Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

Czy są tu dziewczyny w wieku 27-28 lat które....

Polecane posty

Gość ja pasuję do opisu....
orange bud lepiej sie nie ciesz bo tez mozesz za jakis czas byc byłą swojego obecnego faceta... zycie jest przewrotne a jak tam u nich bylo naprawde i kto zakonczyl zwiazek i dlaczego to nigdy nie wiesz... on ci prawdy nie powie, bo jakby ci powiedzial jak bylo to bys sie z nim nie przespala. moze cie potraktowac jak swoją byłą, wykorzystac i zostawic jak mu sie znudzisz, a swojej nastepnej dziewczynie bedzie mowil, ze to twoje wina i ty bedziesz desperatką walcząca o zwiazek...

ja pasuję do opisu.... orange bud lepiej sie nie ciesz bo tez mozesz za jakis czas byc byłą swojego obecnego faceta... zycie jest przewrotne a jak tam u nich bylo naprawde i kto zakonczyl zwiazek i dlaczego to nigdy nie wiesz... on ci prawdy nie powie, bo jakby ci powiedzial jak bylo to bys sie z nim nie przespala. moze cie potraktowac jak swoją byłą, wykorzystac i zostawic jak mu sie znudzisz, a swojej nastepnej dziewczynie bedzie mowil, ze to twoje wina i ty bedziesz desperatką walcząca o zwiazek... tak, bo przeciez go tak dobrze znasz i moją sytuacje, nie?:)

Gość autorka to pewnie chłopka ze
dobra wieśniaro, popisz sobie, masz widzę już następone desperatki tobie podobne z takim samym "problemem '' jak ty. pa🖐️ Jarku :D🖐️

Gość jaroslawe-84
:D:classic_cool:🖐️

dobra wieśniaro, popisz sobie, masz widzę już następone desperatki tobie podobne z takim samym "problemem '' jak ty. pa Jarku 1.problem z czytaniem 2.problem z czytaniem ze zrozumieniem 3.fajne imie;)

Gość jaroslawe-84
Orange_Bud milcz zyebie :O

ja o tobie nic nie pisze bo nic o tobie nie wiem za to widze ze ty mnie super znasz:) i sam sie ladnie przedstawiasz swoimi wpisami hehe

nie wiem juz czemu ma sluzyc ten temat.. w kazdym razie lepiej nie nasmiewaj sie z zadnych desperatek bo czas szybko leci i za jakis czas sama mozesz nią byc. a porzadnego faceta ciezko znaleźć, wiec ten twoj cie pewnie i tak zostawi skoro tak potraktowal swoją ex. to juz widac ze to jakis prostak jest.

"albo znaleźć kogoś kto Cie CHCE, CHCE się z Tobą ożenic, CHCE Z Tobą mieć dziecko i świata poza Tobą nie widzi-proste." ciezko takiego znaleźć a jesli nawet sie znajdzie to sama zobacz, ile rozwodow? coraz wiecej. a takie wielkie milosci byly... a facet sie znudzil i poszukal kochanki i juz po malzenstwie

aha mnie pewnie zostawi skoro tak potraktował swoja ex? a skad wiesz kto kogo jak potraktowal? bo ludzie sie NIGDY nie rozstaja nie?:) jego ex byla/jest chora psychicznie i bardzo dobrze ze ją zostawil. i tak DLUGO z nia wytrzymal. ja sie nie musze obawiać tego ze mnie zostawi. a prostakiem moze jestes ty skoro masz tak ograniczone myslenie. nie naśmiewam sie z desperatek. ale sama sie zachowujesz jak desperatka.

Gość Takaaa_Onaaa
Hmm niektórzy oceniają ludzi nie wiem po czym ;/ i nawet im się wydaje że autorkę postu dokładnie prześwietlili, śmieszne... Ktoś ma dylemat to pisze, chce sprawdzić, czy są inne osoby w podobnej sytuacji... nie trzeba krytykować i upraszczać, tylko czytać ze zrozumieniem Jak widać, jednak laski które wyrywają facetów na dziecko, sex, itp puszczają się, to mają wzięcie i są uważane za takie poczciweee! A ktoś kto żyje z jakimiś zasadami, nie puszcza się na lewo i prawo, to nagle ma te 26-27 lat i zastanawia się co z nim jest nie tak? Jak widać zasady moralne nie są w cecnie, bo taka wartościowa osoba zostaja sama, a taki które się puszczają od młodych lat z kim popadnie w końcu 'jakos' zakladaja rodziny

Gość jaroslawe-84
masz bachora orange bud? :O

to ja ci gwarantuje, ze ciebie tez rzuci za jakis czas i tez bedzie mowil nastepnej ze bylas chora psychicznie. wspomnisz moje slowa ;)

Gość ghffdd
Orange_Bud to DEBILKA

mam 24 lata, mam faceta, mieszkamy razem. wszystko super. jego była, ktorą zostawil jest wyjatkową desperatką nie posądzam ŻADNEJ dziewczyny tutaj o podobne zachowania, dla przykladu po złości chciala mojemu facetowi spalić psa. już długo po rozstaniu, jak byliśmy razem. uważacie ze to normalne? jest wlasnie w takiej sytuacji-28 lat/brak faceta/mieszkania/pracy/perspektyw/wynajmuje w naszym miescie 1/3 pokoju a jest ze wsi. i z dnia na dzien coraz bardziej sie boje co jeszcze wymysli. nie mam prawa sie obawiac, dzielic wątpliwościami?

