Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - eee tam,grubaski mają swoich fanów. nie na darmo powstał magazyn BBW. za dobrze macie:(

???F??? No racja przebieram w facetach ale nie nimi nie bawie nie lubie robic komus nadziei... ale niestety osoba o nicku QbQ ma tylko do zaoferowania swoje cycki nic poza tym.... Ty nie wiesz co Ty piszesz wogole...tutaj napisałaś że przebierasz w facetach, a w tytule ""Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?"" skoro w nich podobno przebierasz to chyba Cię chcą czyż nie? Musisz dowartościowywać się na forum>? hmm.. Cycki= biust, piersi:)

Gość ytytytyt
rentajo - ty, a po polsku?

Gość ???F???
ale odroznijcie jeszcze deski zupelnie plaskie, i grubaski zupelnie grube.... sa drobne z malymi cyckami, i sa przy kosci, dobrze zbudowane

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - no wiesz, większość facetów odrzuca taka większa nadwaga, więc ze znalezieniem nie ma tak łatwo. Ale sam widzisz, że dużo kobiet lubi też większych facetów.

małe piersi czyli jakie A? To tak jak zerówka koleżanko..czyli pierwszy biustonosz każdej kobiety..która zaczyna go nosić...

Gość ???F???
QbQ brak slow....

???F??? QbQ spie**alaj, zakladam temat dla facetow.... a pisza mi jakies k**wy, czytac nie umiesz....? troche kultury kolezanko;)

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - ale nawet duża nadwaga, to nie jest coś, co automatycznie skreśla kobietę w oczach wszystkich facetów...ja przynajmniej naprawdę żadnej takiej cechy nie widzę, popraw mnie jeśli się mylę. a co do większych facetów - proszę Cię, nie takie "wady" kobieta jest w stanie "wybaczyc"

Gość ytytytyt
rentajo - trudno, żebym rozumiał, w szkole nie miałem bułgarskiego

a co do większych facetów - proszę Cię, nie takie "wady" kobieta jest w stanie "wybaczyc" to nie są wady:) a zalety;) rentajo obo masz kompleksy czy co że za wszelką cenę chcesz jej udowodnić że ma złe piersi pewnie jesteś tłusta ? co i niedowartoścviowana nie obo tylko qbq;) nie chce udowodnić, że ma złe piersi tylko, że ich po prostu nie ma;)

Gość ???F???
QbQ kulturalna dla kulturalnych ;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - myślę, że nie znajdą się amatorzy nadmiernego owłosienia w okolicach klatki piersiowej u kobiet. :D Albą wąsów...

Gość ytytytyt
QbQ - dla jednej to plus, dla drugiej minus, ale ogółem cecha trzeciorzędna

Gość ???F???
QbQ jakbym nie miala, to bym napsiala jestem zupelnie plaska nie mam ani troche rozwinietych gruczolow prawda? a nie widzisz mnie a masz zdanie...

rentajo ytytytyt własnie bo laski są tepe i kochaja ćpunów one zawsze wybacza niema co sie stresować mozna dalej cpac potem sobie znajde jakiegos biznesmenka i bedę go zdradzac z pijakiem vo on męszczyzna wasz cel zyciowy czyzbyś był porzuconym zdradzonym:D nic sie Tobie nie podoba, wszytskiego się czepiasz. Każda kobieta, która kocha potrafi wiele wybaczyc;) Kochają cpunów, kochaja alkoholików kochają każdy rodzaj faceta. Bo każda z nas znajdzie cos dla siebie.

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr- a faktycznie, kiedys też tutaj rozmawiałem z wilkołakiem na ten temat:) ale ja tych dziewczyn nie rozumiem - to one nie moga się po prostu ogolic? gdyby likwidacja moich problemów była taka łatwa to bym...nie wiem co bym zrobił, ale na pewno było by to super

Gość ???F???
Dzieki :) ja uciekam ;)

???F??? QbQ jakbym nie miala, to bym napsiala jestem zupelnie plaska nie mam ani troche rozwinietych gruczolow prawda? a nie widzisz mnie a masz zdanie... Koleżanko skoro uważasz, że biust rozmiaru b należy do średnich choć tak naprawde należy do małych (średni to C) to Twój A? heh sama się przedstawiasz w takim świetle..

rentajo qbq ehh a potem bedziecie celowo stroić figle i mu wrrzucac co w nim jest złego załosne . nikt z nas nie jest doskonały, jeśli kocha to pomoże mu wyjść z nałogu, albo się do niego przylaczy:) heh

Gość ???F???
Kolezanko jakbys umiala czytac to bys tutaj sie nie wypowiadala, ale rozumiem ze masz kompleksy... pozdrawiam zegnam

Gość ioioioi
Ja prawie nie mam biustu, noszę A, w ogóle nie ma się czym chwalić. Ale dzięki temu na wstępie mam wyeliminowanych facetów "buraków" i cwaniaków, którzy przedmiotowo traktują kobiety. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, więc mały czy prawie żadne piersi nie przesądzają tu sprawy :)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - a no widzisz, a sam pisałeś, że kobiety wiele potrafią "wybaczyć". Więc skoro każda kobieta (oprócz tych owłosionych) komuś się spodoba to i większość facetów też znajdzie taką, której się spodoba. :) A golenie takich włosów jednak nie rozwiąże problemów bo i tak będą odrastać. Leży sobie facet w łóżku, chce pogłaskać panienkę po plecach a tam szorstki, gęsty zarost... :o

Gość ???F???
ioio o widzisz i to jest odpowiedz bardzo dobra moim zdaniem....

ioioioi Ja prawie nie mam biustu, noszę A, w ogóle nie ma się czym chwalić. Ale dzięki temu na wstępie mam wyeliminowanych facetów "buraków" i cwaniaków, którzy przedmiotowo traktują kobiety. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, więc mały czy prawie żadne piersi nie przesądzają tu sprawy normalne zdrowe podejscie;) 0 kompleksów;) bo i po co;) masz powodzenie i jest ok;) ale niestety kolezanka która załozyla topic ma problem:D Pozdrawiam;) Powodzenia;)

Gość ytytytyt
ioioioi - to że facet chce biuściastą kobitkę to znaczy, że traktuje kobiety przedmiotowo? o kurwa i kto to mówi:P

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - niestety, ja mam tę wadę której akurat żadna nie jest w stanie wybaczyc...ale dzięki za ten przykład z wilkołakami, może faktycznie jakaś przez to nie ma faceta:D:D:D

Kobieta z większym biustem przyciąga spojrzenia;) co nie znaczy ze jest qrwa...czy trzeba ją traktować przedmiotowo(choc pierwszy raz sie spotkalam z takim zdaniem ze jak ktos nie ma biustu to nie traktuja jej tak jak te z wiekszym biustem heh;)

Gość fjgjjfyrjfrhdr
ytytytyt - a jeśli można zapytać, jaka to cecha? :)