Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Nasturcja

Coś wzruszającego..przynajmniej dla mnie...

Polecane posty

Gość co tam jest napisane
bo siedze na necie w tel i nie moge powiekszyc:(

Gość yufufu
Nic mnie w tym nie wzrusza. Natomiast to bardzo cenna wiadomość, że wpływ dzieci na siebie, dotyku, ciepła ma aż takie znaczenie i powinno się to koniecznie wykorzystać. Powinniśmy się domagać żeby bliźnięta w inkubatorach mogły być kładzione razem a nie osobno ze względów terapeutycznych.

Gość yufufu
Tam jest napisane że to dwoje bliźniąt z których jedno walczyło o życie. Gdy położono je z drugim, w jednym inkubatorze, łamiąc tym samym przepisy, to zdrowy chłopczyk objął rączką chorą, słabą siostrzyczkę. Wówczas bicie jej serca unormowało się i jej stan wyraźnie się polepszył. Demoty dodają że gdyby przepisy złamano w Polsce, odpowiedzialna za to pielęgniarka poszłaby siedzieć. ;)

Gość bzdura totalna
Noworodek nie podnioslby reki tak wysoko lezac na brzuchu. Musialby podniesc reke i skierowac ja w bok. Lezac na brzuchu nie zrobilby tego, w dodatku to noworodek slabszy, zagrozony, wczesniak. Ktos ta jego reke polozyl na drugim dziecku i cyknal fotke.

bzdura totalna ---> oczywiscie na oczy nie widzialaes co potrafi noworodek? Moze troche lektury by sie przydalo?

Tez mi się wydaje że dziecko a do tego wczesniak nie jest w stanie podniesc tak wysoko reki...Ale może ja sie nie znam ;)

Gość bzdura totalna
Bella a ty wierzysz, ze noworodek, w dodatku wczesniak czyli dziecko z powiklaniami, moze z obnizonym lub wzmozonym napieciem miesni, polozony na brzuchu jest w stanie podniesc reke razem i skierowac ja w bok? :D No, prosze cie! Zdjecie fajne ale pozowane! Ktos dziecku polozyl reke w danej pozycji i cyknal wzruszajaca foteczke :D

Gość jak kogoś nie stac na wesele
noworodek nie potrafi unieśc ręki i objac nią kogokolwiek lub czegokolwiek mateczki:D

Gość Duchowo Mocny
żenujące i tyle co moge na ten temat powiedziec!!!Jak widze takie coś to odrazu chce mi sie wymiotować

Gość BikiniKill
Malutkie

Gość Mama Nasturcja
nawet jak ktoś to ustawił to nie zmienia faktu że zdjęcie robi wrażenie. Szkoda że ludzie zawsze tak kombinują żeby wszyscy zeslzi na ziemię i przestali widzieć coś po prostu pięknego w życiu.

Gość Te, Duchowo
nie takie coś, tylko coś takiego. A teraz już sobie rzygaj do woli :P

Gość Te, Duchowo
od razu w słowniku sprawdź :P