Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynnee

Jestem w szoku! Moj maz zle sie odniosl do moich rodzicow!

Polecane posty

Gość grazynnee

Jestem w szoku! Moj maz zle sie odniosl do moich rodzicow! Otoz jestem matka dwojki dzieci. Mam 25letniego syna i 23letnia corka. Corka w wieku 17 lat zaszla w ciaze, w wieku 18lat zostala juz matka. Moi rodzice jakos nie byli wylewni w stosunku do moich dzieci, ciagle cos bylo nie tak. Kilka dni temu moi rodzice zaczeli dokuczac mojej corce, ze byla nieodpowiedzialna, ze teraz ma bekarta(wnuk ma juz 5lat), moj maz to uslyszal i zaczal sie z moimi rodzicami awanturowac. Moja matka ublizyla mojemu mezowi nasze dzieci podaly sie na jego rodzine, wypomniala wiele rzeczy. Np. siostra mojego meza urodzila nieslubne dziecko jak miala 19lat, a jego brat jak mial 18 lat tez sie zenil poniewaz zrobil dziecko. Teraz zarówno siostrzeniec jak i bratanek męża mają po 19 i 18 lat i żyją z dziewczynami bez ślubu mając małe dzieci. I tutaj zaczyna się problem rodzice zaczęli nadawac na rodzinę mojego męża a później na nasze dzieci, nazwali dziecko naszej córki bękartem, wyśmiewali się że nasze dzieci są bez wykształcenie. Syn ma technikum budowlane a córka technikum ekonomiczne. Natomiast córka mojej siostry ma wykształcenie wyższe prawnicze a synowie mojego brata są inżynierami co moi rodzice podkreślają. Mąż powiedział mi że nie chce więcej moich rodziców widziec w swoim domu i że jeśli będę chciała ich odwiedzic to sama bez rodziny.

i dobrze zrobił :/ obrażali najbliższe mu osoby to co miał im przytakiwać ciesz się że masz męża który staje w obronie najbliższych!!!

Gość tez uwazam ze
mial racje sorki ale on broni swojej najblizszej rodziny tez bym tak postapila.I tak podziwiam go ze nie wygarnal im osobiscie co mysli o ich słowach

Gość Lena204
zgadzam sie z twoim męzem mial racje ze bronil dzieci

Gość grazynnee
Akurat wygarnal im. Ze nie sa w naszym domu mile widziani.

Gość tez uwazam ze
i dobrze zrobil

Gość Lena204
powinna stanąć po stonie męza ja bym tak zrobiła jakim prawem twoi rodzice obrazaja twoje dzieci i rodzine męza

Gość mokinka
uważam, że to twoi roedzice źle się odniśli do TWOJEJ córki.

Stanelabym po stronie meza ale jest problem to mimo wszystko moi rodzice i bylo mi strasznie glupio jak doszlo u nas, w naszym domu do takiej awantury.

Gość kasiek_198603Zgadzam sie z pop
zgadzam sie z poprzedniczkami Najwazniejsze jest to czy Ty sie wstydzisz swojej rodziny Jezeli nie to wszystko jest ok Rodzice sa starej daty i zacofani jak widze Teraz to nic dziwnego ze zyje sie bez slubu czy dziecko w wieku 18 lat A wykształcenie to tez indywidualna sprawa Ja tez poprzestałam na Techniku Hotelarstwa zaczełam studia ale po 1,5 roku stwierdziłam ze to pomyłka Nic sie czlowiek nie uczył tylko kombinował wyscig szczurów a kasa leciała wiec to olałam

Gość mireczkaa
nie, to Twoi rodzice źle się odniesli do Twojego mężą i Waszych dzieci!!! Na tym się skup. A jesli chcesz normalnych stosunków to powiedz rodzicom, ze powinni Was przeprosić, bo moim zdaniem powinni!

Gość mąż zachował się jak prawdziwy
mężczyzna!wie że rodzina najważniejsza

Gość reakcjanka
Ja bym dała swoim rodzicom po ryju na twoim miejscu.

Gość Duchowo Mocny
I dobrze zrobił!! tobie to sie dziwie ze jestes w szoku!!

Gość lela***
jak dla mnie to prowo