Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piesomaniak

Mój pies wymiotuje.

Polecane posty

Mój piesek york(9msc) od wczoraj wymiotuje . Najpierw zwymiotował żółcią z karmą. A pózniej pare razy śliną,Nic nie chce jesc ,ale pije. Dzisiaj rano zwymiotowal jeszcze 2 razy śliną. Prosze o nie porady typu idz do weta bo to wiem , ale chciałabym jakieś inne może skuteczne rady jeśli nie pomoga pójde wieczorem do weta .;)

Gość Też mam 25 lat
Po prostu czegoś się najadł.Mój york jak się nażarł raz czegoś to chodził i wymiotował.Albo coś tłustego może jej dałaś?

Mój często wymiotuje po jedzeniu, tylko karmę i mięsko toleruje. Nie masz weta?

Mam ale chodzi o to , że boje się troche pójść , że kazą mojemu pieskowi zostać na jakiś kroplówkach czy cos ; / A myślicie ze co wet by powiedzial ?

Gość Dsb
Dawaj psu dużo pić i zabierz mu karmę np. do rana- to zależy, jak go karmisz. Moja znajoma dawała psu zwykły węgiel i podobno działał ale nie polecam, ja swojemu psu nigdy bym nie dała. Możesz zawsze zadzwonić do weta i zapytać ale lepiej jedz, zmierzy mu temperaturę przy okazji, moze cos piesek złapał? Poza tym woliszpatrzec, jak twój pies sie męczy bo sie boisz, ze dostanie kroplowke- w co wątpię. Weź sie ogarnij i zabierz psa do weta. Wyobraz sobie, jak ty byś sie czuła gdybyś wymiotowala kilka dni.

Gość ewka marchewkaaaaaaa
nie mgoe nadziwic się ludzkiej głupoty..boisz sie ze wet bedzieda mu kroplowke ale nie boisz sie ze zdechnie z wycienczenia, wyrzyga caly potas i padnie! przeciez od tego jest ten weterynarz zeby pomogl!!!!!!

Pisałam , że jade do weta na 100 % ale o 18 a piesek już nie wymiotuje i sam dużo pije dzieki za rady ;)

Gość Karola Frączewska
Mój pies, (GoldenRetriver) Maksio od wczoraj wymiotuje najpierw żółcią pomieszaną z karmą, a potem 2 razy krwią i raz śliną. Pomóżcie mi!! Już dwa dni tak ma, byłam u weterynarza i on mi powiedział, że mam mu dać węgielek; Dałam mu i mu nie przeszło! Proszę pomóżcie!

Gość gość
albo zjadł coś na spacerze jak nie zauważyłaś, albo w domu, albo go przekarmiłaś, mój pies kiedyś na ognisku, latał luzem, podbiegał do wszystkich domków , wyjadał z koszy, jadł od ludzi co mu dali, po godzinie wymiotował ;/ no psy tak mają, nie przejmuj się