Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buecheche dobrze

Ale mam beke z kumpeli, ktora ma cukrzyce a glosowala na peło;D;D

Polecane posty

Gość buecheche dobrze

no ja w koncu jako zdrowy, uczciwy obywatel nie bede musiala zapierniczac na wasze niedorobione geny :O Co jest najlepsze to mama tej mojej kumpeli tez ma cukrzyce. To trzeba sobie bylo dziecka nie robic, przeciez wiadomo, ze taka chorobe mozna odziedziczyc, nie?? A ci sie jeszcze domagaja, zeby im leki refundowac. Phi, jeszcze czego. Ta kumpela, mimo, ze ma wyksztalcenie wyzsze, to zarabia cos kolo 1300zl i teraz musi 1/4 swojej pensyjki oddac na leki ;D;D A sama glosowala na pelo to teraz ma bueche, a ja mam polewke niezla;D;D

Gość zakręconyTENvat
pośmiejesz się też z mojego dziecka? ja i mąż zdrowi na 100%, a dziecko ze skazą białkową (jeszcze-mam nadzieje, że wyjdzie z tego szybko) - żadnych leków, żadnego mleka nie głosowałam na obecnie rządzących nie wolno tak jak możesz cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia a że głosowała? no cóż ... głupia była i tyle, ale nie zrobiła tego świadomie dla swojej "zguby", to tak jakby ktoś poszedł na spacer ulicą Miodową, potrąca go samochód, a ty się śmiejesz, że nie poszedł Kwiatową - no bo mógł prawda? lepsza była by droga ...

Gość buecheche dobrze
zasmuce cie, bo nie posmieje sie z twojego dziecka, bo ono nie glosowalo i jest jeszcze male:D:D A ona idiotka, wielka pani magister a teraz placz, heheheheeee. To sie nazywa naturalna selekcja:D:D:D

Gość buecheche dobrze
aaa i twoja interpretacja, ma sie nijak do zaistnialej sytuacji. ty mowisz tak, jakby ona w ogole nie glosowala i teraz dostala po rajtach. Powinnas to bardziej zinterpretowac tak: "kolezanka sprzeciwiala sie zrobieniu sygnalizacji swietlenj na ulicy miodowej. po czym 3 dni pozniej jebnal ja tam samochod"

Gość skazaaaaaaaaaa
do zakrecony : nie porównuj skazy do cukrzycy proszę cię

Gość zakręconyTENvat
aj powiem ci, że wszyscy za ten SYF zapłacimy, jak nie w lekach to inaczej - żal, śmiech, ja w każdym bądź razie nie mam siły śmiać się z tych, którym nosek utarło, boli mnie głowa od walenia w nią w ścianę z bezradności ...

Gość zakręconyTENvat
wiem - zupełnie inna powaga choroby ... chodziło o fakt refundacji ... chociaż skaza też może zatyrać dziecko i zafundować mu np astmę i atopowe zapalenie skóry, a to już poważniejsze schorzenia