Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordasiuk psiuk

czy ktoś z was posiada karte kredytową?

Polecane posty

Gość mordasiuk psiuk

i jaki macie limit

ja posiadam 2: visę i mastercarda. na jednej mam limit 5400, na drugiej chyba 3300 albo 3200

ja mam złotą pktobp i limitu mam 10tys miesięcznie ,uwielbiam nią płacić i się podpisywać:) Mężowi proponowali platynową,ale za obsługę się płaci aż 600zl rocznie,warto dla szpanu? chyba nie

Gość ty jennyyy
się już nie chwal i S P I E R D A L A J

Gość hle he
oszustka

Gość łggggttt
kup sobie drzwi lepsze bo twoje mieszkanie wygląda jak nora

Gość lol boll
mam 3 500zł 1000zł 2000zł

Gość jlkjio
nie. karty kredytowe to zlo. branie na kredyt, szczegolnie w USA, nadmuchalo sztucznie banke za ktora niektorzy zaplacili i placa slono poza tym te procenty to czyste lichwiarstwo. no chyba, ze ktos wie jak w krotkim czasie pomnozyc pieniadze i szybko oddac kase ale takich jest malo

Gość jlkjio
no, skoro ktos nie ma zeby zaplacic gotowka...to pewnie karta jest przydatna :classic_cool:

Gość hermanowa..
Nie mam i nie mam zamiaru miec :P

Tobie jennifer już dziękujemy ;) My mamy z mężem złotą w ING banku bez limitu i MasterCard world w Multi Banku z limitem 200 000 zł. ;) Mało z nich korzystam, jakoś nie jara mnie szpanowanie kartami. Zawsze mam pieniądze na koncie więc nie korzysta, z kredytów ;)

Gość jlkjio
poza tym moge sobie zrobic kontrolowany i calkiem spory debet na swoich dwoch kartach debetowych po co kredytowa?

"po co kredytowa?" albowiem nie kazda debetowa jest wypukła. np chcesz zamówić przez net bilety na samolot albo zarezerwować hotel to nie zawsze debetową da się to zrobić. ja mam kredytowe ze względów czysto technicznych

platynowa jest dla zamożniejszej klasy ,w moim banku czyli pko bp musisz mieć przynajmnie 10tys dochdów netto .ale czytała ,zę w niektórych wystarczy miec porsche nie wazne jaki rocznik..więc to trochę niesprawiedliwe

Gość jlkjio
jennifer ty idiotko :D dym to ty robisz tylko wokol 11-13 letnich pomaranczek pozostali maja cie za ...wariatke? no, ale skoro jara cie robienie dymu wsrod nieukszaltowanych umyslow gimnazjalistow to tylko gratulowac takiej matki twpjemu dziecku :O

Gość Pulcheria...
Ja mam limit 1200 i bogu dziękuję że tylko tyle choć już wydzwaniają z banku ze mi zwiększa limit. Lepiej nie bo kto to będzie spłacał:D

Gość jlkjio
daieros wkelj mi linka do hotelu albo linii lotniczej gdzie nie mogles zarezerwowac debetowa i musiales uzyc kredytowej?

Gość jlkjio
pytam z ciekwaosci bo latam samolotami i kilka razy rezerwowalam hotel, nigdy nie maialm problemu