Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadżerka

nadżerka zabieg śląsk

Polecane posty

Gość Nadżerka

Witam mam pytanie, wczoraj sie dowiedziałam że mam nadżerke , a że mam juz 3 dzieci to lekarz chce mi zrobić wypalanke jak wynik cytologi bedzie miał 2 gr, chciałam sie dowiedzieć czy któraś zwas miała ten zabieg na śląsku i ile kosztował bo u tej lekarki kosztuje 200zl.a może inny zabieg jest lepszy ???

Gość lalalala_2255
skonsultuj sie z innym lekarzem. prawdopodobnie owa lekarka chce cie naciagnac na kase. kilka lat temu i mnie chciano nacigac na jakies zabiegi wypalania, bo podobvno mialam wielka nadzerke. poszlam do swuch innych lekarzy i nic nie znalezli...

Gość lalalala_2255
aha i 2 grupe w cyotlogii ma 90% kobiet ktore prowadza zycie intymne... takze 2 grupa nie jest niczym wyjatkowym i zlym

Gość Nadżerka
no włąśnie ja w pażdzierniku rodziłam w listopadzie byłam na kontroli i nic lekarz nie zobaczył a teraz poszłam do innej i mam podobno bardzo duża, chyba zmienie ginekologa a znacie jakiegoś dobrego ze śląska???

Gość Nadżerka
no tak ale jak bede miec 3 gr to jakieś wycinki mi chce pobierać i wogule

Gość lena #
ja miałam wypalaną nadżerkę pół roku temu miałam bardzo duże zmiany i właściwie nie było już na co czekać cytologię miałam robioną przed zabiegiem i była II grupa - czyli ok cieszę się, że mam już ten zabieg za sobą

Gość lalalala_2255
poczekaj na wynik cytologi, i zmien lekarke. polecam strone www.znanylekarz.pl tam mozna znlaesc ciekawe informalcje na temat niektorych lekarzy. ja miedzy innymi dowiedzialam sie o tym moim panu doktorze ktory proponowal mi wypalanke na nadzerke, ze to jego stala praktyka... i dzieki trej stronce znalazlam tez naprawde dobrego lekarza:)

Gość lena #
ja płaciłam prawie 400 zł za zabieg/wizytę/receptę - lubelskie