Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

DUSZENIE W NOCY. pomocyyyy

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

Dziewczyny !! CO JA MAM ROBIĆ? Mieszkaliśmy do tej pory u teściów. Nie było źle, ale co na swoim to na swoim więc od 2 dni jesteśmy w końcu sami. Wynajęliśmy mieszkanie i tylko dlatego, że była świetna okazja. Ogólnie na wynajem nie byłoby nas stać... Pierwszej nocy zaczełam mocno się dusić, ale pomyślałam... że to chwilowe i nigdy się nie powtórzy, drugiej nocy było jeszcze gorzej, a wczoraj myślałam, że umrę, byłam aż sina jak popatrzyłam w lustro, praktycznie straciłam przytomność, ale udało mi się jednak złapać oddech... Boję się dziś iść spać, Poza tym mój synek też dziś w nocy dziwnie harczał i przez moment też tak jakby się dusił, ale to co miał on w porównaniu z tym co ja to NIC Co robić, czyżby alergia POMOCY

Gość stawiam na
duchy

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
ogólnie na co mogłaby być taka alergia ? Co się dzieje? W poprzednim mieszkaniu i nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
nie żadne duchy, czułam jakby jakiś kurz, pył nie wiem... coś takiego w gardle, nie było możliwości oddychać...

Gość stawiam na
a mąz?moze was podtruwa w nocy?

Gość buahahaha
pleśni na ścianach nie ma?

Gość czym ogrzewanie jest
mieszkanie?

no wlasnie albo macie grzyba ,moze jakies splesniale stare wykladziny ,podloga -posprawdzaj

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
mąż pracuje na nocki nie ma pleśni Wszystko wysprzątane NA BŁYSK !! jestem załamana

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
mieszkanie ogrzewane centralnym, ale blok jest ocieplony i w mieszkaniu jest 21stopni, a jeszcze NIGDY nie odkręciłam kaloryfera Nie ma wykładzin stąd, tylko moje z poprzedniego mieszkania... Tutaj są tylko gładzie na ścianach, kafle i panele. WSZYSTKO wygląda jak nowe

piecyk gazowy? otworz okno dzisiaj na noc i sprawdz

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
wietrzyłam pokój wczoraj cały dzień, a mimo to ... NAJWAŻNIEJSZEGO NIE NAPISAŁAM - spałam raz w jednym raz w drugim pokoju Jak się tak zastanawiam to tylko w ścianie może coś być, a sciana wygląda normalnie

Gość buahahaha
a w dzien nie jest Ci duszno? ja bym poświęciła mieszkanie

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
W dzień jest ok

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
To nie jest takie duszenie jakby ktoś mnie dusił tylko jakby mnie zatkało od czegoś... od jakiegoś pyłu, jakbym sie nawdychała i mnie zatykało tak, że jak próbuje sie ratować to jest jeszcze gorzej, nie pale papierosów. Nie miałam nigdy nic podobnego Na samą myśl, że bede wracać do teściów jest mi przykro, cała przeprowadzka na nic ????? Mam totaolne załamanie, ale jakby okazało się, że takie duszności będą nadal to JA WOLĘ IŚĆ POD MOST !!!!! Strach się położyć

hmmm to nie wiem cos jest co ma wieksze stezenie w nocy jakies pyly,a moze ta sciana to jakis komin? a jak jest swiezo odmalowane moze jakas hujowa farba? nie wiem

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
co ja mam robić? Wrócić na razie do teściów i zrobić jakieś badania? Boże no nie mam pojęcia

Gość dfbgdf
brat ma tak samo u tesciow jak spia. w domu jest pewnie grezyb/ wilgoc czy cos. kup se cos od astmy takie do wdychania w areozolu.

musialabys skombinowac na poczatek kogos kto zbada powietrze w domu

tez mi sie wydaje ze to grzyb ale autorka pisala ze mieszkanie wyglada jak nowe.

a moze sasiad ma grzyba?

Gość buahahaha
a moze do lekarza idz?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
To 3 piętro Chodzi o to, ze ja nie wytrzymam tutaj, boję się... Zanim zacznę kombinować czy to powietrze czy grzyb czy coś tam i sprawdzać to umrę do tego czasu. Tak jak Wam piszę...wczoraj w momencie tego ataku już tam bardzo brakowało mi oddechu, że zamazane miałam przed oczami... pobiegłam do łazienki i jako tako doszłam do siebie, a w lustrze zasiniałe usta!!!!! Jestem przerażona. Dziś zamierzam nie iść spać i położę się jak mąż wróci z pracy

Gość tomaszekk kk
niezle ,,,, idz do medyka .!!!

wspolczuje.A moze wez cos na spanie? masz nerwice? twoj maz tez sie dusi?

Wlasnie doczytalam ze takie duszenie moze miec zwiazek z chorobami gardla.Idz sie przebadaj,bedziesz mogla cos wykluczyc.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
nie mam żadnej nerwicy :) Zawsze wszystko było ze mną w porządku Mąż się nie dusi... nic sie nie dzieje. Ja nigdy czegoś takiego nie miałam Teście mieszkają na drugim osiedlu więc może jutro pójdę do nich i sprawdzę jak będzie u nich... ?

idz ,sprwadz,nie zaszkodzi.Moze jakis nawilzacz powietrza sobie spraw,u tesciow tez jest tak cieplo w domu? 21 stopni w nocy to troche za goraco .

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
mam nawilżacz i po tej pierwszej akcji z duszeniem chodził całą noc i NIC myślałam, że cokolwiek mi podpowiecie, a tu nic ... jestem na prawdę załamana