Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

Gość ytytytyt
nie będzę dziewczynom w oczy patrzył, bo drabiny nie mam, tzn mam ale w pracy i nie będę jej wynosił

Gość fjgjjfyrjfrhdr
świetne rady. Jakby się ktoś na mnie patrzył przez 30 sekund bez słowa to poczułabym się co najmniej nieswojo...

Gość ytytytyt
zwłaszcza taki kurdupel nie?:P

Gość ytytytyt
podobno nieprzystojni faceci najlepsze laski wyrywają - to prawda. ale oni są wysocy

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - i tak jesteś ode mnie o 20cm wyższy, więc akurat wzrost nie ma tu nic do rzeczy. I radziłabym Ci nie słuchać rad rentajo, bo wyglądają jak żywcem wzięte z Bravo Girl

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - wzrost ma bardzo duzo do rzeczy. to że jestem 20 cm wyższy to nieistotne, bo obiektywnie i tak jestem karłem

Gość fjgjjfyrjfrhdr
rentajo - a czy ja mówię coś do Ciebie? możesz sobie podrywać kogokolwiek w jakikolwiek sposób chcesz, mnie to nie interesuje w najmniejszym stopniu. Tylko ostrzegam postronnych.

Gość ytytytyt
rentajo - jasne, że są pewni siebie...i do tego wysocy

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Dla mojej koleżanki o wzroście 1,85 wysoki będzie ktoś powyżej 1,9. Ja zeby patrzeć na kogoś o wzroście 1,75 muszę patrzeć do góry, więc dla mnie to wysoko.

Gość fjgjjfyrjfrhdr
rentajo - nie wiem co to są "fuki" i daj se siana. Skończ, bo nie wiem czy mam Ci współczuć czy się z Ciebie śmiać. Ignoruj mnie.

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Jasne, na metody z Bravo Girl będą leciały piętnastolatki ale te starsze wolą po prostu żeby podejśc i z nimi porozmawiać, bo co mi z tego, że ktoś się na mnie gapi?

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - wysoko...tyle tylko, że jak masz w okół siebie facetów 185 to taki 170 będzie dla ciebie i tak kurduplem, skoro napatrzyłaś się na wysokich. wzrost kobiety nie ma tu nic do rzeczy

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - on ma 17 letnie koleżanki z klasy, daj mu spokój

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - ale w moim wypadku posiadanie faceta powyżej 1,8 jest najzwyczajniej w świecie niewygodne. Nie mogę z nim zatańczyć, nie mogę go pocałować na stojąco (chyba, że on się zegnie w pół), nawet jakbym go chciała za rękę trzymać to się będzie musiał schylać. Więc co mi z tego, że jest wyższy? Dla mnie prawie każdy jest wysoki, więc lepsze jest 20cm różnicy niż pół metra.

Gość ytytytyt
rentajo - wmawiaj sobie dalej

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - co tam niewygody, jak można miec atrakcyjnego zamiast karła

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - dla mnie karzeł to facet poniżej 1,6m. A facet poniżej 1,8 nie może być atrakcyjny? Wśród moich koleżanek przewazają faceci poniżej 1,80 i jakoś nikt nie narzeka. Facet mojej przyjaciółki ma około 175cm i są juz razem 4lata. Ona w międzyczasie poznawała wyższych, przystojniejszych a jednak nawet chwilę się nie zastanawiała czy go nie zamienić na jakiegoś wysokiego.

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - karzeł to poniżej 160 ale taki 175 też jest gównem. oczywiście że poniżej 180 nie może byc atrakcyjny. koleżanki mają kurdupli i co z tego, jak się za ich plecami walą z dryblasami. dzięki postoję...

Gość ytytytyt
rentajo - coś mi się wydaje, żeś się dzieciaku po prostu za dużo głupot naczytał i ci się wydaje, że jesteś jakiś alfa:D