Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bog-danka

czekając na Rafałka...

Polecane posty

Gość Bog-danka

Parę lat temu zjechał do naszej wsi biznesmen. Miał wielkie plany - zbudować centrum odnowy biologicznej, spa, basen, bibliotekę i piekny park wokół. Ludzie się zapalili do pomysłu, każdy liczył na pracę i turystów. Uruchomili kontakty, pomogli załatwić niezbędne koncesje. Niestety jak przyszło co do szego okazało się , że biznesmen zbudował spalarnię odpadów - bo lepszy biznes na tym kręci. We wsi smród, dzieciaki pouczulane od małego, ludzie okien otworzyć nie mogą, bo fetor do domów włazi... Ja sama wyjeżdżam ze wsi do pracy do innego miasta, pracuję całe dnie, więc nie ogladam tego syfu jak wracam wieczorami. Ale moje dzieci pouciekały do miasta i nie chcą przyjeżdżać do mnie - alergia za bardzo im dokucza. A pan biznes robi i nic mu nie przeszkadza. Spotyka się z notablami tylko, plebs ma za nic. I jeszcze ma pretensje, że miejscowi nie chcą u niego pracować.. Jak myslicie wygarnąc mu spod serca ak go spotkam następnym razem? W przyszłym tygodniu organizuje spotkanie rekrutacyjne do pracy, mogłaby to byc dobra okazja :classic_cool: http://www.youtube.com/watch?v=6_oPjyy6pMg

Gość Bog-danka
może się ktoś wypowie? jakiś prawiczek? :classic_cool:

Gość Bog-danka
hej, jest tam kto?

Gość sexmiszcz
sądzę, że powinnaś napisać mu list, włożyć w kopertę i wręczyć :D

Gość religionn
Mysle,ze powinnas mu wygarnac i skompromitowac przy swiadkach ale inteligentnie i spokojnie,zeby nie wyjsc na jakas histeryczke ze wsi,uwazaj bo takie cwaniaki potrafia upokorzyc

Gość Bog-danka
nie mam aspiracji go kompromitować, mam ochotę mu tylko wygarnąć... z tym listem w kopercie to nawet niezła sprawa ;)

Gość Bog-danka
nikt nic już nie poradzi? :(

Gość Bog-danka
no widzę, że nikt nie ma nic do powiedzenia a ja mam dylemat, bo już w przyszłym tygodniu bedzie jedyna w swoim rodzaju mozliwośc dania Rafałkowi do zrozumienia jak jego biznesowe zacięcie działa na zdrowie okolicznych mieszkańców :classic_cool: