Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TANIE HURTOWNIE

TANIE HURTOWNIE

Polecane posty

Gość TANIE HURTOWNIE

Cześć dziewczyny mam do was prośbę, jestem z województwa podkarpackiego z małego miasteczka. Chciałabym u siebie otworzyć sklep z odzieżą damska i młodzieżowa ale mam problem bo chce żeby to były ciuchy naprawdę tanie maksymalnie zęby kosztowały już na sklepie 50-60 zł. Dlatego mam do was prośbę szukam tanich hurtowni gdzie mogę takie ciuchy nabyć. Pisze tutaj bo wiem że siedzi tu dużo osób z rożnych części polski. Bardzo was proszę pomóżcie mi bo na internecie jest dużo takich hurtowni po Warszawie Łodzi Katowicach ale nigdzie nie podają ceny. Mam do warszawy 8 godzin drogi autem nie stać mnie tak na przejażdżkę zęby się zorientować gdzie są tanie i w miarę fajne ciuchy dlatego proszę was o pomoc. Jak możecie to powiedzcie mi od razu ile mogą tam kosztować i adres jeśli nie był by to problem. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!! !!!!

Gość t567
Nie dziewczyna. Sluchaj popros hurtownie by wyslaly ci swoje cenniki, do tego kurier przy duzej ilosci towaru drogo nie wyjdzie. A przy okazji, za pomoc mozesz udzielic komus rabatu, malego ale zawsze:). Powodzenia z Interesem:).

Gość poszukiwaczkaaa
nie od dzisiaj wiadomo, że najtaniej wychodzi chińszczyzna, regularnie wycieczki robię do wólki kosowskiej, stamtąd najtańszą odzież można sprowadzić, także mogę polecić początkującym przedsiębiorcom :)

A nie lepiej sprowadzać ci z czech tam mają bardzo tanie ciuchy, które są dosyć porządne,

Jakbyś była zainteresowana to mam do sprzedania troche ubrań nowe i używana. Przesyłka 39zł. vanaletti (małpka) wp pl