Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluusiie2

Małe piersi

Polecane posty

Gość Maluusiie2

Mam rozmiar 38/85B kiedy Leże na plecach moje piersi sa płaskie . A w lato wstyd mi iść na basen . Moje piersi o stroju Kapielowym wyglądają na zupełnie płaskie . Co zrobić by były większe ? Mam 15 lat 156 cm i 54 kg. Kiedyś ważyłam 65 kg przy wzroście 145 i wtedy miałam duże . Ale zaczęłam chudnac i piersi zmalały i to bardzo . Wątpię ze one urosną miesiączke i okres dojrzewania mam już za sobą

Gość fdsfds
otylia jest deseczką

Gość Maluusiie2
Pocieszające -.-

Gość poka te pryszcze na forume
a wary jakie masz ?

masz zdecydowanie zle dobrany stanik - 85 pod biustem jest dla osoby o wiekszych ksztaltach a po Twojej wadze i wzroscie nie widac ile masz cm pod biustem i w biuscie?? dobry stanik wiele zmienia

Gość fdsfds
Moze to pomoże ??? By powiększyć wyłącznie biust, należy tak komponować posiłki, by znalazły się w nich produkty, które zawierają fitoestrogeny. Są to substancje, które określa się mianem „nibyestrogenów. Nie są takie same, jak hormony ludzkie, lecz jedynie roślinnymi substancjami, które naśladują czynności hormonów człowieka. Działanie takich hormonów jest znacznie słabsze niż tych „naturalnych oraz tych, które otrzymane są syntetycznie. A to oznacza, że są znacznie bezpieczniejsze. Żeby więc w sposób bezpieczny powiększyć biust należy spożywać takie produkty spożywcze, które zawierają sporą dawkę „roślinnych hormonów. Warto wprowadzić do naszego codziennego menu produkty sojowe. Niezbędne mogą okazać się mleczka sojowe, tofu, mąka sojowa oraz wszelkiego rodzaju sojowe desery. Bogatym źródłem fitoestrogenów są warzywa strączkowe, takie jak fasola czy groszek. Ponadto dobre rezultaty przyniesie spożywanie kiełków fasoli, orzechów czy nasion słonecznika. By powiększyć biust, spożywając pokarmy bogate w fitoestrogeny powinniśmy unikać kawy, czarnej herbaty czy czekolady. Powodują one bowiem, że „roślinne hormony nie działają tak wydajnie, jak powinny. A co za tym idzie skutki diety na powiększenie biustu będą nijakie. Natomiast by wspomóc działanie fitoestrogenów warto spożywać wysokobiałkowe produkty.

Gość Maluusiie2
Nigdy nie sprawdzalam

Gość hgjmhm
Ja mam 22 lata i ten sam problem, pogodziłam sie z tym ale nioe do końca.. wiem ze póki nie zarobię dużo nie mam szans na biust o jakim marzę... jest to moja zmora ale cóż nic na to nie poradzę... a jeśli tyję to tylko w biodra mi idzie i mam figurę gruszki. mam 167 cm i waże 56kg

Gość fdsfds
musisz zmienic odżywianie . Wtedy piersi urosną . Z pewnoscia odzywiasz sie w sposob ktory nie powoduje przyrostu piersi . Wprowadz do swojego jadłospisu inne produkty .

Gość hgjmhm
ja wątpię czy cokolwiek pomoże poza tym ile można jesc tych strączków no ile