Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rotatti

zabawa koszyczkowa.O co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość weronika rotatti

j.w

Pierwsze moje skojarzenia, że zabawa na którą każdy coś przynosi do jedzenia ( wódka, piwo, wino, zakąski do wódki, ciasto i inne smakołyki).

Gość weronika rotatti
w pracy mamy taka impreze za 2 tyg. w sobote. nic nie pisze zeby placic tylko " zabawa koszyczkowa".

Gość tooo może
przychodzisz na zabawę z własnym koszykiem, w którym masz jedzenie, picie, nawet zastawę stołową. Na zabawie zapewniają tylko stół, muzyke, dekoracje. To popularna forma zabaw urządzanych w świetlicach, remizach, szkołach.

Każdy przychodzi z koszyczkiem z zawartością ( jak koszyczek ze święconką - w środku jakieś jedzenie- może od tego nazwa).

Serio popularna? Nie słyszałam o takiej zabawie. Ale ja nie udzielam się towarzysko więc jestem sto lat do tyłu.

Gość tooo może
ja też nie wiedziałam o takiej zabawie do czasu, kiedy wyprowadziłam się z dużego miasta na tzw. "zadupie", tu większość imprez typu sylwester, ostatki jest na tej zasadzie (oprócz zabaw w lokalach gastronomicznych)

Gość weronika rotatti
niezle. ale sobie szefoastwo wykombinowalo.jestem ciekawa ile osob przyjdzie bna zabawe.