Gość witek_ Napisano Sierpień 25, 2015 https://wymieniaj.pl/#/ to jest najbardziej bezpieczny i najtańszy kantor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga785 Napisano Sierpień 26, 2015 Chyba nie będę oryginalna, jak powiem że wymieniaj.pl to mój ulubiony kantor. Teraz maja fajne rabaty, ale już niestety nie dla mnie, bo to dla nowych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witek_ Napisano Sierpień 27, 2015 Też widziałem. No niestety nie załapiemy się, ale na pewno niedługo będzie znowu jakaś promocja, ciągle coś ciekawego wymyślają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacharzyna Napisano Wrzesień 21, 2015 Jeśli wymiana waluty internetowo to tylko w takich miejscach, które są sprawdzone i wiemy na pewno, że są bezpieczne. Ogólnie warto zobaczyć chociażby do ma do zaoferowania taki Ergokantor - może ktoś kojarzy albo nawet już miał okazję go przetestować. Słyszałam o nim, że właśnie wyróżnia się dużym bezpieczeństwem transakcji, a i kursy mają dość korzystne w porównaniu do innych kantorów w internecie. Myślę, że warto wziąć pod uwagę taką opcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszen Napisano Wrzesień 22, 2015 Internetowych kantorów jest sporo. Naprawdę sporo. Ja się przyzwyczaiłam np do wymieniaj.pl i nie mam zamiaru go zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2015 Ja zawsze sprawdzam oferty kantorów w porównywarce https://xchanger.pl , liczą koszty przelewów i marże , więc znam od razu cały koszt transakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryla Mar Napisano Wrzesień 30, 2015 Korzystałam niestety tylko z jednego ale z transakcji bardzo zadowolona. Z ceny kursów bardzo zadowolona. To był wymieniaj.pl Super w ogóle promocje czasem mają. Często u nich patrze jaki kurs jest i jak dotąd zawsze był najkorzystniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roko koko Napisano Październik 8, 2015 Też Ci mogę śmiało polecić https://wymieniaj.pl/#/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rerko Napisano Październik 9, 2015 https://wymieniaj.pl/ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zygmuntek Napisano Październik 9, 2015 Ja byłem zainteresowany jak najbardziej bezpieczną wymianą ciężko zarobionych pieniędzy, brat polecił mi wymieniaj.pl i teraz korzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2015 Widząc kryptoreklamę ciągle tego samego portalu (jakby to był jedyny) byłbym bardzo podejrzliwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2015 ja uważam, że to na pewno wygodniejsze, ale jednak nie ma bezpieczniejszej opcji niz iść i wymienić sobie mając te pieniądze od razu w ręce. Dodatkowo ja na przykład wymienając walutę w www.kantorpruszkow.pl/ twierdzę, że mają naprawdę dobry kurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wanda Wanda Napisano Październik 15, 2015 Wymiana przez internet jest mega wygodna. Polecam szczególnie ten kantor: https://wymieniaj.pl/#/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zsdd Napisano Październik 29, 2015 Pracuję za granicą, więc często korzystam z kantora wymiany walut. Ostatnio waluty wymieniam w internetowym kantorze, bo wiąże się to z oszczędnością czasu i pieniędzy. Wybrałam www.amronet.pl bo u nich można najwięcej zyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Wymiana walut przez Internet jest bezpieczna, ale tylko w niektórych kantorach internetowych. Więcej informacji na: http://www.kantoryinternetowe.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bluemondey Napisano Listopad 3, 2015 Sprawdzonym kantorem internetowym jest wymieniaj.pl , bardzo sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamara90 Napisano Listopad 17, 2015 Ja również nigdy nie zawiodłam się na wymieniaj.pl Zawsze wszystko od razu, powiedziałabym nawet błyskawicznie. Przelewy takie jak miały być. Nic mniej nic więcej. Zawsze zadowolona byłam z wymiany u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giero Napisano Listopad 25, 2015 https://transferwise.com/u/1da767 zapraszam do darmowego transferu przez transferwise kurs funta 6,06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidkaka Napisano Listopad 27, 2015 po przeczytaniu wielu wpisów na forach zdecydowałam się zajrzeć w ofertę wymieniaj .pl i rzeczywiście jest całkiem niezła, chyba się na niego przerzucę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2015 giero dzięki za linka, nie dość że transfer za darmo to jeszcze kurs funta 6,09 identyczny jak bankowy po wpisaniu w google do tego pieniądze na Polskim koncie były na drugi dzień a na stronie piszą że do 48h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bożena bratkowska Napisano Luty 3, 2016 Ja polecam tylko wymieniaj.pl Moim zdaniem są bezkonkurencyjni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bywalska Napisano Luty 19, 2016 Ja się zdecydowałam na kantor wymieniaj.pl i muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liis9 Napisano Luty 24, 2016 Ja natomiast wymieniam i polecam Intransfer24. Dla mnie kantor internetowy to idealna opcja. Duuża oszczędność czasu, a przede wszystkim bardzo dobre kursy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nati9876 Napisano Luty 29, 2016 Najlepiej w sprawdzonym kantorze. Ja polecam wymieniaj.pl Bardzo sobie chwale transakcje u nich. Super ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felga Napisano Marzec 1, 2016 No dla mnie wymieniaj.pl jest niezastąpiony. Już bym się bała zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inera Napisano Marzec 3, 2016 Ja bym się co prawda nie bała bo do odważnych świat należy, ale po co zmieniać coś co jest dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mankrecki Napisano Marzec 9, 2016 Wymieniajcie walutę online - ekantor.pl - od 2 lat. Prawda jest taka, że w sieci macie niższy spread, lepsze kursy i ogólnie znacznie lepsze warunki. Wymianę załatwia się szybkiej, łatwiej i na korzystniejszych warunkach. Kantory na mieście są po prostu droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 nie wiem szczerze mowiac czy bym zaufal internetowemu kantorowi, ja zawsze wszystkie pieniadze wymieniam u www.kantoralex.pl i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość membran Napisano Marzec 10, 2016 Proszę tutaj - https://ekantor.pl/kalkulator-walut/ Chyba najdokładniej to pokazuje, jak duże są różnice w kursach. I jest to jednocześnie najlepsze podsumowanie tego, dlaczego warto wymieniać online, a nie stacjonarnie. Ogromne różnice! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finanse Napisano Marzec 16, 2016 Cześć, wymieniam waluty od kilku dobrych lat więc mogę dużo powiedzieć na ten temat. Nie jest prawdą, że nigdzie w sieci nie wymienisz waluty bez konta walutowego: na przykład w www.rkantor.com wymieniasz online bez zakładania konta w banku i możesz wypłacić za darmo w oddziale Raiffeisen Polbank (właściciel kantoru) albo od razu za grosze przelać na konto odbiorcy, żadnego bujania się z zakładaniem kont. Potwierdzam też, że na pewno zdecydowanie bardziej opłaca się korzystać z kantorów internetowych niż ze stacjonarnych. Druga kwestia: nie wszystkim kantorom internetowym bym ufał. Rzeczy, które muszą mieć, to licencja Komisji Nadzoru Finansowego i sprawdzony właściciel – najlepiej jakiś bank. Wtedy wiadomo, że pieniądze są dobrze chronione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach