Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda _ Mama _

Do mam, których dziecko chodzi do żłobka

Polecane posty

Gość Młoda _ Mama _

Powiedzcie ile płacicie za żłobek miesięcznie, podajcie miasto i czy ogólnie jesteście zadowolone z pobytu dziecka w żłobku

420 zł - karnet 60h, bez wyżywienia - przedszkole prywatne, ale jest dwójka dzieci ( w tym mój syn) w wieku żłobkowym Kraków, ścisłe centrum jestem bardzo zadowolona, chociaż mój synek pewnie bardziej - pisałam już w jakimś wątku wcześniej że uwielbia chodzić do przedszkola i bawić się z dziećmi, faworytem jest najstarszy chłopczyk w grupie (nie wiem czemu tak:) ) a jak CI ktoś napisze że dzieci do 3 roku życia się nie socjalizują i nie potrzebują nikogo poza matka, to chyba nie ma taka osoba pojęcia o dzieciach... dodam że mamy taka pracę oboje że nie musielibyśmy na dobrą sprawę go do tego przedszkola oddawać, ale my dzięki temu mamy czas "na oddech" a synek ma możliwość pobawić się z innymi dziećmi i wszyscy sa szczęśliwi (jedyny problem to go zabrać do domu, jak akurat jest w połowie jakiejś zabawy....) chodzi do przedszkola od września - nie chorował ani razu, ma obecnie 13 miesięcy

Gość jaskiniowiec 32
Limanowa, malopolska Przedszkole publiczne u nas kosztuje 180 zl plus wyzywienie 80 do tego zajecia dodatkowe placone osobno Mysle ze zlobek u nas kosztuje tyle samo 2 lata temu placilam 250 z wyzywieniem Moja corka byla bardzo zadowolona ja rowniez Nie ma porownania z niania przy ktorej dziecko nic sie nie nauczylo Dziecko w zlobku wspaniale sie rozwija

Gość zlobkowa mama
bialystok: cena 2011- 160,5 z wyzywieniem cena 2012 - 300zł z wyzywieniem podwyzszka niemal 100% rozbrajajaca! Jestem zadowolona z wyzywienia (wedliny robione w wiekszosci na miejscu), opiekunki ogolnie mile choc nieraz slyszalam jak dzieci placza co w niektorych przypadkach jest niedopuszczalne. nie moge narzekac na en zlobek