Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkaaaa1234

Interwencja policji!!

Polecane posty

Gość Martynkaaaa1234

Powiedzcie mi...czy jak dzwoniłam na policje, żeby zainterweniowali u mnie w domu,,,bo stary robił awanture...ale nie podałam danych...to czy policja ma prawo dać mu do osłuchania głos osoby która na niego dzwoniła ewentualnie podać numer telefonu....bo danych nie podałam... policja przyjechała, uspokoiła go..ale nic nie spisała...żafnej sprawy nie było...chodziło tylko o to, żeby go nastraszyć..

Gość rewrwtrtewwwtr
zayebistą masz wyobraźnie.. :O nie, nikt mu żadnego glosu nie ''pokaże'' :O ewentualnie dane osoby ale chyba nie udostępnią!: O

Gość dziecko za dużo kryminałów
oglądasz :D

Gość Martynkaaaa1234
Przecież pisałam, że nie podawałam danych... a podadzą mu nr telefonu osoby która dzwoniła? Ostatnio szkoła w jakiś sposób się o tym dowiedziała...i wszczęła jakies postępowanie... był już u nas dzielnicowy, Pani z pomocy społecznej a w tym tygodniu musi się zgłosić na policji...w komisariacie... Czy tam moga mu cos podac?chodzi mi głównie o ten nr telefonu...

nic się nie musisz martwić, ojcu nic nie pokażą, nic nie skonfrontują. Możesz być spokojna. Masz prawo dzwonić i czuć się anonimowa. Twoje bezpieczeństwo jest najważniejsze !

Gość Ajven
nie powiedzą mu kto dzwonił....nawet jeśli nie podałaś danych, Twój numer wyświetla się im jak dzwonisz. Nie bój się....dobrze ze zadzwoniłaś

Gość Ajven
Teraz założą mu niebieska kartę i będą sprawdzać co raz...a jak jeszcze bedzie fikał....to pójdzie siedzieć

Gość Martynkaaaa1234
Nie założą mu niebieskiej karty....bo to musiałby mama zgłosić.... czyli nic mu nie powiedzą... Bo to było tak, ktoś w szkole powiedział - nie wiem jakiś sąsiad, albo nauczycielka, która jest dobrą koleżanką moje sąsiadki, że ojciec się często awanturuje, pije, bije...zakłuca ciszę nocną.... No i Pani pedagog i moja wychowawczyni ze mna rozmawiała....próbowałam jakoś ściemniać..ale one powiedziały, że o wszystkim wiedzą...i mam nie udawać...później u ojca był dzielnicowy, Pani z opieki społecznej...zaprosili go na rozmowę...na której miała byc moja Pani pedagog ale on sie nie zgodził...bo za nią nie przepada... dzisiaj zadzwonił dzielnicowy ochrzanił go, ze nie chce współpracowac....i kazał w piatek przyjśc na komisariat Kurcze tak sie boję że cos powiedzą....ale ja musiałam bo juz się nie dało...a boje się, że jak on sie dowie...to bedzie strasznie w domu:((

Gość Martynkaaaa1234
Pocieszcie troche...teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam...ale miałam już dość tego, że szturcha mame, bije ją...wiecznie jej ubliża...

Gość Martynkaaaa1234
Cholera teraz mam wyrzuty sumienia:((((Może nie powinnam była dzwonić na niego?