Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arivederci

panie czy zauwazyliscie,ze jestescie traktowane ze wzgledu na wyglad?

Polecane posty

Gość number 1...
Nie rozumiem zbytnio.. Co faceta może odstraszać w ładnej kobiecie? Jej ładny wygląd? To przeczy męskiej naturze, faceci to przecież typowi wzrokowcy, zwracają uwagę na to co piękne ;)

Gość kobietka:)
Nie wiem, co odstrasza... pewnie nawet ładna kobieta nie każdemu się podoba... albo jest coś innego: faceci komplementują, żartują, lekko flirtują, ale ostatecznie mało który próbuje przejść do konkretów...

Gość syyepr ladne majaoki
oczywiście ze ładna ma dobrze ,lepiej na tym świecie szczegolnie w relacji z facetami którzy ją adorują na kazdym kroku

Gość nie zauważyłam
nie jestem jakąś atrakcyjną osobę, ale dbam o siebie i ... mam swoje zdanie. W małżeństwie tkwię już 16 lat, a mój ślubny wcale się nie zmienia. Gotów mi podnóżek w każdej chwili pod nogi podłożyć. Ja również podobnymi bajerami usiłuję mu się zrewanżować. Kocham mojego męża i nie czuje, że on nie odczuwa czegoś podobnego. Nie mówi mi, że mnie kocha, ale swoim zachowaniem codziennie podkreśla, że dużo jest w stanie dla mnie zrobić. Ile? nie chcę sprawdzać, pewnie gdzieś byłby kres... Nie przynosi mi kwiatów, nie zaprasza do restauracji, ale codziennie żegna mnie i wita buziakiem, a jak ma czas... takiego obiadku jaki przygotuje nie zjem w żadnej restauracji. On wykonuje wolny zawód, ma nieograniczone możliwości czuć się w domu jak gospodarz. czy my kiedyś wymienialiśmy głośno swoje poglądy? Nie pamiętam.

Gość number 1...
kobietka:) : masz rację, a może faceci poprostu boją się czasem podejść do ładnej kobiety bo uważają, że zwyczajnie nie mają u niej szans i nie chcą się zbłaźnić? ciekawa jestem :)

Gość Glissindda
Właściwie to o.co ci chodzi napisz więcej .Chcesz żeby mdleli ma twój.wygląd Faceci to też istoty rozumne /dziwię się że tak mówię./ ale.nie.lubią.zarozumialych wariatek to też ludzie .

Gość zakochany xyz
zawsze jest tak ze przystojni sie n ie boja ładnych tylko brzydcy

Gość zakochany xyz
zawsze jest tak ze przystojni sie n ie boja ładnych tylko brzydcy

Gość dfghjkjgbvcvb,.
ładna musie sie czuć jak ksieżniczka

Gość number 1...
Glissindda, nie chodzi o typowy szał na widok pięknej kobiety, nie raz czytam o tym, że ładna dziewczyna nie potrafi znaleść faceta pomimo tego, że wcale nie zgrywa niedostępnej i zarozumiałej paniusi.

Tak, przystojni się nie boją.... tylko ja już mam dość takich typowych przystojniaków. Człowiek jest nieufny, stara się być ostrożny, ale w końcu daje się wciągnąć w tą ich grę... i wtedy oni uznają, że osiągnęli swój cel, więc odchodzą...

Gość number 1...
Na takich typowych przystojniaków szkoda zachodu, zbyt rozdęte ego, czasem kobiet tez sie to niestety tyczy..

Kobiet też, szczególnie takich typowych modelek... ale faceci lubią takie "zdobywać"....

Gość number 1...
Oj tam, rzecz gustu :) Te typowe modelki to okropne, anorektyczne wieszaki, takie to chyba ogromnego powodzenia nie mają ;)

Gość Glissindda
Właściwie to jak się tak zastanowić to wszystkie.te piękne aktorki czy piosenkarki mają .malych i niewyglednych facet ów. ale. za to bogatych więc nie przejmuj się Jak się to mówi nic.w.przyrodzie. nie ginie .Niech płacą za swoją głupotę kij im w oko .

Gość altatelik
Moze to zabrzmi nieskromnie ale jestem zgrabną i ładną w oczach innych osób kobietą jednak nie umiem znalesc faceta:(cos w kontaktach ze mna ich hamuje, co mam zrobic:(........

Gość Glissindda
Znajdź sobie brzydkiej.bogatego męża ,i przystojnego.kochanka ....Tyle .....