Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PracaZdalnaNovitel

Praca w domu Novitel!!

Polecane posty

Gość PracaZdalnaNovitel

Witam. Miałam dziś szkolenie przez internet na stanowisko a la telemarketera, będę zapraszała ludzi na prezentacje. Czy ktoś pracuje w tej firmie zdalnie? Wygląda to ogólnie na pierwszy rzut oka ładnie, 7 zł netto za godzinę. Można sobie wybrać ile chce się pracować, cy 4 czy 8 godzin, umowa zlecenie, no i w domu przede wszystkim. Proszę o opinie.

Gość PracaZdalnaNovitel
Nigdzie nie ma info na temat tej pracy. Stacjonarnie już czytałam, ale czy jest ktoś kto pracuje w domu??

Gość qwer
ja peacowalam w wielu firmach ale fajnie ze masz na godziny ja mialam od umowionych osob jakies 0,60 gr od osoby nedza potem mialam 5zl na h

Gość ModE
Uciekaj stamtąd póki czas. Zbieramy osoby którym firma NOVITEL nie wypłaciła pieniędzy. Mi i kilku osobom nie wypłacili za 2 miesiące. Każdy chętny wzieciem udziału w tej akcji niech napisze maila o tytule "chcę pozwać" i niech napisze kwotę z jaką zalega firma NOVITEL, oraz okres, najlepiej będzie jeśli podacie także swoje imię i nazwisko. Wezwanie zostanie wysłane do firmy listownie . adres e-mail : pozewnovitel@o2.pl Nikt z nas nie pracował za darmo! Nie dajmy się ! ! ! Pozdrawiam

Gość Misiek_1987_PL
Potwierdzam ! Nie wiem jak ten Pan na tym zarabia aż tyle, aczkolwiek działa dużo lepiej niż stawianie na kolor. Dziś sprawdziłem i wniosek jest prosty. Jeśli masz trochę więcej niż 100zł, to działa w 100%. Gram już trochę online, sprawdzam sposoby i ten mogę śmiało polecić. Ja mając w 200zł, w około 15-20 minut zrobiłem 317zł (czyli 117 na plusie). Postaram się grać tym kilka dni i odezwę się jeszcze raz czy jestem na + czy może jestem bankrutem :D - Tak czy inaczej działa i polecam w 100% www.jakzarabiambezetatu.pl Jakby co - kontakt : biomechanic.poland@gmail.com