Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estupendestudentke

piszecie bzdury o basenach..

Polecane posty

Gość estupendestudentke

przeczytałam topic na tym forum , o tym że pod prysznicem na basenie należy kąpać się nago i jest to niezbędne. A ja powiem tak : Studiuje na UW i w ramach WF chodzę na basen i jeszcze nie widziałam żeby któraś dziewczyna z grupy brała prysznic nago Z resztą brak przegródek i zasłonek (natryski przymocowane do ściany jeden obok drugiego) jednoznacznie wskazuje,że kąpiel nago nie jest obowiązkowa , skoro zarządzający basenem nie zapewnili do tego odpowiednich, intymnych warunków...

Gość oj studentko
Naiwna jesteś jak wierzysz w te bzdury co się tutaj wypisuje. Po basenie każdy myje się jak chce.

Gość estupendestudentke
no wlasnie nie wierzę ,dlatego chciałam zdementować coby się inni nie nabrali...

Gość basenjestok
wiecie co... ja chodzilam na basen w Lodzi i tez nie bylo zadnych przegrodek pod prysznicami i jednak powiem Wam, ze nie jest fajne jak obok jakas babka cala gola sie myje... Wiadomo, ze osoba przychodzaca na basen nie jest brudasem. Ja zawsze po prostu splukuje wode po basenie, a w domu biore porzadny prysznic. Te gole babki swiecace d... i piersiami wcale nie naleza do milego widoku chocby nie wiem jak byly atrakcyjne. Jakbym chciala sie pokazac nago lub ogladac nudystow to udalabym sie na ich plaze...

Gość Natalia-/-/
A ja zawsze kapie sie nago. Dlatego że nie mam zamiaru dostać infekcji intymnej po chlorowaniej wodzie, należy się wykąpać i to dokładnie, i najważniejsze sa właśnie miejsca intymne.

Gość basenjestok
Ja jednak nie rozebralabym sie nago mimo ze nie mam nadwagi itp. Po prostu na basen chodze w takich porach, ze szybko jestem w domu i biore porzadny prysznic. Jak pisalam.

Gość basenjestok
Powinny byc przegrodki. Dlaczego w takim razie sa przebieralnie w szatni? Niech tez zrobia open space ;)

Gość Natalia-/-/
Jasne że lepiej jeżeli takie są, bo mimo wszystko troche dziwnie jest myć miejsca intymne na widoku ;)

Gość Natalia-/-/
No i też przecież takie wspólne prysznice, bez przegródek sa kręp[ujece dla młodych osób. Nie wyobrażam sobie nagiej 15l która bez problemu całkiem naga idzie się kąpać a na sobie czuje wzrok 30latka :o

Gość basenjestok
Natalia chyba przegielas. Albo ja nic nie wiem.. to ze sa baseny z prysznicami razem z facetami?? Tam, gdzie ja chodzilam osobne byly dla kobiet i mezczyzn.

Gość Natalia-/-/
U mnie są 2 dla rodziców i dzieci, i druga dla całej reszty.

Gość Grzegorz eintro pl
Ja może troszkę osłodzę. Każdy z nas może roić co się podoba lecz w prywatnym basenie kąpielowym. Baseny ogrodowe stały się czymś powszechnym. A liderzy rynku basenowego rozwijają się i zaskakują coraz lepszymi rozwiązaniami technicznymi. Na stronie www.europool.pl - jedynego polecanego producenta basenów poliestrowych, który to wykona projekt i zamontuj***asen w ogrodzie z plażą basenową - są dostępne aranżacj***asenów. https://www.facebook.com/BasenyOgrodowe - ciekawe info