Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

Gość ytytytyt
QbQ - no i ?

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - nie wiem skąd bierzesz swoje mądrości, chyba z doopy :o Jesteś zakompleksiony, rozumiem, że w tym wypadku każda kobieta jest dla Ciebie zła i głupia ale pieprzysz jak potłuczony... :)

Gość ytytytyt
żadna nie jest dla mnie zła, ani głupia. kompleksów nie mam. czy realne spojrzenie na swoje kalectwo to od razu kompleks?

Gość ytytytyt
marzysz co noc o jakimś kolesiu i nagle masz okazję na romans z nim...i rozumiem, że odmówisz:D ja pierdolę, naprawdę mi humor poprawiłaś:D:D:D

Gość fjgjjfyrjfrhdr
rentajo - z Tobą nawet nie wdaję się w dyskusje, bo wiem, że to nie ma sensu. Nie dośc, że nie umiesz pisać, to nawet nie potrafisz logicznie myśleć nie mówiąc już o prymitywnej głupocie. Nie wiem czy Ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz debila ku uciesze gawiedzi. Bo trudno mi uwierzyć, że ktoś może być tak głupi ale komu by się chciało robić taką szopkę? :o

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - ludzie to nie zwierzęta, które nie potrafią powstrzymać swoich popędów. Jak ktoś mi się podoba tylko ze względu na wygląd to nie ściągam od razu majtek. Skoro Ty masz inne podejście to jesteś bardzo prymitywny.

Gość fjgjjfyrjfrhdr
rentajp - mówisz o dowodach naukowych nie potrafiąc napisać poprawnie "chyba", więc zamilcz i się nie kompromituj.

Gość ytytytyt
jakby sie odpowiednio zakręcił to byś ściągnęła:D może jestem prymitywny, nie wiem, nie mam jak tego sprawdzic

Gość fjgjjfyrjfrhdr
chyba wiem lepiej czy bym ściągnęła czy nie. Co z tego, że przystojny skoro w głowie sieczka? Wiesz co kobiety podnieca bardziej od wyglądu? inteligencja. I reszta cech ale te są już zależne od kobiety.

ytytytyt Pytanie do specjalisty od wzrostu: Jaki trzeba mieć wzrost, żeby zostać pokochanym? Rozumiem, że od np 1,90 kobieta się zakochuje w facecie, a widząc kogoś o 5 cm niższego nawet na niego nie spojrzy, nie mówiąc nawet o zakochaniu się?

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - a gdzie jest powiedziane, że jak przystojny to od razu sieczka w głowie? kobiety najbardziej lecą na wzrost, inteligencja jest tu mniej istotna Agtent - to zależy od kobiety, ale żadna która ma jako takie powodzenie i śladowe ilości poczucia własnej wartości nie schodzi poniżej 180

z badania wynika ze mezczyźni ktorzy maja powyzej 185 szybciej niż inni odbywaja stosunek liczac od pierwszej randki z nowa kobieta dlaczego bo sa atrakcyjniejsi i kobieta nie umie sie dlugo powstrzymac zeby nie zaruchac kobieta ma tak zakodowane ze wyzszy znaczy lepszy i poluje na takie geny dla swoich dzieci

Gość he is coming he is comin no fe
mój by taką chciał , uwielbia takie i kazę mi schudnac momo ze waże 49 przy 170 :o

Gość ytytytyt
yyughiuh - właśnie tak

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt -To był taki przykład, że oprócz wzrostu można mieć wiele innych wad. Ja poznałam paru wysokich w dodatku przystojnych facetów, nawet byli dość inteligentni a jakoś z żadnym nie spałam. Czy według Ciebie jest to niezwykłe zjawisko?

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - dlaczego niezwykłe? po prostu jesteś za mało atrakcyjna, żeby chcieli się z tobą przespac

Gość ytytytyt
co do wad - jak się ma wzrost, to schodzą one na dalszy plan

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - wierz mi, na brak powodzenia nie narzekam ;) i moim zdaniem i ich zdaniem również

fjgjjfyrjfrhdr nikt6 tego nie zamierza kweistionowac jak sie podobasz facetom to masz szczescie

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - ale ty osbie nie wzięłaś na stałe karła jak qbq prawda? masz wysokiego na co dzień

Gość fjgjjfyrjfrhdr
yyughiuh - nie mówię, że ktoś to kwestionuje, tylko chciałam wiedzieć czy to takie niezwykłe zjawisko, że nie spałam z kimś kto jest wysoki, co zdaniem niektórych tutaj jest jedyną ważną cechą u faceta.

wogole taka dyskusja nie ma sensu trzeba zaakceptowac ze ma sie taka wade jak niski wzrost

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - nie jedyną, ale podstawową yyughiuh - ciężko jest zaakceptowac, jak z nie swojej winy masz zjebane życie

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Nie wzięłam sobie karła ale wysokiego też nie mam. W moim otoczeniu nie znajduje się żaden, który by mnie zainteresował chociaż wielu jest wysokich ;)

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - to ile ma ten twój?

Gość fjgjjfyrjfrhdr
przecież mówię, że nie mam żadnego rentajo - jeśli Cię to tak bardzo interesuje to jestem dziewicą.

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - to mów od razu, że tak sobie tylko teoretyzujesz...

Gość fjgjjfyrjfrhdr
rentajo - rozumiem, że my, wszystkie kobiety, po Twoim ostatnim wyznaniu powinnyśmy odetchnąć z ulgą. Dzięki Bogu, że ktoś taki jak Ty jest dla nas tak łaskawy...

Gość ytytytyt
od kiedy kobietom zależy na czułości:D? to ci się udało:)