Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apokaliptyka

I WANT HIM BACK!!!!!!! pomóżcie laseczki:///

Polecane posty

Gość nie radzilabym
musisz przelknac to ze ona tam bedzie. nie istnieje kobieta ktora widzac ze ex laska przyszla do jej faceta, poszlaby na spacer. co najwyzej moze pozwolic wam przed drzwiami mieszkania pogadac, ale nie ludz sie ze wyjdzie, nie jest na tyle glupia:)

ja bym sie bala takiej eks mojego faceta nie wiadomo co jej do glowy strzeli to juz nie jest twoj facet, twoje lustro ani twoja kanapa zostawilas go, nie chcialas, to koniec

Gość Apokaliptyka
bylam zdecydowana ale chyba trochę zmiękł bo się na mnie przesadnie zdenerwował jak z nim rozmawialam przez tel i prosilam o spotkanie z psem, nie chcial pewnie okazac slabosci i powiedzial "spierdalaj" jeszcze ta glupia dupa z nim byla wtedy pewnie mu kazala tak powiedziec:/// sam by tego nigdy nie zrobil,uwierzcie mi. pewnie szybko z nia zamieszkal bo brakowalo mu po prostu MNIE, nie chcial byc sam:///

Gość kgieeeee
i dziwne, ze laska sie zorientowala jak to jej na bylym zalezy dopiero wtedy kiedy on sobie kogos znalazl , to nawet nie jest pies ogrodnika, a suka:O

Gość beznadziejnie zakochana:D
jak dla mnie to prowo. Nudzi sie dziecko jakies, pewnie chora lezy w lozku i zamiast poczytac cos ambitnego wymysla prowokacje na kafe.

Gość kgieeeee
no tak, tak jasne, tak sobie to tlumacz, chlopak Ci mowi 'spierdalaj', bo nie chce miec z Toba kontaktu niech to do Ciebie dotrze!!

Gość Apokaliptyka
jestescie nienormalni? chcialam pomocy nie ciaglych pojazdow. kocham go i tyle,za duzo razem przeszlismy i zbyt dlugo razem bylismy,wieczne klotnie z jego rodziną, zawsze stawal po mojej stronie,to chyba swiadczy o tym jak bylam wazna i na pewno w głębi serca dalej jestem. raz ta laska do mnie napisala i przegiela na maxa, gowniara://

Gość Apokaliptyka
to nie jest prowokacja, jest tu ktoś kto poważnie podejdzie do tematu?:/

bla bla bla...produkuj sie dalej... jakze nudne musisz miec zycie ze musisz zebrac prowokacjami na kafe o uwahe i zainteresowanie:D:D:D

a tak na marginesie twoj zmyslony byly jest w jej wieku wiec on tez jest gowniarzem:D:D:D:D pisz pisz posmieje sie troche

Gość kgieeeee
Tys jest za to dorosla jak nie wiem :D:D nazywasz ja gowniara bo jest 3lata mlodsza? Ty umyslowo jestes dzieckiem chociaz i dzieci sa chyba madrzejsze

Gość Apokaliptyka
moj byly jest bardzo dojrzalym chlopakiem jak na swoj wiek (rocznik 87), od 17 roku zycia sam mieszka i sam sie utrzymuje.

Gość Apokaliptyka
ona jest gowniarą nie zna mnie a miala mi czelnosc napisac zebym sie odwalila choc NIGDY do niej nie pisalam (sorry,nie moj poziom) tylko do niego, że pies nie jest mój i gdzie ja jestem na codzień jak trzeba z nim wyjsc/kupic jedznie a "terazc soe wiedzac" i że mEGAR BIOLOGICZNY TYKA! myslalam ze mnie szlag trafimam nadzieje ze ktoras dziewczyna mnie zrozumie:/ idiotka bedzie sie panoszyla tyle ze ja sie tym psem codziennie zajmowalam przez 3 lata:///

Gość Apokaliptyka
sorry za bledy szybko pisalam. pisala ze teraz nagle chce sobie psa odwiedzać, z jakiej racji, i że mi ZEGAR BIOLOGICZNY TYKA. a z jakiej racji ona sie w ogole wypowiada na ten temat??? ehhh....:(((

buhahahahaha panna sie boi ze stara panna zostanie i wymyslila sobie chlopaczka:D:D:D wymyslaj dalej:D:D:D

