Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - tak się tylko mówi...

Gość ???F???
QbQ ty to jednak jest jaka zolza niezla franca z Ciebie... pewnie masz nadwage, ale wyglad paszteta ze tak na mnie wyladowujesz agresje

???F??? biust B jest biustem srednim średnim?:D acha... to mały to jest yyy? haha:D to Ty faktycznie tam nic nie masz:P

Gość ytytytyt
kobiety lubią wysokich, a 180 to był wysoki wzrost w czasach jak mój ojciec był młody. 180 to wzrost minimalny, a nie najbardziej porządany

skoro tak uważasz to ja się kłocic nie bede;)) tylko, że ja w przeciwienswtie do Ciebie nie dowartościowuje sie na forum bo nie mm takiej potrzeby;)

Gość ytytytyt
???F??? - szkoda, czyli naprawdę nie ma sprawiedliwości na tym świecie...ale może na tamtym, o ile istnieje

ytytytyt kobiety lubią wysokich, a 180 to był wysoki wzrost w czasach jak mój ojciec był młody. 180 to wzrost minimalny, a nie najbardziej porządany to wybacz;) dziekuje za poprawienie mnie;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - znasz wszystkie kobiety, że się wypowiadasz w ich imieniu? Nie wydaje mi się, więc przestań się wymądrzać...

Gość ???F???
QbQ to co Ty robisz na tym forum :D inteligenta to Ty nie jestes

???F??? QbQ to co Ty robisz na tym forum inteligenta to Ty nie jestes ale biustu szukać nie musze:D haha

Gość ytytytyt
rentajo - jeśli twój target to ryczące czterdziestki, to może faktycznie idealnie, ja pisałem o trochę młodszych kobitkach

rentajo obQ mam 1,80 i mnie niwe wnerwiajcie dorosle niedorośnięte laski barbi myślące jak dzieci 1,80 jest idealne żadne 2 m i tyle niepasyje to wynocha kolo może mieć dwa a być herlak to wybierz siobie takiego tak cie nie obroni czytaj ze zrozumieniem;) napisalam, ze mi si e podobaja mezczyzni którzy maja 2m:) i 140kg;) łysy;)dla niektórych to spaslak itp, a dla mnie ideał. Ty masz normalny wzrost ktory jest pozadany przez wiele kobiet;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Boże, czy ten oszołom rentajo musi się wszędzie pchać? :o człowieku, zajmij się czymś pożytecznym

Gość ???F???
QbQ ale orientacji poszukaj, i rozumu, a cycki to szczegol

Gość ???F???
QbQ nie musisz racja bo te Twoje cycki to tluszcz i skora...

Gość ytytytyt
rentajo - jestem młodym kolesiem, ale szczegół QbQ - pierdolenie kotka, za pomocą młotka - jak kolo ma 2 m to fakt, że jest spaślakiem mało której przeszkadza. a 180 nigdy nie jest porządany - jest co najwyżej neutralny

???F??? QbQ ale orientacji poszukaj, i rozumu, a cycki to szczegol jak widac dla Ciebie to nie jest szczegół:D Ty ich nie masz!:D hahaha

Gość ???F???
QbQ mam jakie mam :) i tyle w temacie ;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Aha, no tak, ależ jestem prymitywna, chciałam sobie sama wybrać co i kto mi się podoba, głupia jestem :)

Gość ytytytyt
kurwa, nawet płaskie przebierają w facetach, przejebane...czy jest chociaż jedna grupa kobiet których absolutnie nikt nie chce???

Gość ???F???
QbQ tepa jestes, ja Ci nie musze udowadniac bo ja zadalam pytanie facetom ciekawe czemu nie zdj w stopce, pewnie uroda nie grzeszysz...

jejku:) a Ty znów fantazjujesz z tym wzrostem..ona nie ma biust a Ty rentajo masz jakiś kompleks wzrostu?;/

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - zaniedbane grubaski zwykle nie mają powodzenia :P Przynajmniej te, które znam

dokładnie nie musisz nic udowadniać to po co zakładasz taki durny temat;)

Gość ???F???
No racja :p przebieram w facetach ;) ale nie nimi nie bawie :) nie lubie robic komus nadziei... ale niestety osoba o nicku QbQ ma tylko do zaoferowania swoje cycki nic poza tym....

rentajo tylko to jest mój ideał..więc nie wiem w czym masz problem;)