Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Adele

Polecane posty

Nie znam ich roczników... Czy to takie dziwne? A słyszałam, że chrześnica Amy Winehouse ma bardzo ciekawy głos.

Dareios po co ten sarkazm, przecież to logiczne że skoro ktoś nie zna Adelki to TYM BARDZIEJ nie ma pojęcia z którego ona jest rocznika?

Amy co prawda nie do podrobienia ale może ta chrześnica choć trochę nadrobi, też o jej głosie słyszałam. Oby tylko mądrzejsza była :classic_cool: tak na marginesie :)

Dareios, właśnie chciałam tu sprawdzić. I miłe babeczki pomogły mi. I jeszcze raz Im za to dziękuję! 🌼🌼

Bożenko, gdzieś, kiedyś w przelocie słyszałam jej śpiew. Bardzo mi się podobał. Dzięki za info i pomoc!

Gość yityity
lubię ją, bo nie robi problemów ze swojej nadwagi, co daje odwagę dziewczynom o jej posturze. I ona jest puszysta, ale wygląda ładnie, proporcjonalnie, kobievco, mogę powiedzieć nawet zgrabnie, w sukienkach np. , a nie tak jak inne puszyste gwiazdy, które są masą bezkształtnego tłuszczu. Po 2: ma faktycznie rewelacyjny, mocny, "murzyński" głos

Gość gośćznawca
Ja tam nie gustuje się nią wcale według mnie przereklamowany i tyle.a co niektórzy piszą o jej wokalu że jest nie ziemski to są w błędzie są dużo lepsi wokaliści swiatowi że mogą nią pozamiatac. Co wogule nie chodzili do szkoły wokalnej i mają przepiękne głosy.np Sharon de adel.tej to można przypisać o nieziemsko głosie z within temptation. I śpiewała też piosenkę Armin. A właściwie to jest charakteryzatorka wnętrz.