Gość lecz się
dziewczyno ty masz cos z glowka nie tak...i to konkretnie... ten chlopak ma szczescie, ze sama od niego odeszlas bo by sobie przez glupote ZYCIE ZMARNOWAL!!! Wcale sie nie dziwie, ze z jego rodzina darlas koty, bo jestes NIENORMALNA!!! Zacznij jesc wit. B6- ponoc pomaga na ZNP (gdybys nie wiedziala ZESPOL NAPIECIA PRZEDMIESIACZKOWEGO) DAJ MU I JEJ SPOKOJ!!! ON CIE NIE CHCE I MA RACJE!!! KAZDA Z NAS TO STWIERDZI.

Gość Apokaliptyka
każda z was nie zna mnie,jego i tematu wiem, że zrobilby dla mnie wszystko.on sie na pewno boi ze zostawie go 2gi raz,jak go zapewnic ze tak sie nie stanie? i jak utrzec nosa tej pannie?

wiemy ze lubisz nieudane prowokacje:D:D:D i jestes nienormalna bo nikt normalny na takie debilne prowo by nie wpadl

Gość Apokaliptyka
myślcie co chciecie, nie interesuje mnie to. nie wiem czemu uwazasz ze to prowo, popelnilam błąd, wiem o tym ale go kocham i chce odzyskać. jak sobie chcecie.postanowilam ze pojde tam dzisiaj moze uda mi sie wybadac czy ona jest czy nie,a te wszystkie "rady" mam gdzies.

Gość kgieeeee
jak Cie nie interesuje nikogo zdanie to po ch...usteczke tu piszesz?:O poklasku szukasz?:D

Gość to na cholere zakładasz temat?
Masz to o co sie prosilas!!! i nie wchodz tu wiecej bo tylko marnujesz nasz czas!!!

Gość Apokaliptyka
i nie wejde. narazie.

Gość możesz przeczekać
aż ich związek też w końcu się rozpadnie. ale im bardziej będziesz naciskać, tym bardziej będą zwierać szyki przeciwko tej złej niedobrej ;)

Gość Apokaliptyka
tak , byłam.

buhahahaha i po co usuwasz moje posty? Zalosna jestes

a ja jestem z tej drugiej strony , taka Panna jak Ty tzn ex mojego faceta próbowała go odzyskac. :D próbowała noo dobre 2 lata i wiesz co? Gówno, dalej jest byłą bo facet stwierdził że ona nie jest dla niego i zakochał się we MNIE a do niej nie czuje kompletnie nic... :)

aha no i był z nią co prawda tylko pół roku ale tez razem już zamieszkali i się bardzo kochali i co z tego? Próbowała go odzyskac jak byl przede mną z inną pół roku i poźniej i potem jak ze mną już był, razem 3 lata się biedna męczyła, po prostu czasami się "dobrze" przypominała... A nam w tym roku 4 lata razem stukną, a takie wiadomości mu pisała piękne, że ona mu pozwala do siebie spowrotem zrobic pierwszy krok jak kiedys a że to ja mu nie pozwalam sie odezwac do niej i wiele innych, i wiesz co? My się tylko śmialiśmy z tego jaka jest żałosna. I do tej pory lubimy czasem się z niej pośmiac. :) Aha i ona też jest o mojego starsza a ja młodsza i co z tego? Może dam Ci do niej namiary i razem uknujecie jakiś plan? :P Wiesz, jeśli się zakochał to możesz sobie w nos wsadzic to Twoje "mnie w sercu napewno ma w hierarchii wyżej bo był ze mną dłużej" NIEPRAWDA, może z nią jest po prostu szczęśliwszy, nie kłócił się i to jej teraz szepta każdego ranka, że ją kocha, uważaj bo jeśli się kochają to się nie rozejdą tylko będą się z Ciebie śmiac a facet kiedys też straci cierpliwośc...

Gość Apokaliptyka
niczyich postów nie usuwam a jakbyście chcieli wiedziec to jestem bardzo konsekwentna w tym co robie :) SZCZEGÓLNIE jak mi na czymś zależy, mam nadzieje że ta kretynka nie śpi przeze mnie spokojnie, a jak sie bedzie dlugo meczyc, przejmowac (obecne dziewczyny sa zawsze zazdrosne o exy;)) to sama nie wytrzyma tego psychicznie i da se siana:) a ja jej chetnie w tym pomoge