Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyddek

czy podczas porodu czesto zdaza sie, ze kobieta....

Polecane posty

Gość kaskaada
ja się zsikałam 2 razy:) a kupkę mi się chciało i ciągle o tym myślałam

Gość wstyddek
Mydelko fa--to sie olezalas sporo godzin.. a orientujecie sie do jakiej wartosci musza dojsc te cyferki by ocenic skurcze macicy z ktg?

dziekuje bardzo w imieniu córci. przygotuj męza na to, ze mozesz wymiotowac, sikac, robic kupe, krzyczec na niego:D ze moze byc krew, ze pozniej rodzisz łozysko a taki zlepek tkanek tez nie najpiekniejszy jest, ze mozesz krzyczec, plakac, jeczec i uprzedz go ze nic w tym nienormalnego nie ma, smialo razem do porodu!

nie pamietam do jakiej, ale poprostu patrzysz jak leca powoli w gore to idzie skurcz, pozniej zaczynaja spadac to odchodzi, ja jak na zbawienie patrzylam na te cyfry zeby najlepiej ciagle w dole byly:d

Gość wstyddek
zdecydowanie musze męża przygorować na te wszystkie ewentualności:) bylam juz dwa razy na ktg i trzeci raz ide w sobote ( o ile dotrwam do soboty), ale tak naprawde te wartości szly w gore, w doł, a ja nic nawet nie czułam (przy tych wyzszych), ze mam skurcz.

bo to pewnie byly skurcze przepowiadajace, to ich sie nie czuje, badz sa bardzo lekkie, a takie juz do porodu to .... hm sama zobaczysz:d

Gość wstyddek
no nic, zobaczymy jak to będzie.... dziękuję bardzo za wszystkie rady i slowa otuchy. Pozdrawiam