Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terrakota PanaKota6798

Chudy facet & Gruba baba . Co myślicie o takiej parce? Czemu faceci decydują

Polecane posty

Gość Terrakota PanaKota6798

na grube baby? I mają z nimi dzieci . Nie rozumiem!!!!

Gość mia z fabryki kia
ja wczoraj widzialam na przejsciu na pieszych wlasnie taka pare, szczuply a raczej normalnej budowy chlopak a obok niego jabba the hut, obskakiwal ja jak ratlerek bernardyna, troche zabawanie to wygladalo

Gość noooo jaaaa
wiedzą co dobre :classic_cool:

Gość kolejny prawiczek
to perwersy, czasami zdarzają się (błędy w genach) normalny facet nie będzie uprawiał seksu z morświnem nawet jeśli nie ma powodzenia

Gość ponoć o gustach się
nie dyskutuje, niech sobie tam robią co chcą i z kim chcą trochę nie rozumiem za to Twojej bolączki w tej kwestii, gruba Ci chłopa odbiła?

Gość o3nfo2ign2oi4gn
a kto by chcial chudego faceta:o przeciez oni sa wstretni

Gość qwehfbg cv
Moze dlatego,że oprócz zgrabnego tyłka niektórzy faceci lubia jak kobieta ma cos jeszcze w głowie. Ty najwyraźniej masz tam siano....

Gość ertger5g
a co kurwa z grubymi babami jest nie tak? to tacy sami ludzie, moze kobieta ta jest bardzo fajna dziewczyna, ma piekne wnetrze, duzy dystans do siebie, poczucie humoru zywotnosc a to przyciaga i to bardzo!!!!! Czesto grubsze oosby sa bardziej lubiane od zadufanych szczap

Gość o3nfo2ign2oi4gn
bo jak juz pisalam wczesniej mezczyzna moze byc wstretny, oblesny, glupi, zaprawiczony itp ale chce miec angeline jolie, monice belluci itp;)

Gość nie chce grubej
mam małego, u grubej nie sięgnąłbym nawet do punktu g, kręcą mnie jedynie kościste nastolatki

Gość a co ma grubość
do tego, musiałaby być grubaśna mega, taka 200 kg, żeby nie sięgnąć prawik się odezwał

Gość ghhges
bo gruba też ma dziure . Potwór nie potwór waze by miał otwór .

Gość omczyk343
JA raczej nie mógłbym chodzic z dziewczyną która waży wiecej niż 59 kg .

heheh też widuję często takie pary . A powodów może być kilka : - miłość :) - mężczyzna jest zmęczony przesadnymi materialistkami - kobieta chce mieć faceta który kocha ją a nie jedynie seks z nią - kobieta ta może być zabawna, inteligentna , niezależna,i pokazuje cuda w łóżku Jednym słowem uzupełniają sie , przyjaźnią, spełniają swoje oczekiwania i to wystarczy. A budowa ciała już jest mniej ważna

Gość sdcvbgvhnjmkl,j.h,mnbvf
tez widuje takie pary, on szczuply lub normalnej budowy, a kobieta "przy sobie", rzadko kiedy naprawde gruba, choc i takie zdarzaja sie. zwraca sie na to uwage, tak jak na pare gdzie kobieta jest wyzsza, ale nie rozmyslam nad tym. NIE POMYSLELISCIE ZE czesto sa to malzenstwa? z dziecmi? ze facet bral sobie za zone kobiete normalnej budowy a potem przytyla? :P

Gość ghhges
gruba obciaga z polykiem - ładna chuda o wygladzie mirandy Kerr niekoniecznie robi to z połykiem . Bo wie ze facet od niej nie odejdzie . A gruba zrobi wszystko by od niej nie odszedł nawet głebokie gardło z polykiem . Dlatego jest lepsza w łózk u !!!

Gość ghhges
Im ktos jest mniej atrakcyjny tym bardziej sie stara w łózku . !!

Gość Gruba baba.
Czesc. Ja mam wage 85kg przy 165cm i mialam podobna kiedy zostalismy para. Moj facet jest "normalnej" budowy, nie szczuply, moze tylko troche bardziej umiesniony niz przecietnie i b. atrakcyjny. Mamy podobne poglady na zycie, zamilowania, jestem tez dobrym czlowiekiem. Nie jestem brzydka, dbam o siebie. To nie wystarczy? p.s. oczywiscie chce i probuje schudnac, co niestety nie jest latwe. Ale wierze, ze teraz, gdy juz uporalam sie z problemami zdrowotnymi i nieregularnym trybem zycia dam rade

Gość Gruba baba.
I gruba nie zrobi wszystkiego zeby facet od niej nie odszedl, bo ta gruba rzucila faceta, gdyz nie spelnil jej oczekiwan. Nie jestem hipokrytka, rzucilam go nie dlatego, ze zbrzydl czy przytyl, a z innych powodow.

a ja kiedyś spotykałlam się z grubym facetem który przyprawił mi rogi z wychudzoną samotną mamusią. Schudłam do 43 kilo mam teraz szczupłego i atrakcyjnego a przede wszystkim cudownego mężczyznę ...No:)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
waze 90 kg moj maz jest normalnej budowy i wazy 75kg, kocha mnie nad zycie i robi wszystko zebym byla szczesliwa :) zawsze powtarza ze nawet jakbym wazyla 200 kg to i tak by sie we mnie zakochal :) zawsze mi powtarza ze jestem piekna i ze go pociagam... dodam ze on jest przstojny i nie jedna zgrabna by chciala z nim byc...