Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabujanaNaMaxa

Kto tak miał jestem w potrzasku ... POMOCY

Polecane posty

Gość zabujanaNaMaxa

co bys zrobila gdybys miala taka sytuacje tylko nie oceniaj ale co bys zrobila Jestes z kims bardzo dlugo mieszkasz z nim macie wszystko wspolne swoje mieszkanie masz wszystko i nagle poznajesz kogos myslisz ze Ci przejdzie ale to wraca to uczucie ze kochasz inna osoba niz ta z ktora jestes i dowiadujesz sie ze ona tez cos czuje i na sama mysl o tej osobie smieje ci sama geba serce szybciej bije i motylki i wszystko i masz ochote wykrzyczec calemu swiatu ze ja kochasz. Zostawiecie obecna osobe dla innej czy jestescie z ta co zyjecie bo nie chcecie jej skrzywdzic zwg na to ze wiele dla Ciebie zrobiła i bardzo Cię kocha świata poza Tobą nie widzi.

Gość Kiełbasa podwawelska
Rozmawiam z ta z którą jestem i próbuję naprawić a jak przez pół roku nie przejdzie i nie pomoże to odchodzę

Gość zabujanaNaMaxa
To trwa od wrzesnia 2011 chłopak zreczenie nie jestesmy

Gość zabujanaNaMaxa
I jeszcze jedno romowy byly pare mies temy myslalam ze sie cos zmieni ale niestety serca nie oszukam

to kochana powiem tak: jesli jest to chlopak, bardzo krotko trwa znajomosc , to najlepsze, co mozna zrobic, to uczciwie porozmawiac o tej sytuacji z nim. Nie warto tylko z wdziecznosci brnac w ta znajomosc. On powinien zrozumiec, zwrocisz mu szanse na milosc z inna dziewczyna. Podziekuj za to co otrzymalas od niego , przepros za swoje serce, ktore zrobilo Ci psikusa.

ja bym zostala z obecnym chlopakiem,bo z tym nowym moze ci sie wydawac ze naprawde sie zakochalas i tkwisz w tym przekonaniu,dlatego ze jestes w swoim aktualnym zwiazku dlugo i czujesz ze potrzebujesz czegos nowego,ale jesli go zostawisz to bedziesz bardzo zalowala zobaczysz.wiem co mowie!zamiast zastanawiac sie nad zostawieniem aktualnego chlopaka sprobuj jakos urozmaicic wasz zwiazek zeby nie bylo monotoni.jakies wspolne wypady gdzies,mile niespodzianki,zobaczysz ze bedzie ci o wiele lepiej i poczujesz ze jednak tego kochasz najbardziej na swiecie i dala bys sie za niego pokroic:)

Gość zabujanaNaMaxa
onaksiezniczka wypady są co chwile gdzieś dzieje się coś cały czas we mnie jest problem i najgorsze to to że wiem co czuje i nie trwa to tydzień tylko 5 miesiecy

Gość zabujanaNaMaxa
kazdy jego dotyk gest wszystko a kochac sie znim poprostu brak mi słow spac po nochach nie moge