Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiek_ze_slaska

Galerianki Prawda czy MIT??

Polecane posty

Gość jasiek_ze_slaska

Widział ktoś albo spotkał sie z Galerianka??

Gość jasiek_ze_slaska
ale mnie chodzi o galerianki po 60-tce, bo takie preferuję

Gość jasiek_ze_slaska
w którym miejscu?? nie widziałem

Gość waldemar z katowic
prawda, ostatnio 12skiyto w silesia city center zrobiła mi gałe za pare dżinsów 🖐️

Gość ale zrozumcie tluki ze to dzia
wredna a po czym poznalas ze to galerianka?

Gość jasiek_ze_sląska
to ile konkretnie było tych dżinsów?

Gość jasiek_ze_sląska
gdyby taka do mnie podeszła to chyba bym się spierdział z wrażenia

Gość jasiek_ze_sląska
ostatni orgazm miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

ta galeriankit o wg nich pewnie mlode dziewczyny fajnie ubrane po prostu przechadzajace sie poa galeri ? widzialyscie konkretnie mlode laski które podchodzily do starszych facetow?

Już ci mówie. Kilka razy widziałam dziewczyny młode, skąpo ubrane które siedziały na ławkach w silesi i zaczepiały starszych jak na ich wiek facetów w garniturach. Niektórzy podchodzili, przysiadali się i rozmawiali. Czy to były galerianki nie mam 100% pewności ale wyglądalo to jednoznacznie. Druga sytuacji. Czekałam kiedyś przed kiblem i wyszedł z wc facet cały roześmiany do swojego kolegi z tekstem że się ktoś w kiblu męskim jebie i na bank galerianka bo mloda ze starszym facetem.

Dziewczyny patrzą na buty i zegarek:D jak fanty są na poziomie to później jakoś pójdzie:D także eleganckie buciki, zegarek Breitlinga lub Omegi i do przodu:D

moja siostra cioteczna miała przyjaciółkę która tak zarabiała w galerii handlowej (to było jak były w gimnazjum, miały po 14 lat, teraz maja 17). Stąd wiem.

a po ile daj bo nie wierze ze taka laska za wiecej niz pare dych loda zrobi? to po co na fanty sie gapia. kazdy facet ma te 5 6 dych w portfelu...chyba ze takie drogie sa

Gość SunBaby
w lbn są ? pewnie w Plazie :) ?

jasiek_ze_slaska jasiek_ze_Slaska@tlen.pl'; a po ile daj bo nie wierze ze taka laska za wiecej niz pare dych loda zrobi? to po co na fanty sie gapia. kazdy facet ma te 5 6 dych w portfelu...chyba ze takie drogie sa jak po co;) Pan który dobrze wygląda, ma markowe rzeczy wie czym co się je;) i czego od takiej dziewczynki chce;)

to przyjaciółka siostry, nie sama siostra :P jak siostra pełna zdziwienia niewinnie opowiedziała od razu o tym rodzicom, wujek tak się wściekł, że chciał ją wysłać na wieś na dokończenie szkoły dopóki nie skończy 18-stki żeby nie miała styczności z takim towarzystwem :D na szczęście ona swój rozum ma :P no ale potwierdzam tylko, że galerianki istnieją :)

Jak dla mnie ten durny film podpowiedział laskom pomysł na biznes a nie opisał jakieś powszechne zjawisko. W galeriach bywam często i jakoś nigdy galerianek nie widziałem. a to że siedzą laski? kiedyś też siedziały i nikt na nie uwagi nie zwracał

Gość SunBaby
gdzie są te galeriank w lbn ?

Gość SunBaby
hmm, jeszcze ich nie spotkałam :)

dokładnie , kiedys nikt o galeriankach nie mial pojecia a tn durny film zrobil gtemat glosnym i porzadanym a przez same nastolatki pewnie modnym