Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzenie-raz!

MARZENIA DO SPEŁNIENIA! :)

Polecane posty

W tym topiku wypisujemy listę marzeń, które zamierzamy spełnić, a później odhaczamy je w następnych postach! :) Ma to wyglądać tak (przykładowe, nie moje ;) ): Post nr1: -nauczyć się grać na gitarze -pojechać do Chin -wziąć udział w konkursie miss mokrego podkoszulka Post nr2: +nauczyć się grać na gitarze +wziąć udział w konkursie miss mokrego podkoszulka -pojechać do Chin Powodzenia! :)

Gość iutgieoutieotue
post 1 : -zdemaskowac jenny - opowiedziec męzowi o jej wybrykach netowych -opowiedziec córce

Gość iutgieoutieotue
dawaj swoje 😠

Ja nie jestem zbyt skomplikowana, podróże mnie urządzają, może + kilka bzdurek ;) Post nr1: -Lecieć do Szwecji -Lecieć na Islandię -Lecieć do Włoch -Zamieszkać w Norwegii -Nauczyć się norweskiego -Mieć superextra skandynawskiego kochanka! 😍 -Chodzić na basen -Zrobić sobie w końcu ten wymarzony tatuaż -Wyprostować zęby, choć już stary ze mnie babsztyl jak na takie akcje :D iii... zamierzam to zrealizować! :D

-nauczyć się norweskiego, -znaleźć pracę -zebrać wszystkie książki Stephena Kinga -Zostać, dobrą fryzjerką -ukończyć swoje opowiadanie Wszystkie, prócz zostania dobrą fryzjerką, chcę zrealizować w tym roku:D Norweskiego już się uczę:D

Gość magdaaaaaAA123
To może bardziej postanowienia niż marzenia ale co tam :D Post 1 -schudnąć -zdać sesję -obronić licencjata -przestać się denerwować -pojechać na wypasione wakacje :)

-nauczyć się norweskiego, -znaleźć pracę -zebrać wszystkie książki Stephena Kinga -Zostać, dobrą fryzjerką -ukończyć swoje opowiadanie ponamyśle jeszcze -schudnąć :D -kupić sobie psa Husky -tatuaż❤️ podobne mamy marzenia :D

Gość Samotny28l
- znaleźć dziewczynę

- obronić licencjat, a najpierw go napisac - pójść do pracy - zrobić tatuaż - pojechac za granice - nauczyć sie hiszpańskiego - nauczyć sie gry na gitarze

Gość kimbraale
- poleciec na Islandię w tym roku (tak jak autorka hahahaa) - zakochać sie ze wzajemnoscia i oby to juz bylo na zawsze - poprawic sobie status materialny (nowa praca, nowe umiejetnosci itp) - miec zadbane szczuple cialo - byc lepszym czlowiekiem

kimbraale, kiedy ta Islandia Ci się marzy? Jesienią wchodzą na polski rynek nowe linie lotnicze i będzie można lecieć w dwie strony za śmieszne pieniądze, chcesz więcej informacji? Podróżujący i chcący podróżować - słyszeliście o CouchSurfingu? :)

Gość ciapata kocha rentaja
o co tu kurwa chodzi z tym odchaczaniem w nastepnych postach????:O co za de...bil to wymyslił?

-pojechać do Hiszpanii/Anglii, -zmienić coś w swoim wyglądzie, -zacząć grać w tenisa.

Gość z innego świata
zacząć żyć w końcu myć się nauczyć się na kolokwia i egzaminy tak, aby zaliczyć wszystko w I terminie i z w miarę dobrymi ocenami znaleźć pracę zrobić praktyki kursy komputerowe iść na nie w końcu i samemu ćwiczyć angielski/niemiecki nauczyć się

na rok 2012: *odwiedzić Norwegię :classic_cool: *dostać się na magisterkę *ewentualnie znaleźć dobrą pracę *przeprowadzić się :O

Gość bezperspect
Witam! Wątek zawsze aktualny, więc dołączam się i zapraszam pozostałych, by na kafeterii zagościła nutka optymizmu: -zarobić na lepszy sprzęt foto -zostać dobrze opłacanym profesjonalnym i utalentowanym fotografem -robić to co się lubi -przyjąć teraźniejszość i żyć chwilą -pogodzić się z utraconą miłością -znaleźć nową, prawdziwą -zacząć grać na gitarze w klubach i śpiewać -kupić fajne auto stare -malować i robić wystawy -przestać się martwić

Gość valeryyyy