Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana soba

byla mojego faceta

Polecane posty

Gość zdesperowana soba

ona nie pisze, nie dzwoni, on do niej tez nie A ja jestem piekielnie o nia zazdrosna. Moj facet nie daje mi do tego powodow. Porzyczylam od niego laptopa i zobaczylam wlasnie w kompie jej zdjecie. Mial usunac wszystkie. Ja rozumiem ze to sa jego wspomnienia ale pewne rozdzialy sie zamyka. Nie chce byc ta druga. Boje sie jego przyjaciol i ich reakcji na mnie. Bo wiem, ze ona byla bardzo lubiana. Jestem nienormalna

Nie jestes cie rodzina, ty, i znajomi twojego faceta. Dla nich, on jest facetem, ktory kiedys mial kogos a teraz ma kogos innego. Dla nich, jeste lepsza od tej poprzedniej, bo tamta odstawil na bok i wybral ciebie. Zle do tego podchodzisz. Skoro z tamta juz nie jest a jest z toba, to znaczy ze z toba jest mu lepiej niz bylo mu z tamta. I tak tez widza to tez jego znajomi. Zreszta, to ich zdanie nie powinno miec dla ciebie znaczenia. Liczy sie to co jest miedzy wami.

Gość ddiagnoza
Kocha ją dalej i nic na to nie poradzisz. A do plotę (plotkary): to, że ciebie zawsze odstawiano na bok, nie znaczy, że w innych związkach było tak samo. Czasem to kobiety odchodzą, chociaż tobie się to nie mieści w głowie.

Gość goodmen
moze ciągnie lepiej.. weź nie marudz zrob mu tak dobrze ze w mig zapomni

Gość ddiagnoza
nie wszystko sprowadza się seksu, ty gnoju.

Gość kukusika
a ja uwazam , ze autorka sama robi problem , jezeli oni nie maja z soba kontaktu , no to o co chodzi ? Jestes przewrazliwiona ot co .

Gość nie świruj...
jestes ze swoim facetem, oni nie maja kontaktu, wiec o co chodzi? ja mam faceta, moj ex dziewczyne a mimo wszystko utrzymujemy z soba kontakt, nikly ale jest. Tyle ze sa to zdrowe relacje typu "czesc, co u ciebie". Jezeli nie sa razem to musial byc powod. Swoja zazdroscia zniszczysz zwiazek, bo masz zal o to czego nie ma. Jak sie bylo z kims w zwiazku to logiczne jest, ze poznaje sie znajomych swojej polowy. Oni to odbieraja tj ktos wyzej napisal: bylo,minelo. Jak zauwaza ze jestes histeryzujaca zazdrosnica, ktora w zasadzie nie ma powodow ku temu, na pewno Cie nie zaakceptuja. Wez sie w garsc. a co do zdjecia w laptopie- a niech sobie ma. To czesc jego przeszlosci. Jakby je usunal to co by to zmienilo? i tak byli kiedys razem i bedzie o niej pamietal, bez wzgledu na zdjecia. Jest z Toba i to powinno byc dla Ciebie wazne.

Gość Zinnka
Sama piszesz o sobie, ze jestes zdesperowana, nienormalna...wiec zdajesz sobie sprawe, ze twoja zazdrosc jest bezsensowna. Popracuj nad tym, bo to moze zepsuc twoj zwiazek z chlopakiem.

Gość Proffesional_Dreamer
zdesperowana sobą Ty jesteś tu górą, pamiętaj o tym!! denerwujesz sie z powodu ex,to noralne ale minie zobaczysz :) też tak mialam a teraz to jest ostatnia osoba o którą moglabym byc zazdrosna bo wiem, że jestem po prostu lepsza,a ona sie do mnie nie może równać. a znajomi chlopaka na pewno Cię polubią bo sie do tego przyczynisz :) i nie zwracaj uwagi na wpisy takich debili jak powyzej tacy zawsze byli,są i będą

Gość zdesperowana soba
dzieki wielkie za rady

Gość normalny facet28
kobiety czesto stawarzaja sobie same problemy i tak jest w Twoim przypadku. Przestan szukac dziury w calym. A jak chcesz to pokaz nam to zdjecie, powiemy Ci czy ma za kim tesknic