Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Kayah chodzi z Murzynem!!! zobacznie, co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość HMS...RDSS...Petard
jeszcze raz przepraszam :(

Gość kristin cavallari
a dlaczego nie ma byc? Na milosc nie ma argumentow zacofany polmozgu. To, ze ciebie nawet slepa by nie chciala to juz nie powod zeby sie rzucac. Zal mi ciebie bez kitu. Zakompleksiony jestes jak diabli, widac to jak na dloni, ale zaprzeczasz. GET A LIFE

i chuj z tego ze czarny, kwestia gustu, wazne ze cywilizowany a nie jakis dzikus prosto z importu. Chociaz do przystojnego to mu bardzo daleko. Ale te wlosy.... A fuj :) chociaz juz 1000 razy wole najbrzydszego czarnego od hakiegos araba czy innego muslimskiego brudasa.

Gość kristin cavallari
czasami czuję się jak lampart:classic_cool:

Gość bez nicka bo wstyd
chodza to dzieci w podstawówce a nie dorośli ludzie, co za słownictwo autorze :D:D:D:D:D:Dhahahah

coz prezesie potwierdzasz tylko moja teze, ze jestes zakompleksionym frajerem. Obrzucaj mnie epitetami prosze bardzo:D tak bardzo cie boli, ze zadna cie nie chce, ze musisz sobie ulzyc wyzywajac mnie? Prosze bardzo. Wzbudzasz we mnie usmieszek politowania. Coz brak argumentow=obrzucanie obelgami:D Brawo

Gość HMS...RDSS...Petard
kristin cavallari Sama zaczęłaś. Przyczepiłaś się do chłopaka, jak rzep do psiego ogona. Tłumaczył ci w kulturalny sposób, ale ty jesteś jak świnia, której jak się w ryj nie kopnie to nie zrozumie

Gość beznadziejnie zakochana:D
HMS to prezes przeciez:o

Gość HMS...RDSS...Petard
To ty zaczęłaś obrażać ludzi. Najpierw wertyp a teraz ja. Cóż- masz prawo nie zgadzać się z tematem, ale żeby od razu obrażać?. Co to za maniery:D?

Gość fafloczek
ona juz kiedys chyba u Majewskiego mówiła że lubi murzynów. Wygląda to trochę obrzydliwie. a te panie, które najeżdżają na Polskich chłopaków niech przeczytają to: http://babol.pl/kat,1025469,title,Blazej-Augustyn-zostanie-ojcem,wid,14151388,wiadomosc.html i która para lepiej wygląda, kayah z murzynem czy Błażej z włoszką?

Gość luzer1
Kayah jak wiekszosc kobiet lubi wielkie czarne kutasy ;)

Gość rtrttrrtrtrt
Kayak brzydka, on wstrętny, pasuja do siebie jak ulał. Ona miała najpierw męża, potem tego górala, teraz murzyna - schodzi baba coraz niżej.

Gość rtrttrrtrtrt
teraz takie będą bo ludzkość schodzi na psy ;)

Gość nie liczy się
wygląd, ale wnętrze. A wy faceci polacy to nie marzycie o murzynkach???? każdy z was chciałby miec taką w łóżku, więc skończcie już jechac jakie to baby są niedobre. RASIŚCI

Gość nie liczy się
heheheh wiadomo, że facet musi mi się podobac, ale nie szukam Cristiana Ronalda, bo i po co? zeby każda na ulicy się za nim oglądała i czychała jak mi go poderwac

Gość pogrzeb whistney houston
zobaczcie kto sie pojawil i akcję fanów, musicie wejsc na flesik.pl bo cos link nie dochodzi do celu :) Ale warto! jest też filmik