Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

Czy są tu dziewczyny w wieku 27-28 lat które....

Polecane posty

Gość do angela
ale ladna jestes , zgadza sie ?

CiemnowłosaAngela Widocznie on może pozwolić sobie na to pomimo to pracuję bo chcę pracować a jak jest z twoim facetem? jak dba o ciebie i waszą przyszłość? o moja przyszłosc dbam ja sama, wiec akurat do tego facet mi niepotrzebny.

Gość CiemnowlosaAngela
Enfant Terrible ja o swoją przyszłość jak widzisz też już zadbałam:) nigdy nie miałam problemów z odrzuceniem bo to ja obrzucałam i odrzucam:) nigdy mnie żaden nie zostawił ani nie zranił :)

Gość fyjffjj
CiemnowłosaAngela, no jasne że kobita musi być atrakcyjna, za brzydkie się nie płaci. Mówi Wam to facet.

Gość faceci sa prosci :D
wystarczy za kobita pikna i juz sa zauroczeni w chooj :D:D:D:D

nie chciałam tu pisać czy jestem ładna czy nie, żeby nie zostać posadzoną o narcyzm, bo co niektórym mogło by się to nie spodobać że ktoś wygląda lepiej od nich a do tego życie sobie ułożył lepiej

Gość fyjffjj
CiemnowłosaAngela przecież wiem żeś ładna, inaczej nie może być.

brzydkie czy przecietne w ogole maja przwalone w dzisiejszych czasach :P

Enfant Terrible powiedz sama czy nie fajnie jest dostawać róże kilka razy na tydzień bez okazjonalnie? drogą bieliznę i biżuterię? perfumy czuć się docenianą i mega atrakcyjną dla swojego faceta, czuć że ktoś kocha cię , myśli o tobie i się martwi, ktoś czeka na ciebie w domu, ktoś kto potrafi całą noc patrzeć jak śpisz, i przytulać, ktoś dla kogo jesteś marzeniem i celem w życiu... itp

Gość fyjffjj
Enfant Terrible tej żaden nie kupi bo brzydka.

a do tego jest niesamowicie atrakcyjnym facetem, który mógłby mieć każdą piękną laskę, a mimo to olewa je i widzi tylko ciebie. Np 4 dni przed sylwestrem zabrał mnie na Bali, a wczoraj byłam z nim na zakupach w Niemczech bo tu nie ma tak dużo fajnych ubrań, bardzo częste romantyczne kolacje przy świecach w restauracji.... w domu również, z tym że ja nie gotuję tylko zamawiamy z pobliskiej restauracji orientalnej....bo jestem na takiej kuchni wychowana i on ją polubił.

Gość kobiety to hipokrytki
do CiemnowłosaAngela prawda jest taka , żę KAŻDA kobieta chciałaby tego o czym piszesz, jak gada inaczej , kłamie albo żaden jej nie chciał nic kupić bo nieatrakcyjna. znam ten temat.

Gość fyjffjj
kobiety to hipokrytki, o tym mówię.

fyjffjj nie mam pojęcia czy jest piękna czy szara myszka, nie mi oceniać, ale faktem zauważalnym jest w jaki sposób odbiera szczęście innych, czuje się od niej zawiść.

Gość fyjffjj
Bo jest nieatrakcyjna, dlatego Ci zazdrości.

na kafe brzydkie takie juz sa :D:D:D:D

Gość taka jedna 28-latka
Mam 28 lat, raczej stałą, tak sobie płatną pracę, kawalerkę z kredytem na 30 lat i jeszcze do niedawna żyłam od pierwszego do pierwszego, bo po spłacie kredytu i rachunków to już na nic nie starczało, a każdy zakup dla siebie czy jakiekolwiek wyjście było wyliczane co do grosza. I tak często na koniec miesiąca jadłam byle co, byle tanio, bo kasy nie wystarczało. W życiu uczuciowym zostałam po 5 latach bez faceta, który okazał się z dnia na dzień totalnym, dobrze maskującym się draniem i nie wyobrażałam sobie, że będę mogła związać się ponownie. Żyłam w ten sposób rok, potem poznałam świetnego, wolnego faceta, z którym jestem do dziś. Mieszkamy razem u niego, swoją kawalerkę wynajęłam (wynajem spłaca mi kredyt), więc i z kasą jest lepiej. Wniosek: nie dajcie sobie wmówić, że mając 27 czy 28 lat jesteście już chodzącą porażką. Życie z dnia na dzień może się całkiem zmienić, wolnych facetów jest od groma, a wychodzenie za mąż w wieku 20-25 lat uważam za lekkomyślność. Głowy do góry. Nie te czasy, kiedy w wieku 28 lat trzeba było mieć gromadę bachorów i utkwić w garach, praniu i sprzątaniu. :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taka jedna 28-latka i tak już jesteś za stara na pierwsze dziecko.... jak słyszę o kredytach na 30 lat to kojarzą mi się z ludźmi którzy sobie nie poradzili w życiu