Jak widać, jednak laski które wyrywają facetów na dziecko, sex, itp puszczają się, to mają wzięcie i są uważane za takie poczciweee! A ktoś kto żyje z jakimiś zasadami, nie puszcza się na lewo i prawo, to nagle ma te 26-27 lat i zastanawia się co z nim jest nie tak? Jak widać zasady moralne nie są w cecnie, bo taka wartościowa osoba zostaja sama, a taki które się puszczają od młodych lat z kim popadnie w końcu 'jakos' zakladaja rodziny. nie mowie, ze zawsze tak jest ale bardzo czesto... widac te dzifffki po prostu uderzają w gusta wiekszosci facetow, a te wartosciowe nie moga znaleźć kogos kto by je docenil, taki swiat

jaroslawek nie nie mam 'bachora' "ja pasuję do opisu.... to ja ci gwarantuje, ze ciebie tez rzuci za jakis czas i tez bedzie mowil nastepnej ze bylas chora psychicznie. wspomnisz moje slowa " raczej nie. a ona NAPRAWDE była.

Gość sdgdfhfghgjhjkj
orange bud przeciez ty skonczysz tak samo, gwarantuje ci to. facet z toba mieszka, dupska mu dajesz ale zenic on sie z toba i tak nie ozeni, porucha cie jak szmate kilka lat a jak bedziesz miala pod 30tke to cie kopnie w tylek dla mlodszej, na pewno tak bedzie ;)

a to że chciala mu spalić psa to jeden z bardzo bardzo wielu przykładów, nie mówiąc o tym co wyprawiala gdy byli razem. to normalne, że ją zostawil,a ja nie mam ze sobą tego typu problemów, zdecydowanie.

Gość jaroslawe-84
poczytajcie inne topiki tej imbecylki, co za sraka :O

Gość Takaaa_Onaaa
No dokladnie... jednak faceci leca na takie d.... ;/ Sama jak poznawalam kogos to widzialam ze jak sie facetowi zbyt szybko spieszylo do tego i tamtego to sobie dawalam spokoj... a teraz Ci wszyscy kogos tam maja a ja ze swoimi zasadami to chyba moge sie do sredniowiecza cofnac hehe ;)

Gość sdgdfhfghgjhjkj
zostawil ją, ciebie tez zostawi bo cos mu pasowac nie bedzie, bo cie uzna ze jestes wariatką, zobaczysz... kilka lat poczekaj i sytuacja sie powtorzy. a ty sie teraz mądrzysz na forum jakbys pana boga za nogi zlapala... a jestes zwykla szmata co mieszka na kocia lape z facetem, żoną nie jestes, jestes zwykla szmata i tyle. i skonczysz tak samo jak jego ex, kopnie cie w dupsko jak mu sie znudzisz.

"dgdfhfghgjhjkj orange bud przeciez ty skonczysz tak samo, gwarantuje ci to. facet z toba mieszka, dupska mu dajesz ale zenic on sie z toba i tak nie ozeni, porucha cie jak szmate kilka lat a jak bedziesz miala pod 30tke to cie kopnie w tylek dla mlodszej, na pewno tak bedzie " na pewno, szczegolnie że namawial mnie do wspolnego mieszkania, jest cudownie, chcial zebym sie u niego czula 'jak u siebie' wiec od razu przepisal pol mieszkania na mnie a slub juz wspolnie planujemy. chyba jednak mysli o mnie powaznie :] wiec frustracje i pretensje o swoje nieudane zycie to do kogos innego:)

Gość jaroslawe-84
co jeszcze wymyślisz mitomanko, lecz się srako :O🖐️

Gość tygielek
czytając pierwszego posta: tak ja jestem taką dziewczyną, mam 28 lat, mieszkam z rodzicami, nie mam faceta, jestem na studiach doktoranckich

sdgdfhfghgjhjkj zostawil ją, ciebie tez zostawi bo cos mu pasowac nie bedzie, bo cie uzna ze jestes wariatką, zobaczysz... kilka lat poczekaj i sytuacja sie powtorzy. a ty sie teraz mądrzysz na forum jakbys pana boga za nogi zlapala... a jestes zwykla szmata co mieszka na kocia lape z facetem, żoną nie jestes, jestes zwykla szmata i tyle. i skonczysz tak samo jak jego ex, kopnie cie w dupsko jak mu sie znudzisz. moze ty jestes frajerką która sie szybko nudzi

akurat jestem szczęśliwa i będę szczęśliwa i co ch*j cie strzela? że masz nieudolne życie,musisz obcych ludzi przez to od szmat wyzywac? swiadczy tylko o tym jaka jesteś żałosna