna dzieje- boje sie ze staje sie to jakas obsesja-mianowicie od bardzo dlugiego czasu wydaje mi sie -chociaz bardzo nie chce tak myslec ze kiedys bardzo spodobala sie mojemu chlopakowi moja kolezanka. nie wiem czemu ale zaczelam sie tego obawiac, czesto otym myslalam az doszlo do tego stopnia ze czesto zdarza mi sie przeslyszec uslyszec jej imie, najpierw niby z ust chlopaka ale pozniej zauwazylam ze wydaje mi sie ze inni tez to mowia-i dopiero po tym zauwazylam jak bardzo to na mnie wplywa;( to niestety prawda i nie wiem jak mam sie z tym uporac- prosze nie piszcie ze jestem jakas chora lub psychiczna - ja po poprostu chyba sie niezle zagubilam;(pomozcie mi prosze co powinnam zrobic, jak sie z tym uporac- i czy jest to mozliwe ze mojemu chlopakowi mogla sie tak spodobac ta dziewczyna ze bedac ze mna moglby naprawde cos takiego powiedziec?prosze

Gość witaj gwiazdko
poznasz go to przejdzie

Gość jakas ona 11111
my sie juz znamy i to 4 lata a nawet jestesmy narzeczenstwem tylko... ja tak naprawde nie dostalam chyba nigdu takiego dowodu ze jest ibnaczej- ze nie inetersuje sie to dziewczyna;(